פוסט חדש

De-Panther

New member
טוב אמכבר פוסטים ובלוגים ושאר קישורים למיניהם

הנה אתר של ישראלי נוסף "מעצב משחקים, וסופר, הוא כותב מאמרים על טכניקות מתקדמות לעיצוב דמויות, עיצוב תוכן, וחוקי עיצוב משחקים, בנוסף יש לו צילומי-מסך של הפרוייקטים שהוא עובד עליהים" http://designdeepgames.typepad.com ולדעתי הוא גם צריך לכתוב כאן
(אבל הוא גדול וחזק ממני אז אני מפחד להציק לו יותר מידיי) ולמען הסדר הטוב בפורום אני חושב שכדאי שיהיה רק שירשור אחד בעמוד לבלוגים ופוסטים חדשים

Reilak

New member
קצת חלש

ניתוח די רדוד של מערכת המשחק. הנקודות הטובות/רעות הם הסעיף היחיד שהיה די קונקרטי ומחכים.

Ziltoid

New member
רשמתי ניתוח די רדוד

כי לא רציתי להיכנס לבנפוחו של כל הדברים, מה שגם רציתי להציג בפניי את המערכת בצורה הכי ברורה ופשטנית. כי המשתנים הקטנים באמצע של המערכת לא כאלו משנים ורק רציתי לתת לקורא מושג על המערכת, המערכת עצמה מורכת מיחסית הרבה פרמטרים כדי לדעת לנצל אותה בצורה הכי טובה ולא ראיתי טעם בלציין אותם. תודה אבל על התגובה, הייתי אבל רוצה לשמוע מה לדעתך הייתי צריך להוסיף כדי שלא יהיה רדוד ועדיין יעניין את הקורא [לתת דוגמאות להרבה פוקימונים ויכולות כדי להדגים את הפואנטה היה נראה לי די מיותר היות ונתתי לינקים לסמוגון, אבל אשמח לשמוע את דעתך]

Reilak

New member
?עצות לשיפור?

אני חושב שיכולת לפרט יותר בעניין יכולות היצורים, והאם זה בעצם בא כביטוי לצורות משחק שונות. צורת משחק שונה במקרה הזה היא אסטרטגיה.

למעלה