פוסט חדש בבלוג רכות - נוקשות - רכות.
י ינוקא1 New member 26/12/15 #3 החדש דוחק החוצה את הישן , כי החדש "מותאם" יותר לרוח הזמן. אבל יום אחד גם הוא יהפך לישן , ומישהו אחר ידחק אותו החוצה.   אלא אם כן , הוא ילמד את "אומנות השינוי".    
החדש דוחק החוצה את הישן , כי החדש "מותאם" יותר לרוח הזמן. אבל יום אחד גם הוא יהפך לישן , ומישהו אחר ידחק אותו החוצה.   אלא אם כן , הוא ילמד את "אומנות השינוי".    
ה הקוסמת הורודה2 New member 26/12/15 #4 נשמע הגיוני הראש שלי פשוט עדיין לא מעכל כל כך את השיטה של עמיחי אז זה מתבלבל לי עם כל מיני דברים אחרים אז אין לי דיעה בינתיים
נשמע הגיוני הראש שלי פשוט עדיין לא מעכל כל כך את השיטה של עמיחי אז זה מתבלבל לי עם כל מיני דברים אחרים אז אין לי דיעה בינתיים
ה הקוסמת הורודה2 New member 26/12/15 #5 בקיצור אני צריכה להפגש איתו לנסות ללמוד ליישם את השיטה ורק אחרי שאחווה אותו תהיה לי דיעה מוצקה יותר על כל הדברים שאני קוראת פה אני לא יכולה להביע דיעה על עיוור בקיצור אין לי כשירות כרגע לדעת מה לדעתי נכון אין תחליף ליישום מעשי עם הדרכה
בקיצור אני צריכה להפגש איתו לנסות ללמוד ליישם את השיטה ורק אחרי שאחווה אותו תהיה לי דיעה מוצקה יותר על כל הדברים שאני קוראת פה אני לא יכולה להביע דיעה על עיוור בקיצור אין לי כשירות כרגע לדעת מה לדעתי נכון אין תחליף ליישום מעשי עם הדרכה