פוסט גראנג´

Tal245

New member
פוסט גראנג´

טוב אז ככה אני חדש בפורום פה והספקתי לעיין בהודעות פה, שמתי לב שכולכם מתעסקים רק עם הגראנג´ של הניינטיז שאני לא אומר שהוא רע, להיפך הוא מצוין, אבל היום יש גם את הפוסט גראנג´ שהוא מעין רוק אלטרנטיבי שדומה לגראנג´ של הניינטיז, למשל להקות כמו ניקלבאק, קריד, פאדל אוף מאד, דיפולט ועוד המון להקות. ויש גם שרידים של הניינטיז למשל הלהקה החדשה אודיוסלייב שכוללת את הסולן של סאונדגארדן רייג´ קורנל וגיטריסט של רייג´ ששכתי את השם שלו, וגם הסולן של אליס אין צ´יינס, ג´רי קנטרל הוציא דיסק חדש וסינגל מצוין ששמו anger rising, והוא נמצא כרגע בסיבוב בופעות ביחד עםה קריד.מקווה שתתעוררו קצת ותתעכדנו.

S h i R l e y

New member
הפורום כשמו כן הוא...

זה נכון שמתעסקים פה יותר עם גראנג´ ופחות עם פוסט גראנג´ למרות שזה עלה בכמה שרשורים... הגראנג´ התפתח בסוף שנות ה80 ותחילת ה90 ולכן תשומת הלב של אנשי הפורום מופנית לאמנים שהיו אז למרות שאם יש לך משו מעניין להגיד על אומני פוסט גראנג´ לא נראה לי שמישהו פה יעצור אותך... בקשר לAUDIOSLAVE נראה לי שאו שאני התבלבלתי או שאת התבלבלת... הלהקה הנפלאה מורכבת מהאקס סולן של סאונדגרדן - כריס קורנל וחברי להקת רייג´ אגאינסט דה משין אחרי שהם נפרדו מהסולן שלהם (ז´אק דה לה רושה)... ומעבר להבלבלות אני חייבת להודות שזו אחלה להקה! הסולן של אליס אין צ´יינס... גורלו מר ואכזר ולא נראה לי שכרגע הוא שר באיזשהי להקה...

Tal245

New member
צודק

סליחה, אני התבלבלתי, בקשר לאודיוסלייב אתה צודק. בקשר לג´רי קנטרל, הוא הוציא דיסק חדש לא מזמן ששכחתי את שמו והוא הוציא קליפ לשיר anger rising, שהוא לפי דעתי שיר חובה לכל חובב רוק ולא רק גראנג´ ולפי דעתי גורלו לא כל כך מר, ומי שישמע את השיר הזה יבין למה שאני מתכוון.

העניין הוא

שהסולן של אליס אין צ´יינס מת וקוראים לו ליין סטיילי. ג´רי קנטרל אמנם עושה קולות רקע, אבל הוא לא מתפקד על תקן סולן אלא גיטריסט. בקריירת הסולו שלו הוא באמת שר. ובכלל כל העניין עם קריירת הסולו שלו מצחיק אותי, כי זה פשוט אליס אין צ´יינס בלי ליין סטיילי.. זה לא שהוא הלך ועשה משהו לבד, הוא לקח אתו את הבסיסט והמתופף של אליס והם עשו אלבום בלי ליין, וקנטרל לקח לעצמו את כל הקרדיט. רשע. סתם. בהזדמנות חגיגית זו אני מבקשת להזכיר לענת להחזיר לי את degradation trip! ולגבי פוסט גראנג´ - רציתי להזכיר את the vines, להקה די חדשה ודי מעולה, ולי אישית הם פשוט נורא מזכירים את נירוונה, במיוחד הריף של get free, זה כל כך נירווני. אז זהו, שלא יגידו שלא מדברים פה על פוסט-גראנג´

DinoJr

New member
אלבומים ולהקות יותר חדשות

למעשה כבר דיברנו בפורום על אודיוסלייב, הקוונינס, והחדשים של פו פייטרס ופרל ג´ם, בלי התייחסות לעד כמה הם קשורים לגראנג´, או האם הם הוקמו לפני שנת 2000. אם לא תנסה לא תדע, ועד שלא תפתח נושא בקשר ללהקות שאתה אוהב, לא תדע מה אחרים חושבים. לי, לדוגמה, אין אף דיסק של פאדל אוף מאד או ניקלבק. אבל אני לא שולל אותן כראויות לדיון בפורום. ואני חושג שגם השאר לא.

למעלה