פוסט גודס

סלים וארזה

New member
מנהל
פוסט גודס אז אחרי שגיא גודס הפסיד לאשדוד ופוטר ממכבי ת"א, כרגע אין ממש מאמן אמיתי בקבוצה. את המשחק מול דרושפאקה יעבירו שני עוזרי המאמן: אבי אבן ורפי בוגטין. לשני אלה גם יש אחריות מסויימת על מצבה של מכבי ת"א, אבל להנהלה לא היתה אופציה אחרת. אדלשטיין לא רצה להגיע (בצדק) ודן שמיר נלקח בחשבון, אבל כרגע החליטו לרדת מהאופציה הזו.

כרגע מחפשים מאמן זר. על פי הבנתי וויצ'יץ' עדיין בוחש בקדרה. על פי הפרסומים יש ארבעה שמות של מאמנים זרים, אבל כמה הם יכולים להציל את הקבוצה ולהכניס בפארמאר ורוצ'סטי קצת משמעת?

כרגע המשחק מול דרושפאקה יכול לקבוע אם מכבי ת"א תגיע לטופ 16 ביורוליג. נצחון הוא הכרח. הפסד והמצב של מכבי ת"א יהיה גרוע יותר מאשר של נבחרת ישראל בכדורגל לאחר ההפסד בבית לקפריסין.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני רק יכול להגיד
שהם הפכו לקבוצה מגעילה
אין לי הרבה מה להוסיף כי לא ראיתי אותם בכלל העונה ולכן אין לי דעה
אבל ההתנהלות מאחורי הקלעים עושה לי בלעעעכס
&nbsp

סלים וארזה

New member
מנהל
כולם מלכלכים על כולם
הבנתי שיש מחנאות בין השחקנים, שוויצ'יץ' לא רצה את גודס בכלל, שגודס לא רצה את השחקנים שהביאו לו, שגם בהנהלה יש בעיות כמו דני פדרמן אשר עזב את תפקיד המנכ"ל, שקובלסקי נזרק בלי סנטימנטים, שפיני גרשון הסתכסך עם כולם, שפנו לאדלשטיין וזה דלף החוצה ועוד כהנה וכהנה.

ערני222

New member
זהו הכדור-סל הגרוע שמראה מכבי -ותו לאו.ווייציץ out!
מה לא עשו אשדוד כדי להפסיד? -היו ביום גרוע למדי -לפחות 3 רבעים ,איבדו כדורים ואיבדו -בלי חשבון .אז במכבי לא יכלו לעשות התקפה יותר מוצלחת למול הקבוצה הזו ? ! זו באמת בעייה
מה ייעשה מול הקבוצה התורכית ?-
מה נעשה בלי סנטר ?
ע צ ו ב...

סלים וארזה

New member
מנהל
לפעמים שינוי עושה טוב
קח את הפועל ת"א ששלחה את קטש הביתה ואברהמי הפך למאמן ראשי. אתמול מול אילת האדומים שלטו במשחק. כריס אוונס הראה את היכולת שלו, באטל ניווט, אבל עיקר השינוי דווקא הגיע מההגנה. ולא לשכוח שהפועל ת"א שיחקה ללא לימונד.
&nbsp
אז אולי גם במכבי ת"א השחקנים יבינו שהם הבאים בתור לעוף אם לא יתאפסו על עצמם מהר.

למעלה