כמה אוהדי פלס\טייב וכו' היו מגיעים לאירוע לזכר מאיר? רב הסיכויים שלא היו מגיעים נכון? דווקא בגלל שהם זמרי/רות מיינסטרים, הם מגרים ציבור חדש להגיע להופעה. לנו כמשפחה זה חשוב. מעבר לזאת את לא מודע לדבר פשוט, הם מאוד נרגשים ורוצים להופיע עקב הערכתם למאיר וזה כבוד גדול בשבילם. אולי בשבילך מתאים יותר שלום/דיויד וכו' אך חשוב רחב, חשוב קדימה ואל תחסום שום אומן. אם הם רוצים להופיע, כל הכבוד להם (הרי קהל לא חסר להם)
" אנחנו רוצים שכמה שיותר אנשים יבואו וייקנו כרטיסים, לא משנה אם האנשים האלה באים לראות את הציצי של נינט או לשמוע את השיר החדש של אפרת גוש ( מה שהיה שנה שעברה וזה היה פשוט ביזיון שיר נוראי והביצוע שלה היה מגעיל )" מה שאני מקבל מהארגון של הארוע שגם המחיר שלו מופרז לחלוטין בהתחשב בכך שהאומנים מופיעים בהתנדבות והתמלוגים על השירים גם ככה מגיעים למשפחת אריאל וגם יש דגש יותר על הכמות של האנשים שתגיע להופעה והכסף שייכנס לכיס ופחות על איכות האנשים.
רציתי לתלות בחור שעברתי לגור ולעבוד בו וגיליתי שכבר תלו... לא ידעתי שיש פה נפש חיה מלבד תאילנדים שגם הם עסוקים בלהתחבא בין המלפפונים ואולי לתלות פוסטרים לערב השנה? א-נו, שויין ממש סקרנית לדעת מי הפיץ בשדה יצחק.
אני וחברה שלי ממש רוצות ללכת למופע, אבל אין לנו דרך לחזור היות והאוטובוסים והרכבות נגמרים מוקדם מדי, לפני שההופעה תיגמר.. האם יש כאן מישהו/מישהי שיהיה לו/לה מקום או דרך הגעה? ואם בכלל יש הסעות שלא ידוע לי, עוד יותר טוב אשמח לכל עזרה, תודה רבה, אלינור.