פוסטר פוסטר!!

OB4ever

New member
פוסטר פוסטר!!

הנה התמונה המייצגת הראשונה של שודדי הקאריביים 2!! לפני כמה זמן אמרתי לכן תשם שלו וצדקתי זה היה השם!!! קסבלו במחיאות כפיים את התמונה המיצגת הראשונה של "האגדה על צווארו של השטן"!!! (אם תרגמתי נכון)..נתקלתי בבעיה קטנה שהקובץ קצת גדול מידי......למישהי יש פיתרון?

•aniviel•

New member
יאאאאאאאאאאא

לא ידעתי שיוצא באטמן חדש!

OB4ever

New member
לא קשור אבל..

הוספתי תמונות שהיו אמורות להיות בקריקטורות לאנימציה....ממש חמוד..יגול להיות יש גם בקריקטורות...

כפית15

New member
ואי!~ ../images/Emo141.gif

לאדעתי שיוצא סרט שני לשודדי הקריביים! איזו הפתעה מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי, עשיתם לי את היום!!! כיף!!! לראות את אורלי, בבגדים החמודים שלו מפעם...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב, לא הייתי פה יחסית הרבה, מאז שאמרתן שאתן נפגשות בעזריאלי... אסססס... אני מתעניינת, איך היה?!

לסiיעלג

New member
יש לי...

את עיתון ראש1 ויש שם מלאאאא תמונות של אורליייי וגם!!! הוא זכה בשחקן השנה במקום 2 וגם!!! בהורס השנה במקום 2 וגם!!! שודדי הקריביים מקום 1 וגם!!! הלהקה האהובה עלי (אוונסנס) מקום 1 (לא קשור)

תחפשי בהודעה..

..על זה אם כדאי לנו לעשות מפגש בשביתה. בסוף ההודעה כתבתי משהו בקשר לזה. תקראי ותגיבי. צריך שכל הפורום יגיב בקשר לזה, זה חשוב

פרפר15

New member
אבל אמרו לי זה רק

פוסטר שאנשים עשו ו8זה לא הפוסטר האמיתי כי עוד לא התחילו לצלם דרך אגב אתם יודעים עם קיירה תמשיך לסרט ההמשך ?

buffgirl

New member
היי! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

התמונה שלאולנדו היא מאחת הפוסטרים של שודדי הקאריביים הראשון...

למעלה