פוסטינור

לנושש 17

New member
פוסטינור

אני אומורה ללכת מחרותיים לגינוקולוג בגלל שבתקופה האחרונה לקחתי הרבה פעמים פוסטינור פשוט נקרע לנו הקונדום, עכשיו אני מפחדת שבגלל שלקחתי הרבה פעמים אני לא אצליח להכנס בחיים להריון יותר. לקחתי 4 פעמים במשך כחצי שנה. אני מקווה שתעודדו אותי אני כל כך מפחדת:(

the evil 1

New member
כודם כל, מה חשבת?למה לא החלפת סוג קונדום?!

אם אני זוכרת נכון פוסטינור עובד רק בפעמיים הראשונות. אני ממש בספק שזה יפגע בפוריות שלך (תחשירים הורמונאליים לא פוגעים בפוריות, גם לא לאורך זמן), זה הדבר האחרון שאת צריכה לחשוב עליו. אולי כדאי שברצינות תשקלי גלולות מרוב שנקראים לך הקונדומים כבר יהייה הגיוני יותר להישתמש בגלולות. אני השתמשתי בקונדומים מסוג דיורקס והם מעולם לא נקרעו.

לנושש 17

New member
האמת שלא חשבתי שהבעיה שהקונדומים נקרעים היא

בעיה בקונדומים חשבתי שמשהו לא בסדר עם איך שאנחנו משתמשים בהם, עכשיו אני כנריאה מבינה שזה חרא של קונדומים וקראתי בפורומים שR3 ממש נקרעים בקצב חבל שלא עשיתי תזה מקודם לפני שבכלל היתי צריכה לקחת תפוסטינור הזה בעעע. אני מקווה שהכול יהיה בסדר.

אני ממש מקווה

שהביקור יהיה מוצלח ושתצאי ממנו עם כלים לדאוג ולטפל בעצמך, כך שלא תצטרכי יותר להזיק לבריאותך...

לנושש 17

New member
גניקולוג

היום היתי אצל הגניקולוג והוא רשם לי את הגלולה פמינט, רציתי לדעת אם היא טובה או שכדאי לבקש ממנו סוג אחר? במקרה כזה הוא היה אמור לעשות לי בדיקה פולשנית?( בהקשר של הפוסטינור שלקחתי הרבה פעמים לבקוד שהכול בפנים בסדר) כי הוא לא עשה אז אני מפחדת שהוא סתם התעצל או משהו ואולי כדאי לי להחליף גניקולוג? ועוד משהו, זה נכון שאם מתחילים לקחת את הגלולות במחזור של הפוסטינור אז נכנסים להריון? סורי שחפרתי :S

נו באמת. היום הית אצל גניקולוג

למה לא שאלת אותו? את מעדיפה לקבל תשובות בפורום ??!! זה נראה לך סביר? קחי אחריות על הבריאות שלך, ילדה.

לנושש 17

New member
ברחו לי כל השאלות מהראש אבל הוא עשה לי

אולטרסאונד וזה גם רק כי ביקשתי:S

the evil 1

New member
לא צריך לעשות בדיקה חיצונית בשביל גלולות

בדרך כלל עושים בדיקות דם, וגם זה לא תמיד ולא חובה (אם את רוצה שארחיב למה תגידי). ה"שם למטה" שלך לא ינזק בגלל פוסטינור, ואם יהייו בעיות בגלל פוסטינור אז הן רוב הסיכויים יתוודאו לך בבדיקות דם או תופעות לוואי כבעיות הורמונאליות (אם את רוצה אני גם יכולה להרחיב). בעניין גלולות, כל גלולה משפיעה אחרת על כל אחת ולצערי חוץ מניסוי ותהייה אין דרך אחרת לדעת מה מתאים לכל אחת. כאשר נקרע לך הקונדום, לדעתי, הכי חשוב זה לדרוש בדיקת דם אצל רופא המשפחה שלך ליבדוקת מחלות מין, שזה לדעתי הרבה יותר נורא מהריון לא רצוי. חוץ מאיידס ופיפלומה יש דברים די נוראיים שאפשר לחטוף. ולהבא בקשי בדיקת PAP מרופא הנשים, לא כולם עושים את זה באופן אוטומאטי.

למעלה