פונט מגעיל!!!

ליטן א

New member
פונט מגעיל!!!

מה זה הפונט הזה??? אריאל-אריאל, אנחנו אוהבים אותו רק בתור שחקן של מכבי, לא בתור פונט
יוחזר הדיוויד לאלתר..... ליטן

Raanan *

New member
עזוב, תפוז שמים עלינו קצוץ

לצערי גם אם נעשה פה עצומה מה שנקרא זה לא יועיל
התפוז שאהבתיהלך...

oren*

New member
תפוז שמים עלייך קצוץ? באמת?

בגלל זה מערכת הפורומים כאן הכי מהירה והכי נוחה מכל המערכת בארץ? בגלל זה יש כאן רשימה אדירה של אייקונים ייחודיים לפי בקשתם של הגולשים? עשה טובה ואם אין לך משהו חכם לכתוב אל תכתוב - הנהלת תפוז רואה את הפורום הזה ותחליט מה לעשות בנידון. תפוז הוא הפורטל היחיד שמקבלים בו תשובות לכל הערה, שמקשיב לגולשים ומחפש את הדרכים הטובות ביותר לקלוע לטעמם של הגולשים.

Raanan *

New member
ובגלל זה שיניתם את הפונט דווקא

אחרי שהתרענו פה לא לעשות את זה??? ובגלל זה לקחתם את רשימת חברי הפורום?? היריעה קצרה מלהכיל, אבל בנענע, וואלה ואפילו אייאואל עליו השלום לא היו משנים את המבנה הקבוע שכולם רגילים אליו כל שני וחמישי...

זהר פלד

New member
אני דוקא מאוד עם אורן בנושא הזה.

ההנהלה כאן עושה המון למען הגולשים... והאייקונים זו דוגמה טובה בהחלט... אני מסכים איתך שלפעמים עושים כאן דברים לא מובנים במיוחד, אבל באופן כללי, לדעתי האישית, ההנהלה בתפוז קשובה מאוד לגולשים שלה.

oren*

New member
לא בכל שינוי שואלים את הגולשים,

אתה יודע שגם כשעברו למערכת החדשה של הפורומים כאן היו כאלה שכעסו והתלוננו - והנה היום אנשים באים רק לכאן בגלל שזו המערכת הנוחה ביותר. ב-IOL שינו את המבנה הקבוע שלוש פעמים במהלך שנתיים - אז בבקשה בדוק טוב את המקורות שלך. ובאמת, זה לא מקום לוויכוח, אני לא הנהלת תפוז - תאמין לי שהם נכנסים לכאן וקוראים את ההודעות, אם הם יראו לנכון הם יחליפו את הפונט. עשה לעצמך טובה, אל תשווה את המערכת הזו לנענע או לוואלה! - לא סתם רוב הגולשים של וואלה! עברו לכאן.

Raanan *

New member
אני גם הייתי

גולש בוואלה/אייאואל או מה שלא יקראו לזה ואני מודע לעובדה שנעשו שם שני שינויים גדולים בשנתיים האחרונות שהבריחו הרבה גולשים. אין לי תלונה כלפי תפוז, אני רק מרגיש שזה נורא מיותר לשנות באופן קבוע ולא כל שנה שנתיים דברים קטנים כמו פונטים.

השינוי ניתן להעדפות הגולשים

גולשים שאינם אוהבים את הפונט בעמוד הבית יכולים בקלות רבה להחליפו בדפדפן האישי שלהם. הנהלת הפורומים עושה מאמצים במהלך כל השנה לשיפור איכות הגלישה והממשק. רשימת החברים לא נעלמה, היא קיימת, ארוכה מתמיד, ומייצגת את מירב הגולשים בפורומים.

Raanan *

New member
ממש לא

הפונט בדפדפן שלי הוא DAVID ועדיין אני רואה ARIAL, לא רק בעמוד הבית - אלא בפורומים בעצמם. בבקשה, תחזירו את המצב לקדמותו בו שום פונט לא היה מכוון...כי אז באמת לא תהיה בעיה לאנשים לכוון לאריאל אם ירצו

Yaniv-DC

New member
זה לא נכון.

הדפדפן שלי מוגדר כדיויד, ורק האתר שלכם מופיע כאריאל.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לכל הקטרנים ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

1. אמנם לא ניתן לשנות את הגופן בדפדפן אבל הגופן אריאל הרבה יותר טוב מדיויד, צרפתי דוגמא 2. אם אתם רוצים להתלונן תוכלו להתלונן כאן 3. נראה לי שמשעמם לכם אז כנסו לפה 4. תוכלו גם לעבור לוואלה שם לא משנים כלום 5. העיצה הכי טובה לסיום: כשאתם כותבים הודעה הפורום, לפני שאתם על שלח לחצו על Alt+F4 - זה תמיד עובד

Raanan *

New member
בדרן בגרוש

אתה עושה גם בר מצוות?
אני מאוד מקווה שאין לך קשר לתפוז, אחרת אני מרחם עליהם.

Raanan *

New member
תגיד לי מתי לבכות גם

טוב, את התשובה שלי קיבלתי. עלוב מאוד מצידם של תפוז להשתמש בעלאק אלמוני מתוך המערכת... חבל.

oren*

New member
אני מרחם על אחד כמוך שחושב שבתפוז

מישהו עובד במוצאי שבת ב-1 בלילה. אולי בעצם כל הגולשים בפורומים בתפוז הם עובדים של תפוז שכותבים בצורה אנונימית.

לא יודע איך החלטת שאני שיך להנהלה

אני לא שייך להנהלה, אני סתם גולש מן השורה. אבל אתה ללא ספק טיפוס מעניין, עבר בסך הכל רבע שעה מהכתיבה של ההודעה שלי עד לתגובה שלך, המסקנה היא שאתה דפוק בראש - נמצא כל היום בפורום הזה עושה ריפרשים לפורום וכל היום מתלונן. לך תעשה משהו עם עצמך במקום להתלונן לא אוהב מתלוננים

itaf10

New member
אמת, רק האתר ב- ../images/Emo43.gif מופיע כארי

רק האתר בתפוז מופיע כאריאל. גם בעיני הוא לא מוצא חן. אולי יעשו משהו בנדון בנהלת תפוז?

למעלה