פונטו או פולו?

אורשה

New member
פונטו או פולו?

שלום חברים, האחת פיאט פונטו שנת 96 90000 ק"מ - 17,000 ש"ח. השנייה פולו שנת 95 100,000 - 20,000 ש"ח. הכוונה כמובן לקנות אוטו שיהיה זול, גם אמינות/חלפים וגם צריכת דלק, מה אתם אומרים???

lmnop

New member
הפולו

הרבה יותר אמין אבל חלפים יקרים, מצד שני עם הפונטו בטח תהיה כל חודשים במוסך ככה שזה יתאזן

gilka

New member
מאיפה הבאת את השטות הזאת?

עם הפונטו הוא לא יהיה כל חודשיים במוסך. כמובן שיש לבדוק שהפונטו אותה הוא קונה היא תקינה. אני בכלל לא בטוח שהפונטו תהיה פחות אמינה מהפולו.

lmnop

New member
מאיפה?

מהכרות עם מכוניות פיאט בכלל ופונטו בפרט((כמה וכמה מכוניות פונטו), האוטו מאבד את הערך שלו במהירות מסחררת, כל הזמן יש תקלות, פלסטיקים רועדים ומתפרקים. החודשיים היה כמובן הגזמה, אבל למה להיכנס למיטה חולה!?

gilka

New member
אשמח מאוד עם תוכל לתת דוגמאות

ולא סתם לברבר. מה שאתה אומר זה מעניין מאוד, כי לי דווקא יש נסיון עם כמה וכמה דגמי פונטו שהפגינו אמינות מרשימה. רגע. כרגע עלתה לי מחשבה לראש. כן, זה יכול להיות!: אולי זה אפשרי שמכונית אחת (ואםילו שתיים) לא מצביעה על כל הדגם? כן! זה יכול להיות!

gilka

New member
אה ועוד משהו

כשמדובר בשנים האלה (מדובר במכונית בת 8-9), אז האמינות המקורית של הדגם חשובה הרבה פחות מהדרך בה הרכב טופל. רכב עם אמינות בינונית שטופל באהבה מהשנים האלה יכול להיות יותר אמין מהרכב היפני הממוצע שהתעללו בו.

lmnop

New member
תשמע אני לא רוצה להגרר

אתך לויכוח סך הכל נתתי את דעתי האישית על המכונית, אתה יכול לא להסכים איתה אבל לדעתי אני לא מברבר אלא אומר דברים מבוססים. איך בכלל אתה משווה פולו לפונטו??

gilka

New member
בינתיים

אתה נכשל בלתת טיעונים מבוססים. אפילו דוגמה אחת לא נתת. איך אתה בכלל משווה פונטו לפולו (מהשנים האלה)? הפונטו היתה אוטו חדש (וחדשני) בשנת 96,. לכן, יחסית למכוניות של שנת 96 יש לו עיתוב ואבזור מוגרני יחסית. עם זאת הפולו מהשנים האלה הוא דגם בסוף חייו, עם עיצוב (בעיקר עיצוב פנים) מיושן ומדכא.

למעלה