פונדק חדש בפתח!

פונדק חדש בפתח!

טוב, חבר"ה, מישהו זוכר את המיזם של הפונדק ל"החיות" את פינת הכתבות שלו לפני מספר חודשים? ובכן, בניגוד לכל הטענות שלכם, המחאות וחוסר העניין הכללי, לא נטשנו את החלום והנה הוא מתחיל, קצת ועוד קצת, לבנות לעצמו צורה. אבל אני עדיין צריכה כותבים. אם מישהו מכם רוצה לפרסם כתבה בנושא שנורא מעניין אותו אך אפאחד לא טורח לדוש בו, אם יש לכם סיפור קצר/ארוך (בהמשכים) שרציתם למצוא לו במה ראויה לפרסום, אם אתם יודעים על ספר/סרט שקשור בצורה כלשהי למ"ת, או סתם מעוניינים לשאול ולתהות על כל העסק, אתם מוזמנים לשלוח לי מסר ונראה מה נוכל לעשות בעניין. הפונדק מתחיל לזוז, מי אתם שתישארו מאחור? ביצה, הפעם על תקן עורכת.

עדיין לא, מסיבה פשוטה

קודם כל אני רוצה להתחיל לגייס כותבים מבין האנשים שאני מכירה ואוהבת. אחרי-זה נדבר על פורומים אחרים עם אנשים חדשים. כאן אני יודעת בערך איך האנשים כותבים, חושבים ועובדים. והם יודעים, ברובם, איך אני עובדת. אז זאת התחלה. עם הזמן נחשוב על פורומים אחרים. אולי אחרי הגיליון הראשון, כשיהיה לי משהו ויזואלי להציג. בינתיים אני קוראת לחברי הפורום האציליים להצטרף אליי במיזם החדש של המאה ה-21!!! (נו, באמת, ביצה...)

DDN

New member
אולי ורק אולי

אני אשלח לך משהו, אבל לא על בסיס קבוע. קביעות זה לא אני.

Thalimenelion

New member
אם דניאל יניח לי לנפשי אני אכתוב...

משהו לפינה הזאת. אבל יש לי מישהי שתשמח לכתוב לך, תזכירי לי באיציק ואני אשלח לך את הפרטים

למעלה