פונדקאות

דלויה

New member
פונדקאות

שלום שמי ענת . ואני ממש שמחה שיש פורום כזה אז ככה גם אני עוברת את הפונדקאות וזה ממש מבעס. אז ככה אני בת 30 ילדתי כבר יש לי בת מקסימה. הקטע הוא שאחרי הלידה הסתבכתי קשותאני עובדת עם המרכז להורות. והם מקסימים. אני כרגע לפני חתימת החוזה פשוט מאוד משרד הבריאות כל הזמן דורשים ממני מכתבים רפואים . לא כתבתי אבל יש לי בעית קרישת דם. אני ידעתי כמה הפונדקאות זה לא נעים ולא זול. אבל עכשיו אני מרגישה את זה על בשרי. פשוט מאוד רק הבעיה הרפואית שלי מפריעה לי. מישום שאני צריכה לרוץ להרבה רופאים טוב עכשיו אני הולכת לישון אכנס לפורום מחר בייביי

מירבי*

New member
ברוכה הבאה ענת../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

התחלת כבר את התהליך ענת? מצאת פונדקאית? בהצלחה וברוכה הבאה לפורום. מירבי*

דלויה

New member
עברנו את פרעה... נעבור גם את זה

שלום: אז ככה עשיתי חלק נכבד מהתהליך . שזה אומר : אבחון פסיכולוגי,בדיקות רפואיות,תעודת יושר, המלצות לרופאים, שבוע שעבר היינו רגע לפני חתימת חוזה, אך כמו שאמרתי אביבה (ממשרד הבריאות והיא מקסימה)ביקשה שאביא עוד מספר מסמכים רפואיים.אני אהיה דוגרית איתך ואגיד :לצערי הרב עברתי קטיעה מתחת לברך אחרי הלידה, אני לא אסכן את עצמי יותר בהריון נוסף,לכן פונדקאות זה האלטרנטיבה היחידה! למרות שזה עולה מלא כסף. מבחינת הכסף אנחנו דיי מסודרים הבעיה היא שמשרד הבריאות מנדנד לי כל פעם מחדש אבל אני בטוחה שאעבור את זה. דרך אגב איפה עשית את השאיבת ביציות?אני מתכוונת להיות בתל השומר , אצל פרפ בידר טוב אני מקווה שהתהליך יעבור בסדר אז להתראות ויום טוב ובאמת כל כך טוב לי בלב שעוד מספר בנות עוברות תהליך כזה ושאפשר לדבר על זה

א י נ ס

New member
שפן הנסיונות של הרפואה

אני חושבת שמה שאפשר ללמוד מהסיפור שלך ענת, הוא שהריון ולידה עשויים להיות, גם בימינו המתוחכמים, מאוד מאוד מסוכנים. מצטערת על מה שעברת. העיקר שאת בסדר עכשיו. את צודקת שאת לא מוכנה לעבור שוב הריון ולידה, ובעצם אסור לך! כל הכבוד על הנחישות ועל הרצון להביא לילדתך עוד אח/ות. זה נורא נורא חשוב שילד לא יישאר בן יחיד. ובגלל זה כולנו עושים את המאמצים האדירים האלו. אני מקווה שבנות מפורום פוריות מציצות פה. אין לי אומץ לכתוב שם את הדברים הבאים, אבל זה בוער בעצמותי, ואני אגיד את זה גם אם תכעסו עלי לעולמים: בנות יקרות, אתן שיש לכן בעיות גניקולוגיות וכלליות קשות. תקראו את הסיפור של ענת, ותבינו כמה הריון לנשים מסוימות יכול להיות מסוכן. אני מתארת לי שעוד יצאת מזה טוב. יכול היה להגמר יותר גרוע. מי שעברה כמה וכמה טיפולים,ומתלבטת במעבר לפאזה של פונדקאות או אימוץ. הדבר החשוב הוא להביא ילד שתהיה לו אמא בריאה!!! זה לא חשוב אם הוא יצא מהגוף שלכן או לא. התשוקה והכמיהה צריכה להיות לילד עצמו, ולא לפתוח אובססיה בקשר להריון ולידה. הילד, ה"מוצר" הוא שנשאר לשנים. ההריון והלידה הם זמניים, וככל שעובר הזמן שוכחים אותם לגמרי. קרישיות יתר היא בעיה שהרופאים יודעים להתמודד איתה איכשהו, אבל תראו מה שקרה לענת. אתן צעירות מאוד ולא זוכרות שרק לפני מספר שנים אסור היה בארץ אפילו להוציא מהפה את המילה פונדקאות. ועכשיו יש לכן את המזל הגדול הזה שזה התאפשר בארץ. איך אתן מוכנות לעבור עוד ועוד הרדמות, עוד ועוד בדיקות פולשניות, עוד ועוד הפלות? הגוף חזק, אבל כמה הוא יכול לשאת? הנפש חזקה ורוצה, אבל כמה היא יכולה להכיל? תחשבו על זה טוב טוב לפני הטיפול הפולשני הבא . לפני הפלישה הבאה לגוף או לנפש שלכן. תחשבו על עצמכן, ותגידו: עד כאן!!! אני לא אהיה יותר שפן הנסיונות של הרפואה המודרנית.

מירבי*

New member
החלק הקשה כבר מאחורייך, מעכשיו

רק דברים טובים ענת, תאמיני בזה... פרופסור בידר מקסים, אנושי ומקצועי מאוד, לתל השומר יש נסיון עם פונדקאיות ככה שנראה לי שאתם בידיים טובות. אני עברתי את התהליך באסף הרופא אצל ד"ר אריה רזיאל . בהצלחה ענקית לך יקירה.. מירבי*

דלויה

New member
אני מבקשת אני פה בגלל הפונדקאות...

אני משתתפת בפורום זה בגלל ה פ ו נ ד ק א ו ת , זה מאוד מענין אותי, בגלל שאני בתוך התהליך הזה.אני בין השורות הזכרתי שאני עברתי חסימה עורקית שהובילה לקטיעה. אני לא מעונינת שכל התגובות תהינה בגלל הקטיעה.כי אם נושא הקטיעה היה מפריע לי הייתי פונה לפורום אחר לא? אני כאן בשביל לשמוע ולדבר על הפונדקאות בלבד...זה לא נעים לי לשמוע מה עבר עלי , ואני לא פונקציה כי יש לי בעיה רפואית. טוב מה שהיה היה אני עכשיו בסדר גמור בייביי ונשתמע ועוד משהוא לא הזכרתי את הקטיעה על מנת לקבל יחס של "הסיפור של ענת " הזכרתי את זה למה אני חייבת פונדקאות ביי ביי

מירבי*

New member
ענת יקירה, המסר שלך מאוד ברור

אני מבינה את העניין ומבטיחה לנהוג בהתאם... זה אכן פורום פונדקאות ורוב הדיונים פה הם סביב העניין הזה. רוצה שתרגישי בנוח כאן.. בהצלחה מירבי*

ענת ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שיסתדר כל העניין של המכתבים הרפואיים במהרה שיהיה לך בהצלחה

ממממממירבי חייבת את עזרתך דחוף../images/Emo53.gif

אני שולחת לך במסר את המספר שלי תצרי קשר ובהקדם אפיל עוד היום עד חצות את יכולה להתקשר אני לא ישנה בין כה אני על המחשב. נתקענו באיזה שהוא עניין עם הטפסים של קופת החולים ואת השאר אני יסביר לך בפון. תודה לעזרתך דרדי

טוב מירבי...

אז דיברנו..ואני מבינה שדברת עם רונית והיא הייתה כל כך שמחה שדיברה איתך נתת לה להרגיש יותר רגועה, ויום ראשון היא תתכיל במלאכה. אז עכשיו את מבינה ת´עיקוב אם זה היה תלויי בי אני כבר מוכנה. שבת שלום ומבורך דרדי

דלויה

New member
שלום

היי , זאת אני שוב ענת, אתם יודעים,מישום מה אני מעדיפה "לשפוך את הלב"דווקא כאן. לא שבעלי מתנגד שאני מדברת איתו על זה, אבל אני מרגישה שאני לא רוצה להטריד אותו בכאב ראש שיש לי בגלל הפונדקאות, וכל האישורים למינהם.אז ככה 1. היום דיברתי עם אביבה נמרודי(משרד הבריאות) והיא אמרה לי שהנהלים שהיו פעם השתנו ז"א פעם בהסכם נשיאת עוברים היו בודקים את שני הצדדים יחד (הפונדקאית והאם המיועדת)עכשיו הם בודקים קודם את האם המיועדת, ואחר כך בהסכם נשיאת עוברים את הפונדקאית 2.אני עדיין לפני חתימת החוזה ואני מרגישה שמשרד הבריאות "חרשו אותי"ז"א כמה בדקו,דנו,התיעצו(אפילו עם הרב הלפרין!)זה ממש מבעס לא מספיק שהתהליך הוא חרא עוד מטרטרים ומקשים. 3.אני מבקשת : אם יש בת שעברה "שאיבת ביציות" במחזור הטבעי ז"א ללא הורמונים שתגיד, גם אם זה כואב?אם יש דימום אחרי?אם בהרדמה מלאה או מקומית? פשוט שתכתוב כי אני יודעת ובטוחה שהם כל כך לא רוצים לטעות ובאישור שחס וחלילא לא יקרה לי משהו ואני יודעת שהשאיבה עצמה מפחידה אותם. וחשוב תרשמי לי גם כמה יצא מהשאיבה ? 4.דרך אגב יש לי ועדה לקראת אמצע אפריל, בועדה דנים עלי על האישורים שאני אביא להם.(כמה ועדות) טוב אני הולכת לראות "יאגו" אכנס יותר מאוחר 5. בייביי ענת

מירבי*

New member
ענת, אני מבינה מדבריך שזה מסכן

אותך לעבור שאיבת ביציות לאחר שקיבלת הורמונים. מבחינת תהליך השאיבה זה זהה לתהליך של שאיבה עם הורמונים רק שכשזה על טבעי יהיה זקיק אחד מקסימום שניים לשאוב. רוב הבנות עוברות שאיבה בהרדמה כללית קצרה, אפשר לבקש הרדמה מקומית, התהליך עצמו לא כואב אבל כשמתעוררים יש מעט כאבים, נסבלים לחלוטין, לגבי הדימום, לרוב מדובר בדימום חלש שנגמר אחרי כמה שעות, רוב הדברים שכתבתי לך פה הם אינדיבידואלים, כל אחת מגיבה אחרת. שיהיה לך המון בהצלחה עם התהליך ענת, אני כאן ואענה לך על כל שאלה שתרצי. לילה טוב יקירה מירבי*

milanat

New member
בהצלחה רבה מכל הלב!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למעלה