פונדקאות!!!

ניקו76

New member
פונדקאות!!!

שלום לכולכן וקודם כל אני מברכת על הקמת הפורום . ומאחלת לכולכן הצלחה ושכל משאלות ליבכם יתגשמו אמן!!!!!!!!! אני בת 28 ונשואה 3 שנים , יש לי בעיה רפואית שמקשה עלי להחזיק את הריון, היתה לי הפלה טיבעית לפני שנה ומאז גם הכניסה להריון מאד קשה. אז קשה לי להיכנס להריון ועוד יותר קשה לשמור עליו. חשבתי לברר קצת פרטים על פונדקאות. מה התהליך? אם זה נכון שקרובת משפחה( אחות) לא יכולה לשמש כפונדקאית? האם ניתן לעשות את התהליך בחוץ לארץ? פשוט המצב הכלכלי לא כל כך טוב, ואחותי הציע מכל הלב שהיא תיהיה הפונדקאית. אשמח לדעת פרטים בנושא. מודה מראש

מירבי*

New member
ברוכה הבאה ניקו../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כדי להתחיל את הליך הפונדקאות צריך לקבל אישור ראשוני מהוועדה לנשיאת עוברים שהיא הוועדה המאשרת את כל ההסכמים בנושא פונדקאות ושייכת למשרד הבריאות. עליכם להציג אישורים רפואיים המעידים על הבעיה ממנה את סובלת, פירוט של ההיסטוריה הגניקולוגית שלך, תיעוד של הריונות קודמים וכו'. חברי הוועדה שחלק מהם גניקולוגים בכירים יבחנו את הנתונים ויחליטו אם המקרה המוצג לפניהם מחייב פונדקאות. הצעד הראשון צריך להיות טלפון לאביבה נמרודי, מתאמת הוועדה לנשית עוברים, מספר הטלפון שלה הוא: 02-5681275. לגבי אחותך, בארץ אסורה קרבת דם בין הפונדקאית להורים המיועדים. בהצלחה

mondani5

New member
ניקו יקירה!

עדיין מוקדם לחשוב על פונדקאות ,תתייעצי עם רופאים, לגבי שאלתך השניה ניתן לעשות פונדקאות בחו"ל. אירית

ניקו76

New member
תודה רבה על התגובות

אני עדין לא מתאיישת , אבל הפחדים שאולי?????... אז מודה לכם. בהצלחה.

למעלה