פונדקאות

פונדקאות

אני בת 26 אמא לאילי בן 5 וחצי שנולד בלידה רגילה מעוניינת להתחיל את תהליך הפונדקאות. אשמח לקבל הדרכה

ברוכה הבאה קרן ../images/Emo142.gif

את מתכוונת שאת רוצה לחפש פונדקאית או שאת רוצה להיות פוונדקאית ?

שלום דניאל

אני צריכה פונדקאית אבל מהמרכז להורות אמרו לי שיש להם מאגר של פונדקאיות והם מספקים לי פונדקאית

עכשיו הבנתי

שיהיה בהצלחה
נ.ב. אנחנו נוהגים לשרשר הודעות - כלומר, אם כתבת משהו וענו לך, כדי לכתוב שוב כדאי שתכנסי להודעה האחרונה ותלחצי על "הוספת תגובה", בצורה כזאת ההודעות יופיעו אחת אחרי השנייה.

כל הכבוד ../images/Emo127.gif

טיפים, מאיפה להתחיל ?! מילת המפתח בכל התהליך הזה היא סבלנות זה תהליך לא קל, ארוך ומייגע וכדאי להתכונן לזה מראש (עד כמה שאפשר). החלק הכי חשוב בעיני הוא לעבור את זה עם פונדקאית איתה יש לכם כימיה ושאתם מרגישים שאתם יכולים לסמוך עליה. ומה עוד ? להיות ערים לכל מה שקורה מבחינת הועדה, המרכז, הבדיקות, האבחונים, הטיפולים וכו´ ולנסות לזרז את כל מה שניתן.

תודה רבה ../images/Emo23.gif

אני לא מכירה את הסיפור שלך , אבל ראיתי שכולם בירכו אותך וגם אני רוצה לאחל לך הצלחה ושנשמע בשורות טובות

מירבי*

New member
ברוכה הבאה קרן החדשה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מאחלת לך הצלחה בתהליך וכמו שדניאל אמרה, הצטיידי בהרבה סבלנות, אורך רוח ואופטימיות..

../images/Emo51.gif מירבי

אשמח לקבל ממך הדרכה, לאן כדאי לי לפנות על מנת שאוכל להתחיל את התהליך?

מירבי*

New member
קרן, השלב הראשון הוא לצלצל

לאביבה במשרד הבריאות בטלפון 02-5681275. צריך להתחיל לארגן את האישורים, הבדיקות האבחונים ולמצוא פונדקאית. בהצלחה

נמשושה

New member
דניאל יקרה

קודם כל בהצלחה רבה רבה. עבדתי בעבר עם המרכז והמלצתי החמה אליך: - לברוח כל עוד נפשך בך!!!!!!!! זוגות רבים כבר נפלו בפח וחוו חוויות קשות במרכז, כואב לי שאנשים נוספים יפגעו, הדרך לא קלה גם ככה. תוכלי ליצור עימי קשר אישי ואספק לך פרטים נוספים. בהצלחה!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמירבי

הבנתי מימך שאת לא מוכנה להשמצות על מרכז זה או אחר. מירבי אני חושבת שזה לא הוגן.
נ.ב- אני חושבת שעדיף למסור כל אינפורמציה על מרכז זה או אחר דרך מסרים.

ענת אני חושבת שמטרתו של הפורום

הזה לתמוח האחד בשני לכן לדעתי זה לא המקום להעיר למנהלת שלנו כאן, שלדעתי נאטרלית לחלוטין ואת כחברה כאן יודעת זאת הייטב! לכן בבקשה ממך ענת אני יודעת שאת דרכם כמו שאני הייתי אבל כשמגיעים לכאן, שזה מעיין בית ויטואלי להמון אנשים פה לתמיכה חיבוק וללבטים שעוברים על כולנו, בבקשה בואי לא נהפוך את זה למקום של מריבות. אני מקווה שעדה תפסיק עם ה"עליהום" שהחליטה לעשות פה על מירב ושנוכל להמשיך את מה שאנחנו עושות פה האחת לשניה בצורה הכי יפה שיכולה להיות. ענתוש גם לך שנה אזרחית הכי מתוקה שיכולה להיות אמן וגם את השנה תחבקי את תינוקך
רק טוב מתוקה

לי לך

New member
נמשושה שלום

הדרך בה את מדברת על המרכז להורות היא לא הוגנת. ראוי להביע דעה אם יש להעזר במרכז או לא, אפשר גם לדון מה נותן כל מרכז והאם זה בכלל כדאי. לכל זוג צרכים משלו ויש כאלה שזקוקים לתמיכה של מרכז זה או אחר ואחרים שמסתדרים בכוחות עצמם. הפורום כן צריך להזכיר מרכזים ואופציות אבל לא להכפיש בלי הפסקה ובצורה לא הגונה בגלל הסיפור האישי שלך. לכל מטבע שני צדדים. ...ובכלל את מנסה לנקום וזה רדוד ביותר, אנא הרגעי! ובאמת שאין לי צד בענין זה רק מזכיר לי שכשטילתי כשנה בדרום אמריקה הקפדתי ללכת דווקא למקומות שהיו כתובים בספרי המטיילים כאיומים, ולא להפתעתי ,היו אלה טובים עד מאוד. כל טוב לך ופניה אליך מירבי. אנא הרגיעי את נמשושה, זה לא מכובד ואנא ספרי יותר על המרכז שלך סה"כ כל המרכזים מטרתם לעזור, ומעניין מאוד לדעת איזה מן שרות את נותנת להתראות לי לך

למעלה