פונדקאות

sagits

New member
פונדקאות

שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שלי כאן. בעלי ואני החלטנו להרחיב את המשפחה אבל עקב בעיה רפואית שלי לא נוכל לעשות זאת לבדנו... התחלתי להתעניין בנושא הפונדקאות. אם מישהי פה התנסתה בתחום או שיש בידה אינפורמציה כגון למי לפנות , כיצד, כמה זמן לוקח התהליך... אודה לכם מאוד. שגית

מירבי*

New member
היי שגית ברוכה הבאה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

קראי קצת את ההיסטוריה של הפורום, פתחי את רשימת הקישורים והמאמרים, כתובים שם הרבה מאוד דברים שיכולים להועיל לך . כולנו כאן נמצאות בשלבים כאלה או אחרים של התהליך ונשמח לתרום לך מנסיונינו. בהצלחה

שגית הי

יש אפשרות לעשות את התהליך לבד או דרך מרכז ההבדל שלבד את צריכה למצוא פונדקאית לבד לעשות את כל האיבחונים הנדרשים לכם ולה כולל חוזה משפטי דרך מרכז המרכז עושה הכל עבורכם אני מציעה לך לפנות לאביבה נימרודי מהועדה כדי לקבל את הטפסים הנידרשים לביצוע התהליך, וכן לברר לגבי מרכזים, חשוב לבדוק עם אביבה איזה מרכזים בעלי ניסיון תיקים שלהם עברו את הועדה מנוהלים ע"י אנשי מקצוע ולשוחח עם זוגות שעברו את התהליך תיפני גם לקישורים בפורום תוכלי לקבל מידע המון בהצלחה ואת מוזמנת לפנות אלי עם כל שאלה

ברוכה הבאה שגית ../images/Emo141.gif

כולנו פה מנוסות בתחום, מקווה שנוכל לעזור לך להיכנס לעניינים כמה שיותר מהר. שיהיה בהצלחה !!!

sagits

New member
קצת מידע

שלום לכולם, חוץ מ"המרכז להורות" לא מצאתי באינטרנט מרכזים נוספים העוסקים בתהליך הפונדקאות. האם יש מישהי שיכולה להפנות/להמליץ על מרכז כזה?. ניתן לכתוב אליי ישירות למייל [email protected] תודה רבה, שגית

נמשושה

New member
היי שגית

שיהיה בהצלחה קודם כל. תוכלי לפנות אלי במסר אישי אם את רוצה קצת אינפורמציה למי לפנות ובעיקר למי לא לפנות (אנחנו אחרי...) ובכל שאלה שהיא. גוד לאק!

sagits

New member
לנמשושה

היי, קודם כל תודה רבה. לא ידעתי איך לשלוח לך מייל אישי אז אנא כתבי אליי ישירות ל- [email protected] תודה, שגית

למעלה