פונדקאות

רעותא5

New member
פונדקאות

היי לכולם אני חדשה פה.
הייתי רוצה לשמש כפונדקאית, השאלה שלי זה מה בערך השכר שמקבלים ואיך זה מתבצע?
מבדיקה שלי דיברתי עם חברות תיווך למיניהן ולא רוצה לעשות את זה דרך תיווך. הרי ברור שהם לוקחים מהזוג יותר כסף וגם אני מקבלת פחות.
אז על הדרך.. יש כאן זוגות שמחפשים פונדקאית?

חן דולה

New member
הי רעות

מבחינת הכסף, הסכום הוא די קבוע. אם את רוצה לחפש זוגות, הייתי ממליצה לך להמשיך לכתוב על כך בפורומים כמו זה ואולי אפילו בפייסבוק וכדומה (כמובן, לפי מה שמתאים לך ולאופי שלך) יש גם אתר שדרכו הכרתי מישהי שחיפשה (אם אני לא טועה, הם כבר הסתדרו) קוראים לו "נשים מדברות אמהות" ובכל מקרה, בהצלחה!!!
אגב, בדקת אם את עומדת בתנאים?

פונדקאות

היי,
האם ההתנגדות לחברת תיווך נובעת רק משיקול כלכלי?
הפיצוי המקובל הוא 160,000 ש"ח לפונדקאית בתוספת כל ההוצאות הכרוכות בתהליך,
ואקסטרות: הריון של תאומים, ניתוח קיסרי, בדיקות פולשניות כמו דיקור מי שפיר.
בנוסף את זכאית לקבל ליווי פסיכוסוציאלי לכל תקופת התהליך וחצי שנה לאחר הלידה (אם התקיימה לידה) בסכום של עד 9,000 ש"ח. וליווי משפטי בגובה של עד 4500 ש"ח .
למעט הסכום של הליווי הפסיכוסוציאלי והיעוץ המשפטי, שאר הסכומים הם משהו גמיש ומשתנה ותלוי בחיבור שלך לזוג ושל הזוג אליך.
לדעתי ומניסיוני, כדאי לעשות תהליך עם ליווי ולא לבד.
אשמח לעזור במסר אם את מעוניינת

הסכום שכתבת מקובל במרכזים

בפרטי אני מקבלת סכום מאוד גבוה.וככה כל חברותיי שעושות ללא מרכז.אני בחרתי ללא מרכז בין היתר בגלל הגמישות במחיר הפיצוי.

omnama

New member
היי וברוכה הבאה

ביפונדקאית ענתה על הנושא הכספי.
אני מסכימה איתה שכדאי לעשות תהליך עם ליווי ולא לבד.
מלבד חברות התיווך ישנן עוד אפשרויות של ליווי אישי.
הראשונה היא עו"ד עינב אשכול ששמעתי עליה דברים טובים מאד.
השנייה היא אלירז זר-אביב שאני יכולה להעיד מניסיוני שהיא מדהימה ומלווה את התהליך שלנו בצורה מעולה.
אל שתיהן אפשר להגיע בחיפוש קצר בגוגל ולשמוע מהן על הדרך שלהן.
שיהיה בהצלחה

לרעות

נכון דרך מרכז מקבלים את הסכום שציינו.דרך פרטי הרבה,יותר.זה תלוי בך ובזוג ובהסכמות ביניכם.אני עושה,פונדקאות שנייה ללא מרכז ומקבלת הרבה יותר ממה שמקבלות במרכז.כך גם בפונדקאות הראשןנה שלי.

למעלה