פומו ותודעה

לא היה לי מושג

שהכתיבה שלי בפורומים מתאפיינת בפומו, עד שקראתי כמה מושגים. כמובן אין לי תשובות כי כל תשובה מנוגדת לעצם הפומואיזם. הצחיקה אותי נילי כשניסתה להלביש נטיקה על הגולשים.

אלי 00

New member
מי זה הייה? ארג´נט?

"גם הוא בחצילים" מולייר. לא זוכר איך זה הולך, משהו כמו: כל החיים דיברתי פרוזה ולא ידעתי. ברוך בואך לפורום אוקספורד. נטיקה זה לא מצחיק, נילימצחיקה.

תודה אלי

אני מבין שאנחנו כבר מכירים מ-BSH? (שני האפסים קצת מבלבלים אותי...) אגב, שמעת על אתר הטמפון ("סופג הכל")? כל הסקנדלים שם.

אלי 00

New member
אפס אפס זה כלום. זה כי אלי הייה

תפוס ואלי. הייה תפוס ואלי0 הייה תפוס. מה שאני לאמבין, זה למה השם שלי באותיות בולטות ושל האחרים אותיות רגילות
אני רוצה להיות כמו כולםםםםם
הלכתי בעקבותיך לטמפון (לא הכרתי קודם - תודה) והופתעתי שלא למצא את הסקנדלים שלי
למה תמיד מפלים אותי????
מה´עניין הסקנדלים שלי לא מספיק טובים לכם???

למה לא בחרת 007?

איך הגעת לטמפון? דרך גוגל או דרך קישור באחד הפורומים? איזה סקנדלים היו לך? היית מנהל פורום מתישהו? ושאלה הגותית: מה ההבדל בין פוסט מודרניזם ובין דה קונסטרוקטיביזם?

אלי 00

New member
זה לא בסדר שלא בחרתי 007

לא זוכר. גוגל או נענע. היו לי סקנדלים בBSH מול איזה מנהל הדיוט שקיבל גיבוי יתר מההנהלה. אבל הוא נעלם בסוף. לא הייתי אף פעם מנהל. עוד לא הצלחתי למצא סיבות מספיקות לעשות את זה. הגותית - אני לא מהמשכילים פה. אבל אם אני מבין נכון הדה-קונסטרוקצייה היא זרם בתוך הפוסט. עד כמה שהצלחתי להבין את הדה-קונסטרוקצייה, נראה לי שזה הזרם היותר מעניין בפוסט (בטוח שייש כאן כמה שישחטו אותי על דברי אלה). אולי הזרם היחיד המעניין באמת. אולי שאלתך תעורר כאן דיון בנושא ונוכל כולנו להשכיל בעניין.

בדיחה לאורי רז

בעקבות דיון על ספאמרים וגניבות: גנב אחד סח לחברו: תראה איזה מבצע בסופרמרקט, על שתי שקיות צ´יפס מקבלים שקית חינם. לקחתי את השלוש, אני לא פראייר.

למעלה