פומה,כנסי רגע את מרוקאית?
P puma141 New member 21/2/13 #4 אני ממש לא ליאור! נשבעת שאני לא.. סתם נראה ככה, כי יש לי טמפ' גבוה, זה הכל. אבל גם מה שקורה כאן, שזה כמו אש בשדה קוצים! איזה מפגר מזבל משהו-וככה זה נתפס אחרי.. אני לא..
אני ממש לא ליאור! נשבעת שאני לא.. סתם נראה ככה, כי יש לי טמפ' גבוה, זה הכל. אבל גם מה שקורה כאן, שזה כמו אש בשדה קוצים! איזה מפגר מזבל משהו-וככה זה נתפס אחרי.. אני לא..
ל ליאור243 New member 21/2/13 #6 את שוב מתעצבנת והפעם רק משאלה... את יכולה לפרט בקשר לטמפ' שלך? איפה? כמה? באיזה מקום בדיוק וכו'. הפעם אני רוצה לדעת ולא הילד
את שוב מתעצבנת והפעם רק משאלה... את יכולה לפרט בקשר לטמפ' שלך? איפה? כמה? באיזה מקום בדיוק וכו'. הפעם אני רוצה לדעת ולא הילד
P puma141 New member 21/2/13 #8 מה אתה רוצה הגדרה? לא התעצבנתי מהשאלה ליאור.. אולי בהמשך זה כבר יעצבן אותי, לא יודעת אני אימפולסובית... בטוב, לא ברע. כשזה ברע אני שקולה, מחושבת, משתדלת הכי בעולם-לא לפגוע. אבל הכי! אני פוגעת באמיתות שלי, רק באמת בדד ליין.....
מה אתה רוצה הגדרה? לא התעצבנתי מהשאלה ליאור.. אולי בהמשך זה כבר יעצבן אותי, לא יודעת אני אימפולסובית... בטוב, לא ברע. כשזה ברע אני שקולה, מחושבת, משתדלת הכי בעולם-לא לפגוע. אבל הכי! אני פוגעת באמיתות שלי, רק באמת בדד ליין.....
ל ליאור243 New member 21/2/13 #13 לא ידעתי שבגילך עדיין מתלהבים מכמה עגלות ,בלונים,מפלצות וליצנים....