אני בעד פיקניק על החוף עם אבטיח ויין אדום
ס סוקרטס פה New member 26/8/13 #12 אשת אני ואת על החוף בלילה, מתכוונים לעשות עסקים התנאי היחיד שלי הוא שלא משנה מי בא, אנחנו לא מתיחסים אליו גם אם הוא נוגע (בך) מה את אומרת בא לי חוויה מעניינת (התגובה נכתבה לצורך הומור סדיסטי ופורקן מתחים מיניים אישיים, תודה על האוזן הקשבת)
אשת אני ואת על החוף בלילה, מתכוונים לעשות עסקים התנאי היחיד שלי הוא שלא משנה מי בא, אנחנו לא מתיחסים אליו גם אם הוא נוגע (בך) מה את אומרת בא לי חוויה מעניינת (התגובה נכתבה לצורך הומור סדיסטי ופורקן מתחים מיניים אישיים, תודה על האוזן הקשבת)
א אשת השמש האדומה New member 27/8/13 #35 אלוהים ישמור אני רואה הודעות באיחור. התצוגה של תפוז השתנתה רק לי? מה זה זה?
ס סוקרטס פה New member 26/8/13 #13 קדימה פומה את יודעת שסוקי יעשה לך נעים ! תביאי את העכוז שלך לפה נתן לו את הפליק שמגיע לו על העיכובים האלו
קדימה פומה את יודעת שסוקי יעשה לך נעים ! תביאי את העכוז שלך לפה נתן לו את הפליק שמגיע לו על העיכובים האלו
P puma141 New member 26/8/13 #26 שומאמי.....................חסלי אותו! *יש מלא שטיחים אצל זיקן, קחי אחד*
P puma141 New member 26/8/13 #29 את ככה פותחת פה ליד זה?! גם אם יכוונו לו לראש M16 הוא לא יוותר ולא יפחד מזה.. סגרי ת'פה, זרקי אותו לשטיח-ותפטרי ממנו! אם לא אני פותחת פוסט עויין!
את ככה פותחת פה ליד זה?! גם אם יכוונו לו לראש M16 הוא לא יוותר ולא יפחד מזה.. סגרי ת'פה, זרקי אותו לשטיח-ותפטרי ממנו! אם לא אני פותחת פוסט עויין!