בכיף נסיכה רוצה לרחריח לי את הבית שחי ?
ס סוקרטס פה New member 21/8/13 #1 פומה, אני מאוכזב ככה אני מפגין את הרגשות שלי בפרסיה ובכנות ואת ככה נעלמת ??? חשבתי שאני מיוחד
ס סוקרטס פה New member 22/8/13 #16 מיסט* תגידי פומה זוכרת את הימים היפים האלו שהיינו מתעלסים רוחנית בכל עבר איזה כיף היה , אה שאת משקיעה את משקיעה
מיסט* תגידי פומה זוכרת את הימים היפים האלו שהיינו מתעלסים רוחנית בכל עבר איזה כיף היה , אה שאת משקיעה את משקיעה
P puma141 New member 22/8/13 #17 לא נוגעים בי כזה מהר סוק אבל אתה עפת! על עצמך...... אתה לא אשם-שלא תבין לא נכון...אני לא שופטת אותך לחובה או משהו. אני רק בוחנת אותי...מקשיבה לי
לא נוגעים בי כזה מהר סוק אבל אתה עפת! על עצמך...... אתה לא אשם-שלא תבין לא נכון...אני לא שופטת אותך לחובה או משהו. אני רק בוחנת אותי...מקשיבה לי
ס סוקרטס פה New member 22/8/13 #18 מקשיבה לך ? אני בטוח שאם הייתי שם את הראש שלי על החזה שלך הייתי שומע ""סוק (מיסיסיפי)סוק (מיסיסיפי) סוק (מיסיסיפי) חוץ מזה אם לא הייתי אני, לא היית נמשכת אלי אבוס עינק את והטיזע שלך את שניכם בא לי לטרוף
מקשיבה לך ? אני בטוח שאם הייתי שם את הראש שלי על החזה שלך הייתי שומע ""סוק (מיסיסיפי)סוק (מיסיסיפי) סוק (מיסיסיפי) חוץ מזה אם לא הייתי אני, לא היית נמשכת אלי אבוס עינק את והטיזע שלך את שניכם בא לי לטרוף
P puma141 New member 21/8/13 #2 מתי הפגנת ונעלמתי? אני מאכזבת אחרי שאני מאוכזבת.. מי אמר שאתה לא מיוחד? בטח שאתה כן! אבל לא רק מיוחד-זו הבעיה......
מתי הפגנת ונעלמתי? אני מאכזבת אחרי שאני מאוכזבת.. מי אמר שאתה לא מיוחד? בטח שאתה כן! אבל לא רק מיוחד-זו הבעיה......
ס סוקרטס פה New member 21/8/13 #3 אבל אמרנו שזהו זה מאחורינו ומה זה לא רק מיוחד? כאילו את מסובבת את הסכין , זה הקטע?
P puma141 New member 21/8/13 #4 סוק אין לי אין לי אין לי-סכינים במקרה שלך..... כך שאין לי מה לסובב.. אני רואה בך יותר חיובי משלילי. למה סכינים? אין שום סיבה שאני ארצה להחזיק סכין בקרבתך. האמת שאין לי את הכלי הזה בכלל מה שקורה לי-הוא אחריותי בלבד!
סוק אין לי אין לי אין לי-סכינים במקרה שלך..... כך שאין לי מה לסובב.. אני רואה בך יותר חיובי משלילי. למה סכינים? אין שום סיבה שאני ארצה להחזיק סכין בקרבתך. האמת שאין לי את הכלי הזה בכלל מה שקורה לי-הוא אחריותי בלבד!
P puma141 New member 22/8/13 #6 סוק... אתה מצפה שאני אראה בך..אמ...אמממ...מושלם? אתה מרגיש מושלם? *אני מבינה שזו שאלה רטורית* שאלה רטורית=המטרה שלה לא לקבל תשובה ממשית. סתם כדי להעלות את הרעיון עכשיו תגיד שאני לא מבינה אותך!
סוק... אתה מצפה שאני אראה בך..אמ...אמממ...מושלם? אתה מרגיש מושלם? *אני מבינה שזו שאלה רטורית* שאלה רטורית=המטרה שלה לא לקבל תשובה ממשית. סתם כדי להעלות את הרעיון עכשיו תגיד שאני לא מבינה אותך!
ס סוקרטס פה New member 22/8/13 #7 ברור שאת מבינה אותי הרי כל השירשור הזה הוא רק לכבוש את תשומת ליבך עכשיו תביאי את התחת הקטן שלך לפה ותקרקרי סביבי קצת התגעגעתי לקירקורים שלנו
ברור שאת מבינה אותי הרי כל השירשור הזה הוא רק לכבוש את תשומת ליבך עכשיו תביאי את התחת הקטן שלך לפה ותקרקרי סביבי קצת התגעגעתי לקירקורים שלנו