יש לה דגל של איטליה על החזה. איפה היא באמת? למה האימא מוכרת לי? הייתה בסדרה. אוולין גרין?
מה הקשר לעומר?
מה אתה מעדיף? שחייה?
זאת בטוח החממה. נו, לא? עזוב אותה, יש לה איזה משהו ליהודים. היא מתנצלת בפניהם ובפני ערבים. נראה לי היא תקרא לו "קושקושי" ככינוי חיבה. כן, גם אני חשבתי על השפות.
אבל עזוב אותו, הוא מסכן. אלמוני ומסכן. ועזוב את האוכל. בחייך. למה קים פתאום כזאת צבאית? שיהיה גם מכונאי וגם מדריך. עזוב אותה. אבל המוזיקה הייתה נחמדה.
אני חש שמשהו יישפך כאן... עזוב, נשמה, זה חבר טוב שלך, נשמה. עזוב אחי, הם מלכי סדרות. חוץ מיונתן שסתם מתעלק על קים. גיא ישלם את זה? אתם משפחה, אז אל תתחיל עם אף אחת. נכון, מיה.
לנתניה? מה יש לך לעשות שם?
שרפת יער? ואתה אומר לה את זה? זה מסביר הכול. בא לי שעומר ומייקי יהיו זוג. אבל היה ברור שהוא דופק גז. הגיבוש פגום. אם אתה בונה מישהו שנתיים והוא יורק לך בפרצוף זה סימן. נועה לא מצאה נושאים טובים לאנשים.
בסדר, וחבר של אייל ונועה זייף תעודת זהות. מסכנה עומר.
אז הם כן מתאמנים. לא? האות E. בסדר. זה נראה כמו Q. בערך. אבל... עמליה, את יכולה לדרוס אותו?
בחור קשוח.
גם הפעם הבנת. המון את מבינה. מה? זן ואומנות החזקת האופנוע? תודה, גברת שטיינבוך. סנטר היא אומרת לי. אייל, אנחנו עושים מדיטציה, זה בשביל להירגע!!!!!!!!! ברור שמייקי... ברור. נראה לי תטילי עליהם עונש וזה יגבש.
מאור, זה קצת סטוקרי. ולא התפתח משהו איתך ועם מיקה? גיא ישכח ממך, אבל עזבי, מה אנשים בטיקטוק מבינים בכלל. הם תומכים בגיא, הם תומכים גם בבין לאדן. אגב, במציאות זה הפוך, ונאיה היא זאת שפתחה לאברהם ארנסון עמוד. בלעדיה לא היה לי את מי לתייג. וואו, זה נראה מלפני המון זמן. ממש בתחילת דרכה אצל קקקקקקקקובי מחטטטטטט.
עכשיו תהיה מלחמת רשת והעוקבים של כולם יעלו.
מסכנה עומר! תעזרו לה!
מתאמנים, ככה קוראים לזה היום, אה? רגע! מירי יודעת שאתה על אופנוע עם מישהי אחרת? ואתה מתכוון להאיץ ולגרום לה לחבק אותך? לך, לך.
בסדר, יש לך אופציות. אל תדאג, אתה ונועה תהיו בסדר. בכמה סדרות. זה נקרא אהבה?
אבל מה עניין האישור של עומר קשור לתאונה? נועה לא הגיבה לחיבוק. זה נראה לה מחווה אנושית. מחר פרק 10. פרק מחצית? או שלא? אבל עומר!!!!!!!!!!!
עזבי אותה, אסתי. מה הקשר אבל?