פול ספיד- פרק 8

YossihNew

Well-known member
יום תורנויות היום!

אז איך יהיה למאור בתורנות?

למה מייקי מופתע?

מה אייל יעשה בגלל מה שעמליה אמרה לו?

ומי תעודד את מיקה?

YossihNew

Well-known member
תגידו, זאת לא החממה? אני סתם שואל. מסכנה מיקה. ומייקי, תגיד, מה יש לך מאוכל איטלקי? עזבו את לואיג'י השף, אבל פחמימות ובצק! כן, מייקי בגינון. לכו תדעו. הוא יכול להתחבר עם אנשים בתורנויות גינון. הוא מאוד טוב בזה. כן, מאוד מאור.

למה הוא מדבר הרבה? לא הבנתי. מה זה פנטולה? אה, סיר. לואיג'י, כדי לייעל את העבודה, אתה יכול לקצר את השפה שלכם. בשלנים בשלנים, אבל שפה מוזרה.

אח, מייקי בתורנות גינון. יהונתן תקוע בדמויות זהות. מה, חדר מגורים, אינסטלציה? הוא לא סיפר לו.

היא המועדפת? את המועדפת, את בשתי סדרות! מה זה פה הרטיבות פה? ומה עם השיחה? פעם חשבתי לעצמי שהם יכולים לשחק חברים. אפילו בזירה. אבל זה לא יקרה. מוזר, קים ונאיה באותו הגיל, ממתי קים מטיפה לה? והאם קים זוממת על חבר שלה? זוגיות רעילה.

אני לא מבין מה מייקי רוצה. אני לא רואה שום בעיה באוכל. קשה? לזניה?! נשמע נפלא. נפלא. זה לא שמרעיבים אתכם שם...

כן, מייקי, מה חשבת... אני לא מאמין. הצרפתים האלה... הם מתרבים!!!!!!!!!!!!! מה קורה כאן?! הם מתרבים!!!!!!!!!! הצילו, תסתירו אותי מפניהם!!!!!!!!!! חוץ מאלכס, היא חתיכה. וחוץ מאדל, גם היא יפה. כל השאר, תסתירו אותי מהם!!!!!!!!!! שמייקי ישפשף?!

שני דבילים. אבל זה מתאים ליונתן במציאות. אולי היא תלך לאייל בסוף.

את זורקת אותו? כי זה בסדר, הוא לא דואג, יש לו אופציות. נועה מנסה לסכסך ביניכם, היא בונה עליו.

ומייקי מתלונן על זה?! על זה?! בטח למד את זה מ"בן דודו" ליטמן, שמתלונן על זה שהוא צריך להיות עם צרפתייה לוהטת למען החברה. לא, אני לא מדבר על מאור והרומנים הרבים שלו. אבל מישהו היה מאמין שתהיה שנה שנדבר בה יותר על בן מאשר על ניב? חבר שלך אבי? אתה לא אבי? הריח?! הריח?! האופנועים האלה הרסו לי את האוכל!!!!!!!!!!!!!!! הרסת את הדבר הקדוש, המושלם, ה... אני יודע מה אתה תכין, אבל צריך בשביל זה גבינה. צריך גבינה בשביל השקשוקה, אל תתווכחו איתי! ולאף אחד לא נמאס משום פסטה!!!!!!!! כמה שיש. שיט, גם אני השלמתי.

חבר'ה, צביעות זה מתכון בדוק להתחברות. היא לא מיוחדת, מיוחדת זאת סדרה אחרת. נמרוד לא עשה צרות למישהי אחרת? אחת מארבע הבנות האחרות? לא המטורללת, אני מדבר על היפה עם השיער המושלם. אגב,אני שוב בקטע שעומר מלכלכת על אחיה. מה זה? מה זה לעזאזל?! ועכשיו הנתיב פנוי לנועה? די, די, תוציאי. תוציאי. יהיה בסדר.

אגב, למה לא רואים חקירות של אסתי מבאסתי הפרק? גייגר? לא, 14, 14, סוליקו. כולל סבת... אה! סבתא! ידעתי! לא אתה, מייקי. אבל בלי גבינה, זה לא טעים בלי גבינה. האירופאים יעמדו בזה?

טוב, האיטלקים תמיד היו חלוצים בשימוש בעגבניות. כן, היא משלימה לך את ה... סנדוויצ'ים. בחורה ישירה. מאוד. מוזר. גם לה יהיה קטע עם נועה וגיא בקרוב...

מחר יום חדש ואני בטח לא פראייר. זה בסדר, שקשוקה זה טעים. אבל עם גבינה! אבל מה עם רועי? שניהם? עומר כזאת חכמה. אה, שוב פעם הוא מעלה דברים... לבחור יש אופציות. תאמינו לי. אני חש שמשהו יישפך כאן... לא, לא יישפך. אופס, לעזאזל.​

למעלה