אין לה עוד שם? אז היא עדיין אסתי! אגב, לא כדאי שראמזי יעזור בזה? ואני מהמר על עמליה. יותר מדי דברים חשודים קורים סביב היפהפייה הזאת.
גיא, למה אתה נראה שמח? לוהקת למה...? לא נכון!!!!!!!!!!! מתי??????????? בלתי צפוי כל כך, זה כל כך מפתיע!!!!!!!!הוא באמת נוחר. תעשי כמו הטריק של דורי. מסכנה, יש לה בעיות בבית. התכוונתי לעמליה. יש לה המון בעיות. אוקיי, אז מאור כאן. אבל למה עומר לא שמחה? חבל.
לא, רועי לא חוזר. בינתיים תמצאי רועי אחר. יש לי רעיון לאחד כזה. לא, באמת מייקי לא חושב על כלום כאן. לואיג'י מפחיד אותי. מאוד. מיקה וגיא בתחרות, מה?
נועה רוצה שהוא יקפוץ לתוך המים? זה לא רק אני שבטוח שעומר ומייקי יהפכו לזוג, כן? עומייקי? אני יורד. מה, אמרת רדי... בסדר, הוא עייף.
גם אני שם תמונות שלהם ביחד.
עומר, נו, אל תהיי לא חביבה עליי. למה מיקה וגיא? למה? זה נראה כמו סימן וגיא חוגג כי ליהקו אותו לסדרה מפתיעה. אומן בצילום, בסדר. אתם יודעים שהייתה הצגה שיונתן היה חייל של יניב פולישוק. הוא למד ממנו לתפעל טלפונים.
הקלאץ' זה בדיוק העניין. קצת יותר קלאץ'. בסדר, אייל, אז אתה אוהב רגליים. דמות מזעזעת!!!!!!!!!!
אסתי, תרחיקי אותם, תעשי טובה.
מול אייל? זה יותר קל. עבר לו. רגע, אז יהיה מאור מול... מי? איזה שטויות, לא סומנת ולא כלום. אבל זה לא העגיל שלך? לא?
מוטי מלשון מוטור? בטח, ברור שהוא קרא לו. זה לצד אבנר המיקרופון, שושנה גיבסון הגיטרה, ושושי המכונית. טעטא? עוד פעם לרדת... אמרת רדי! אני אוהב צבע כחול. מוזר לי שקים אומרת עמליה. מוזר לי גם שהיא לא עם מיכאלי. הם צריכים לזכור שהם היו זוג.
סתום אייל. הוא למד לעודד גם מגרי. וזה מוזר כי הוא אמור לעודד כמו עודד. וואו, לכל אחד יש כאן רגע של בלתי נסבלות. חוץ ממייקי. אצלו זה חיים של בלתי נסבלות.
בסוף זה רועי מישראל, מה? לכי בגדול, אסתי, תחשבי על זה!
אין לך... רגל? לא, אלמוני, עזוב אותה.
מה, מייקי פרגן לנמרוד את האופנוע שלו? הירוק? בסדר, נתת לו. הנה, עומר חזרה לצד הנכון. אני לא אוהב את נמרוד. לא אהבתי אותו מעולם. אחותו מדהימה לעומתו. וראיתם איך היא שמחה כשאחיה הפסיד?!
את מי היא שמה בסוף?
לפרגן לעומר זה לא בסדר? אגב, יכול להיות שגם קים ומיכאלי עומדים להפוך לזוג בין סדרתי. כן כן.
הוא דובר אנגלית די טוב. ומפלרטט די יפה. תורנות מטבח. אתם מבינים מה זה אומר?
מסכן מייקי. לפעמים. מסכן. שטינקר הנמרוד הזה. לך תדע. יש אנשים שהתאהבו על קרטיב! אז תורנות מטבח?
עומר, פשוט תגידי לו, מה, הוא יבוא וייקח אותך מפה?! ובגלל זה גנבת את הספר. אני אומר לכם, זאת היא בסוף. בשביל המשפחה. אני מעמיד פנים שכשעמליה מדברת על רועי היא מדברת על רועי שלנו. לכו תדעו. זה יכול להיות. עומר רק מייעצת אבל נדפקה.
הוא מתכונן לתחרות הבאה.
מאור אשם בתאונה של עצמו? אסתי, בחייך.