לא נתנו לה שם? היא עדיין אסתי מבחינתי. הם אמרו שהם צילמו יומיים באיטליה. מעניין מתי הם באמת באיטליה. קים אמרה שהיא לא הייתה (לא התחנפה לבמאי). 543? מספר כל כך חסר השראה. הלוקר של לוקא. מצחיק. לוקא בטוח חשוד.
חבל, אחי, חבל. היית יכול להצליח כאן במקום במג"ב.
רגע, סליחה... גיא, יא זבלה! זבלה! זבלה זבלה זבלה! אני מפצה על היום שלא ירדתי עליו בגלל היום הולדת לנויקל'ה. כן, כן, ככה זה תמיד קורה. זה כמו עם הסוסים. קים יפה. וואו. יובל סגל כזה סמכותי. ממש. קצת מפחיד אבל הוא סמכותי. מישהו שאל לדעתו של האלמוני? הוא אגזוזן, כנראה. מצד שני, האם נמרוד לא צריך שמאור יתקבל כדי לפצות את מייקי? הוא צריך לשמור עליו. מה אמרת לו? אבל אין רוכב. אלכס רשף? שם שנשמע מוזר.
מתי ראתה אותו? לא הבנתי. לא, לא הבנו אם את ישראלית או איטלקיה. חבר, תתעקש עליה. תתעקש. כישלון אצלה זה חזרה למירי.
השפה הזאת כל כך מוגזמת. כל מילה לוקחת איזה חמש שניות. כן, ממש פברוטי. הכל חוץ מהשיר.
גם לכם יש איה מהסוכנות? לכולם יש. בסדר, החברה הקודמת שלך הייתה יכולה להביא לך את אקסטרה. אבל לקחו מחליף. דומה. גבוה יותר. היא מסדרת אותו יפה.
כן, אותך אפשר להכריח. רפש? אוקיי. בסדר, מרועי לרשף. זה בסדר, גיא מבין. נכון גיא? תגיד, הכינוי, זה נועה נתנה לו? מתאים לה לתת.
מישהו יעשה תאונה.
חרוש מאוד. זוגיות רעילה מאוד.
מייקי מגלה רגשות. מוזר. הוא מפחיד קצת.
אולי תעלו תמונות שלכם עם שחקנים מוכשרים. עכשיו איפה נמצא כאלו...
מייקי יביא כסף.
החבר שלו נראה מה זה מרושע. פרלרה פרלרה. חבר ידיד חבר.
מייקי באמת חבר. יש משפט בערבית שאומר "איח יא ג'באר, יא חמאר". אולם נראה שלא כך לפי שעה.
אחלה של פאות. יפה, יפה.
אני מנסה לזכור את מי אחות של מאור שיחקה ואיפה. היא מוכרת לי. חשבתי שירביץ לו. יא כפוף טובה אחד. אבל לפחות לא מימנת טיול להימלאיה!
אני בשוק שלא התעסקו היום בעומר פרנקו. שיקרה לך, אחי. סתם בשביל אתגר מאחד? בחייאת. היא מאוד מוכה.
יופי, עכשיו אתה תהיה גמור בתאונה. אלכס רפש צריך לעוף. היא אמרה עד! עד!
אסתי, את עדיין בודקת?