פול ספיד- פרק 5

YossihNew

Well-known member
אז איך מאור יתמודד עם ההצלחה במירוץ?

האם עמליה תתאושש מהעזיבה של רועי?

למה מיקה לא מנהלת כבר בעמוד עם גיא?

ומה יש בסרטונים המחוקים?

YossihNew

Well-known member
ניחוש אחד מה זה. ניחוש אחד.

טוב, החלומות שלך לפחות יותר הגיוניים משל דורי. אני מסכים עם הגישה של מייקי. אין אטמי אוזניים?

דווקא ניתוח לב? באמת, עמליה? זה מה שאת חושבת עכשיו? כן, את ברווזון קטן בלי ביטחון. בסדר. זאת נאיה פדרמן. בחייאת. אהבתי את החברות בין הבנות. אבל מוזר שכולם בערך מכירים כבר.

הציע, הציע. לא, לא, היא ניסתה לתת לאייל הזדמנות כי הוא מרקע אחר. לא עבד, הוא נדבק אליה ומעולם לא יצא לעצמאות. למאור אין את זה. לאחותו יש את זה. כן, אתה לא אמרת כלום, כי לא אכפת לנו ממך.

מאחותך, לעומת זאת... קים באמת אחלה שחקנית. נו, מה הוא רוצה הניג'ס הזה?! שוב פעם מדריך השחייה המעצבן!

מה עדיף? לרכב על אופנוע או על סוס?

היום אני לא ארד על גיא. למה? א) הוא אמר שהוא לא באמת כזה רע. ב) הוא מגיב ללירון רביבו על הפוסט נגד כל הבוטים של פרי פלסטלינה. ג) היום יום הולדת לנוי החמודה והמדהימה, אני לא אפגע בזוג מתוק כזה בזמן שלה יש יום הולדת! זה סימן בטוח! הירידות של מייקי על עומר אכן מצחיקות. נו, נועה, לא קשה לראות אותו, הוא מנג'ס לך כבר חמש שנים.

הכל הולך לבן סולטן לאחרונה. ללא ספק עומד להיות פריצת השנה. כבר לא אח של ניב.

בואו נטפל בקלאץ' ולא בעמליה. עמליה תסתדר, היא חמודה. קלאץ' מסכנה.

אז יש גם אופנוע שחור וגם משובץ? אגב, אני מקווה שבן לא יקבל טייפקאסט. פעם שנייה שהוא הבחור העני שפתאום הופך לכוכב. דנמרק? אימא של נועה מדנמרק. נועה בן שושן, כמובן.

כן, אני בטוח שהיא תעריך את זה. אה... ו... נקישה אחת באצבע של תאנוס והוא ייעלם במקומך! נכון? נכון? עומר, את מזכירה לי את דורי. בדקת מה מזג האוויר בבאר שבע? וואו, האבא שלה ממש עושה סיפור.

אני מה זה מפחד שהוא... אה... בעצם אני לא יורד עליו היום. לא יורד, לא יורד, לא יורד... שיחגוג עם נוי...

כן, כן, שמענו את כל הסיפורים האלה. זה לא מפתיע. בסוף אדי מרושע. נו, היום פרק רבע. הוא צריך להחליט בפרק רבע.

אני חושב שעדיף שנטפל בקלאץ'. נכון? וואו, העיניים של קים... סליחה, אני... לא פה.

כן, אתה במשרד, תן לו. לא, גם אנה מאוד יפה. זוכרים איך היא חיבקה את ואלרי במדרסה? היא עד עכשיו חושבת שמדובר ביהודייה מסכנה. אבל לפחות היא יצאה מהמרתף. היא חייבת לכתוב ביומן שלה.

מה הבעיה עם העט? הנה, בבקשה. זאת אחת הסיבות לזה שעטים לא עובדים. תמיד תוודאו אחרת תבוא שיחה שתגרום למישהו לשנות את דעתו. טריק ידוע. עוד פעם בעיות נועה ואבא.

אולי זה בכלל אדי שאסתי חוקרת את התאונה שלו. לא, לא, המשפחה... נו... אז זה מאור. נו, חבר'ה, כמו שכולנו יודעים... כמו שהיה בסדרה של שותפה של מאור... כל מכונאי סופו להיות באסון.​

YossihNew

Well-known member
פול ספיד- הפודקאסט!

מסתבר שכל שבוע נקבל פודקאסט מיוחד בהנחיית הבמאי המהולל קקקקקקקקקקקובי מחטטטטטטטטטטטט, עם מישהו מהקאסט.

והשבוע- חברתנו קים אור אזולאי.

למעלה