טוב, אף אחד לא חשב שהאלמוני נפצע. אני עדיין קורא לחוקרת אסתי. עד שנדע את שמה...
מה אתה עושה יא טמבל? מנסה לתקן את האופנוע שלך?
לא, לא, הוא היה חבר של אנה זק. הוא חסין לזה.
תפרו אותך? זה ממש דוחה. ברור, ברור, והפצע במקרה נתפר.
דמות מאוד גרועה של מיכאלי. חבר שלך מאור?
הוא היה רץ לספר למאור. ללא ספק.
אתם יודעים שהיום בא אליי בכביש אופנוע ירוק? ניסיתי להבין מי רכב עליו. לא עבד. תנו גז, פול גז.
מחר או היום? לא משנה. אה, הוא לא שיקר לגמרי. מה סדום, אתה מיפו. מעניין אם מחר נגלה מי נפצע.
וואו, זה באמת מה שרשום שם. תקראו. אז בסוף זה אפילו לא זה.
נותנים לך, תיקח. יבוא הצייד, תברח. איך זה עובד לו יפה. זהו, עכשיו זה רגע האמת. אם יש לך שלושה, איך זה צמיד המזל שלך?
איך הגעתם לדראפט? איך? מכל המילים בעולם? צריך לעבוד איתו. מנצ'יני? את קרובה של מנסיני? איך הגעתם לדראפט? איך? מכל המילים בעולם? צריך לעבוד איתו. מנצ'יני? את קרובה של מנסיני? רגע, יש גם את קופולה שם. בטח קשור לפשע.
זה ה"הנה אריות" שלהם?
גם קים שיחקה עמליה פעם. פאק, עם גיא, בעצם. היא הלוותה את גיא לחברה?! חבל עליהם.
מה עיניים אלייך? את לא אקו. תראו, חבר'ה, אם היה לי שקל על כל פעם שמכונאי החליף מישהו בגלל בעיות בריאות השנה, היו לי שני שקלים. חבל, חבל. אתם רואים, חבר'ה, מאור הוא כמו הנשק האטומי של ישראל. עמימות. כן, חוסר רגישות. עומר פרנקו. כולה חוסר רגישות. מה קרה איתה היום, אגב? רציתי לראות אותה.
אבל בחייאת, לוקא. זה שאין רוכב לא אומר שמאור שיקר, זה אומר שאין רוכב. הרי יש גם מישהו שהיה אמור להתחרות. כן, חבר'ה, פול גז. תמיד דופקים את אייל. גם את עמליה? רגע, גם קלאץ' חצי קלאץ'?
כל אחד יגיד ברוטו או נטו. אפילו מייקי מפרגן לו. אוי ואבוי. אתה לוקח לה את כל מה שיש לה! זאת זוגיות רעילה! מאור הגבר-גבר.
אם היה לי שקל על כל פעם שהמכונאי גרם למישהו לא להיות עם החבורה ולהיות רחוק מהם... אה... טוב, בסדר, הבנתם. מה כוכבים, מה, הכוכבים של דניאל ונטלי. וגם זה מסתבר לא נכון. יונתן גונב את ההצגה עם המבטים מאחורה. וואו, השחר הזאת יפה. ממותנו ומעלה זה אפילו יותר משכמו. בסוף זה רועי שנפצע.
וואו, זאת דמות מזעזעת. ממש. כי הוא העיף אותך.
די, קח את זה. אתה מכונאי וזה מה שהם עושים. תחליף מצעים באמת. לך תדע אם התפרים לא דיממו.
נמרוד ידע מזה? כי ניקסון מחק. אסתי, די לחקור.