פול ספיד- פרק 3

YossihNew

Well-known member
האם עמליה תתפור את רועי?

איך עומר תסתבך הפעם?

למה מיקה וגיא בסכסוך?

ומתי מאור יספק למיה שהוא מכונאי?

YossihNew

Well-known member
אסתי? מה את עושה פה? חשבתי את אימא של אייל, ממש לא... "בלשית".

הז'קט תפור עליך, אחי. ממש. או שהוא עוד לא תפור. האנגלים האלה! כל דבר הם לוקחים! איזה זוג מעצבן. אתם יודעים מה גיליתי? את הסדרה כתב שראל פיטרמן.

העניין הוא כזה. מאור ומיה זה ברור, אבל מה לגבי מיקה? עם מי היא תהיה? אין מצב שהיא תישאר עם גיא. ומאור אולי יהיה איתה רק לרגע. צ'או בלה. בלה צ'או. שיהיה... איך אתם... הארגז!

אכן אוי לא. מיקה אפליקציות בע"מ? למדה מהספיידרז בטח. מטפלת בסוסים? מה את, אחות של מאור? מעניין מה יקרה כשמייקי יגלה. כן, אגב טיפול בסוסים.

מאיפה אתם יודעים שזה לא חלבי? אה?

מילאנו? אני מכיר מילאנו! מהסדרה ה... אחי, מאור, שים גלגלצ וסע.

וואו, מייקי, מתאים לך ורוד! תקרא לזה שביתה. אתה באיטליה. בסדר, בסדר, בכל סדרה יש לך בעיות. והוא לא צריך אימוץ. נמאס כבר מזה. נועה, איך ידעת? איך ידעת שצריך לא להיכנע לטרור?

אנה סטפני יפה ממש. חכו חכו, הוא יחשוף אותו. חבר, בטח. אני חושד בשרת. לכו תדעו.

מאור, איפה אתה? תעזור להם עם עניין הסוסים, בטוח למדת. אייל? חבר'ה, זה גזעני. אייל? הלו? אתה לא יכול להיות יותר בוזי? בחייאת. איך רק בדמות אחת הוא היה אנטי גזעני? בכל השאר הוא החליק. אפילו באילת! החליק! גיא אלים קצת.

לא להיכנס עם פופקורן! אה. סליחה. הרגל. תופתעו. לך תדע, אולי מאור זה מייקי. אתה לא יודע איך זה הולך אצלנו. מיקה, אם היית מגיעה בזמן היית עוצרת את גיא מהטעות הפטאלית הזאת. ברצינות, זה כמו לחשוף שיש לנו מפעל טקסטיל! איזו. דמות. מעצבנת. מה הם רואים בכלל?

מה שיפה זה שכל פעם אנחנו רואים מישהו אחר מחבל באופנוע ובסוף לא נדע מי זה באמת. עד... פרק 5? לכו תדעו. זה הסולר. אבל מי הרוכב? הוא לא למד שום דבר על מצלמות אבטחה?!

זה כמעט אותו שם! ככה שומרים על עמימות. שמעת, מיקה? ככה עושים עמימות!

הוא ישראלי. אין לו נימוסים. למרות שהוא משקר, אני אשמח שיהיו ביחד וכך תתפנה הדרך שלי לליבה של מירי. היא איטלקיה, הם לא עושים את זה. מאור, אתה חאפר.

מה זה פה, השמיניה?! ריבונו של עולם. אייל באמת חור בראש. בן אדם, את הפנטזיות שלך על רופאות תשמור לעצמך. אלוהים אדיר...

אייל דמות מצחיקה, אבל לא נראה לי שהוא יהיה בזוגיות. הוא המצליח שלהם, הדמות המצחיקה. וואו איזו דמות מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!! סמיילים עצובים, המון סמיילים עצובים! כן, אייל, הוא יעזור לך בתרגום.

אבא לא יותר בקטע של שחייה? כן, אם תערב הורים, עלול להתגלות הסוד. שהיא אחות של נמרוד. הפרצוף של מייקי עלול לפוצץ הכל. והוא גם נאחס. מחר בבוקר הוא מה זה הולך לחטוף...

אני אקרא לה אסתי עד שנגלה את שמה.​

למעלה