פול ספיד- פרק 21

YossihNew

Well-known member
אז מי הפליל את לוקא?

מי הפושע האמיתי?

והכי חשוב- מה עומר ומייקי בדיוק יעשו בבית החולים?

YossihNew

Well-known member
די, נו, כולנו יודעים שמדובר בתומאס בכלל. הוא מחבל בנבחרת בשם איטליה. עומר, את צודקת. הזוטות האלה... אגב, ידעתם שנאיה עומדת לשחק עם גרושקה ודין בהצגה?

תומאס עובד ממש קשה כדי שיחשבו שזה לוקא. מה שמשבש בעצם את התיאוריה שלי שהוא עושה את זה למען איטליה. כי למה לפגוע ברוכב משלהם?

שקט, פבריציו. אייל, זה לא הזמן. וכן, זה בגלל שאתה שחור. איזה מזל שעומר חכמה וברחה. זה לא הוא! את המילים המוזרות האלה תגיד לתומאס! באסטה, באסטה!

טוב, השאלה היא כמובן האם עומר הביאה קרטיב אננס. ולמה מייקי עם תחבושת כאילו הוא אריק שרון? כן, היא גם מקדימה את כולם. רגע, חבר'ה, אבל זה לא...

אדי, סתום. המנצחת עולה להילחם מול נועה אסטנג'לוב! מלכת כיסאות הגלגלים! כן, האמת שטוב לנו אבל בכל זאת... תומאס...

זה היה צחוק קצת מוגזם. אבל עזבו את זה, תתנשקו כמו שאני אוהב. איזה כיף!!!!!!!!!!! כן, סתום, מייקי, בחייך. מר קוגן, עוף הביתה. תחליף תחבושות על הכוויות.

אבל מיה יכולה להעיד עבורו.

וואו, איפה תומאס נעלם... איפה הוא? בטח מקצ... אה, אתה גילית ראיות. טוב, עזוב בדיחות.

חמוד, בסדר. גם אבא שלך לא חמוד. אני מעדיף שתהיו אתם ולא הוא. כן, אני מסכים איתך, מר קוגן. אם זה מה שצריך. תגיד, מה יש לך עם מומחים לשיקום ברך? הם בחיוג מהיר אצלך? פסק זמן? וואו, איזה טוויסט! קח עד חצות מבחינתי. כן, אני רגיל לזה, וילוז'ני, רגיל לזה. האבות הלוחצים שלך. שמונעים ממך להיות עם חברות ולהיות נורמלי. תגידו, נכון וילוז'ני מאוד לא אהיב? חברות שלו סוחבות אותו.

מאה קולפה! מאה קולפה! את זה אני מבין.

תיק סגור, תיק סגור. כולם אומרים את זה. ואת זה הם לא בדקו? את הצילומים? אולי יש לו כתם לידה. לא, זה לא הוא.

מה משנה הצליל? אתה סתם סקרן?

אנה סטפני מדברת יפה איטלקית. בסדר, גם אני חשדתי בו. כולנו חשדנו בו לפעמים.

ניוקי זה סבבה דווקא... גיא, תגיד לי עם מי אתה יוצא עכשיו? לא, אמרת שם קודם... כן, מה את רוצה להגיד? אה, שמייקי נישק אותך. כן, אייל, גם אני חשבתי שזאת בחירת מילים לא טובה. עמליה, איך נראה לך היא מתה, הפורה? גם זה היה חלק מהפרקים של קקקקקקקקקקובי מחטטטטטטטטטט. מאור, רצית משהו... אה. יש את זה. נכון.

אני לא סומך על סופיה. משהו בה חשוד ולפעמים היא מיקה. אוקיי, אז בסדר, בשביל הבחורה הוא יפעל.

אסתי, את יכולה לעשות את המצלמות כמו בקופה ראשית?

עומר, את אשמה כי את לא נישקת את מייקי כבר אז! אבל אני סולח לך כי את חמודה. כן, כמו בשלי הכובשת! תגיד, אלמוני, מה עם הרומן שלך ושל נועה? לא הבנתי.

אתם לא בדקתם את הצילומים. אינקובו זה סיוט, סבבה. החוקר משנה את עצמו מהר. בסדר, מאור.

כן, לא יודע אם עומר עדיין אוהבת את זה. יופי שאתה מתעסק בנושאים החשובים. לזה גם חיכינו. לא, מיקה, תתחברי. תודה, אייל. תודה. גם להם יש דת משלהם, אני חושב.

היי, תומאס. כולנו ידענו שזה אתה. מה הטוויסט פה?​

למעלה