אני לא מאשים את מאור בתאונה בכלל. זאת אשמת עומר. אם היא הייתה מנשקת את מייקי הכול היה בסדר. הוא לא היה עולה. לא זוג, מייקי הוא פרד. לא, ליטרלי, מאור זוג ומייקי פרד.
גם אני מת לשמוע ומקווה שהוא לא מת כי את מתה עליו, עומר! זוכרת?! את מתה עליו!
למה אדי לא פה, בגלל שלקים אין אבות נורמליים. לא אשמתך, מאור. עומר, כן אשמתך. אבל ממתי היא מודה שמייקי הוא הרוכב הכי טוב שהיא מכירה? אגב העיניים שלה יפות. אה, הוא כבר נחקר. אגב, איזה מסכן רועי, הבחור נתקע בארץ וכל השאר עושים קטעים בלעדיו. עמליה מפוספסת.
כן, את זה ראינו.
גיא, לך הביתה. הוא לא מסוגל לאכול? מצב קשה. זאת היית יכולה להיות את, סופיה! אם היו מחבלים באופנוע של מיקה. מייקי מתעורר בסוף הפרק. אין מצב שזה לוקא, זה אף פעם לא הבחור החשוד.
אפשר גם לתת למאור סתם. בטח שאת יכולה לנסוע, עומר. ואם לא יתנו לך, פשוט תברחי כרגיל. ותנשימי אותו שם. מקרוב. עמוק. חזק.
בסוף זה הוא, מה? הוא מרחרח.
אתה בדרך כלל מדבר לתמונות, לוקא?
למה הם נוסעים כולם?
אני גם חושד בלואיג'י. איש חשוד...
אני רוצה שעומר ומייקי יתחממו.
מאור מדבר אנגלית זה תמיד מוזר. אגב, רק עכשיו חשבתי שמיה נוצריה. אני יודע שזה מוזר, אבל זה פתאום עלה לי. כמו ששרה משרה ואמיל היא נוצריה. אז איך המשפחה תקבל את זה? מי משוגע? מאור משוגע.
טוב, אדי, לפחות הבאת גם פיצה. זה הכי חשוב. טוב, הוא יוכל להצטרף לנמרוד. כן, נועה בטח כמו אימא שלה... עם העיניים הירוקות. אה... החומות. כן, היא נחמדה. אה... נועה. נועה? נועה. תמונה חמודה של קים. בטח מהבנים והבנות. נכון?
בסדר, תהיה סדרה אחרת. עם קים. ואנה. שוב פעם.
כן, גם אני בשוק. היא לא תתפטר, אייל. אתה תרדוף אחריה כל החיים.
הפרצופים שלו מוכרים. אנג'לו השטן?
פשוט מדי, מאור. אה, אתם פרודים. הוא הסתיר תמונה שלה, אחי. תמונה שלה...
גם אדי עבר? מסכנים כולם. בעיקר עומר. אוהב? למה את לא אומרת את זה למייקי? עמליה יכולה להיות יותר עם אייל מאשר עם רועי. יופי! עומר, לכי. בשביל מייקי זה יופי! אבל תוכיחי שאת בשביל מייקי!
רק לדבר, לוקא, בלי ידיים. בשני המקרים.
שוב זה.
כולה תמונה, אחות.
לפעמים למאור בורח הערס. לפעמים.
את זה הבנו, חבר. את זה הבנתי.
יופי, עומר, לכי שפרי את זה ממש יותר. אייל, אם אתה גאה אתה לא צריך לרדוף אחריה. ברור שלא צריך. כן, לא אמורים באמת לעשות עוד מרוץ...
עזבו את נמרוד, לא צריך תמונה שלו בכלל.
תומאס, נכון? ראינו אותו לוקח את ה... זה...