אני מעדיף כחול אבל עומר פרנקו רוצה את הירוק, אז היא רוצה את הירוק. מה זה פה, המועצה?
במאי: קובבבבב... אה, לא משנה. איך מאותם גנים יצאו קווין וקים. מוזר. כן, בן זוג. לך אין... כן, זאת נאיה. ללא ספק. אגב, היא עובדת עם קקקקקקובי מחטטטטטטטטטטט מאז ילדותה.
אני מתלבט אם... אנה היא עם פרצוף ישראלי או איטלקי. אני הייתי מוכן לאכול פיצה לארוחת בוקר. או בורקס פיצה. שקשוקה, שקשוקה. הן נופלות לזה, תאמינו לי. משטרת הוויקיפדיה זה טוב. כן, אנחנו ישראלים. לא פראיירים. אני מסכים עם... נית... גיא... מה שלא יהיה. האמת, חבר'ה? הטקטיקה של מאור היא מאוד ישראלית. תדעו שבסוף אין לנו נשק אטומי. חושבים שיש לנו אז מפחדים. אז אותו דבר מאור, אנחנו עובדים על הגויים.
אייל, תעשה טובה, אל תבחר בשחור. זה סתם... כזה... הפסדת, הכחול מגניב. אבל גם את מגניבה. אופס. שלישי. רביעי. זה בסדר, נועה. הבחור השתבש מאז מה שקרה עם עמית. אתם יודעים מה הוא עשה עם גילי? יופי אייל, בחרת בצהוב. סביר. עמליה בחרה בכחול. נחמד. הייתי בטוח שמיקה תבחר בוורוד. לא משנה.
יש להם שפה סודית. אה, הם לא זוג? מה זה הטלנובלה הזאת פתאום?
תראו, יש בעיה רצינית באחראי הכתוביות ובאינסטגרם. הם לא מבינים מה עמליה ורועי אומרים. הם אמרו ואקאנדה. כמו בפנתר השחור? אני חושב שכולם מתכוננים בדיוק כמו שחשבו שיתנהגו. כולל מייקי. מי נתקע? שוב אתה... זה סימן, אולי זה סימן? תתבייש לך! שכחת! לא מגיעה לך מירי! סליחה. היא לא נסעה רק בגללו? בחייאת.
יופי עמליה, את כחולה וזה נפלא. ואייל, למה היא עשתה לך רישיון באילת? למה?
הוא לא בטוח בגבריות שלו ולכן הוא לא רוצה את הוורוד. רגע, אבל מה הקטע בתאונה? בסוף נגלה שקקקקקקקקקובי מחטטטטטטטטטטט השתמש בטריק הישן של החלפת פנים. הוא מכיר, תאמינו לי. לא הבנתי, מי ראשי? מאור ראשי? עומר ראשית? לי אין בעיה אם זאת עומר. הוא יתבלבל.
ירוק בקבוק זה הצבע האחרון שגילו. ירוק כשמייקי מקנא! קארמה? גם את זה גיא הביא לך? את הסימנים והקארמה? נוי. מזכיר. נוי.
אתה די טמבל. למה לרועי אין דמויות נורמליות? לא, לא. אולי נמרוד יכול להביא פרמדיקית. או... חברה של אחות של מאור.
כולה צבע של האופנוע! בחייאת!
הוא באמת בכיין. אני לא מבין, הם יתאהבו? מיקי כזה שחקן קשוח. אתם מאמינים שיהונתן צעיר ממני? מאיתנו? מכולנו?!
אתה לא מהאו"ם? יופי. אז למה התסרוקת ה... מוזרה הזאת? בואו נסכים להפסקת אש תמורת שחרורי אופנועים! לא? איזה קטנוני הוא. בסדר, אבל מייקי על מטוס לבן יחטוף מכות עד שהתחת שלו יהיה אדום.
הוא יהרוס לך את הגנרטור. בסדר, משקר. רק שתדע לך, שחבר זה לא קיר בסדרות כמו שלנו!
אתה ככה מירידת דרגה לאלמוני. שוב. ואני אטפל במנתח הזה...
אבל אל תשכח את הסולר! מה זה? מה קורה? אה. אנחנו בשני זמנים... או שזה היה לוקה. יכול להיות.