עצם העובדה שאת הפציעה של מייקי הראו לנו בהצצה ביוטיוב (!) מלמדת כמה לא ממש אכפת להם מזה. אבל יותר מעניין מי עשה את זה. בכל מקרה, עומר, את תצטרכי להנשים את הבחור ותחשבי טוב טוב על מה שעשית! ואז תתנשקו על מיטת חוליו. גם להודות במשיכתך העמוקה אליו מעל גופו הרדום זה מתאים.
את זה כבר ראינו.
איזה צור? צור זאת הסדרה השנייה, אסתי, מבולבלת שאת. את לא צורעס בכלל. טיפשונת. לאו דווקא אותו. טכנית מאור אמור להרוויח מזה, זה לא מעניין את עומר מסיבה מאוד פשוטה- היא כבר בגמר, מאור הוא זה שצריך מקום בגמר. אבל שימו את התמונות שלהם ביחד, זה כיף.
אנחנו... בפרק... לקט? אה, אבל לקט שלהם. סבבה, על לקט שלהם אני מוכן. מייקי בכלל מתאים לך לעור הפנים, גברת פרנקו.
כן, לא צפויה. היא לא הסכימה להתנשק איתו. אנשים אומרים שזה תומאס. מה שמוזר לי כי אין מניע. אף אחד לא יודע שום דבר על נמרוד.
לא רבים יודעים, אבל קווין לוהק אחרי אחותו, פשוט בגלל ששכחו שהיה בסרט מלכתחילה...
הנה בעיות.
אולי הוא כן מבין מילים בעברית? לכו תדעו. בסוף יונתן הפעיל מישהו מרחוק.
בלי שום בעיה. בסדר. התקלקל.
אבל זה לא נמרוד, זה אף פעם לא יהיה הוא.
עזבי, אסתי, זה לא הוא.
היא לא חשודה בכלל. מסכנה.
בטח שלא, אדי, בטח שלא. בחייאת. הוא לא דיווח על מה שקרה עם כוכבה. נכון?
נשמע כמו נבחרת ישראלית.
דוקטור!!!!!!!!!
נכון, זה לא מייקי. אבל לשניהם יש חברות שאני ממש אוהב.
אני רק חושב שעומר חמודה ביותר. אה, אנחנו מכוונים לגיא עכשיו נגד מאור... עזבו, הוא ייצג אותנו בתחרות אחרת. אחרת. תופתעו לגלות מי ההורים יהיו.
אתם לא מבינים שהוא הקורבן? זהו, נזכרתי מאיפה זה מוכר לי. תאג"ד. יש לי יותר מדי חקירות בימים האחרונים. אני רואה גם משחק החיים, אז תבינו לאן הגעתי.
אז חצי לקט. אם היה לי שקל על כל פעם שאבא של נועה שהיא קים פוטר והיא החליפה אותו... אם הוא אבא שלך, למה קראת לו אדי? החלום שלו והחיים שלו זאת עומר. אבא של מייקי זה סיפור.
אני אפקח עין על חברה של גיא. האמיתית. כן, את זה ראינו.
בסוף זאת עמליה שעבדה על כולנו. או לואיג'י. האיש מטריד.
שאדו סתם מוזר. ג'ובאני כמובן. לא סופיה, היא סתם מחליפה.
רגע, מיה? בסוף מיה עובדת על כולנו?
אסתי, את חושבת כמוני.