פול ספיד- פרק 18

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה לחבורה ביום הכיף ברומא?

עם מי מייקי יבלה (אהם עומר אהם)?

איך מיה ומאור יבלו?

ומה יקרה לאופנוע הירוק?
 

YossihNew

Well-known member
מתחילים את אירועי הפרק הקודם עם עומייקי! האמת... האמת שחטפתי ספוילר...

אז זה קורה מחר. איזה יופי שעומר ומייקי אחד ליד השנייה בתמונות! גיא ומיקה פחות. אייל, מעולם לא הסכמתי איתך יותר. אני מסכים לחלוטין, אבל מוסיף גם פסטה ולזניה לעניין. פציעה. מוזר. מי יכול לעשות את זה? מהנבחרת שלנו? לגיא אין סיבה. סופיה לא צריכה כי היא גם ככה מיקה, אז... כן, אגב! ניקוי מצפון, את ניקית בזמנו עם ואלרי את המצפון הגרמני? אתה מתכוון אלפא רומיאו. זה... זה אופנוע? מכונית? אין לי מושג. ויש לי מלא רומיאו ויוליה בזמן האחרון. מכונאי מאושר, מיה מאושרת.

בטח ככה בנות. לא מרגיש טוב? סימן. עזבי, יהיה לך מספיק ממנו. אה. עכשיו אני מבין. אייל יעביר לגיא את ה"קללה". ההידבקות לקים.

אז סופיה צריכה לעודד את עצמה? אופס. אז אתה עם הבנות. יום נחמד. מייקי לא נראה שמח.

יש לו חלק, יש לו כמה חלקים. עזוב, אייל, יש לו אפשרויות אחרות.

אתם יודעים חבר'ה, אכזבה גדולה תהיה לי כשבסדרה הבאה שלה אנה תשחק שוב איטלקיה. היא שיחקה גרמניה, עכשיו איטלקיה, השלב הבא זה או הונגריה או יפנית! מה? מה? תשאלו את נטע רוט או את מאיה לבני... הן יסבירו... לא מיה ולא מייקי. מג"בית מיוחדת הוא פגש. מייקי, עזוב אותם. אתה לא תהרוס לו, הוא לא יהרוס לך.

לא, הוא לא עשה את זה. אבל אני חושב שאתה עשית את זה! החברים הכי טובים שלך לא עושים כלום חוץ ממנו. הם לא מקשיבים בכלל.

רועי הופתע שקים לוהקה לפני קווין. מה שמוזר כי קווין היה בסרט אז איך לא לוהק? אז התשובה- גם כשהיה בסרט אנשים לא הבינו מי הוא. לכן הבלבול. קסדה. בסדר. לא בא בחשבון! אה... על חשבונה... עזבו. אוי ואבוי. עמליה, את גם מדברת לפעמים. חפיפה של מה? אה. לשיער.

למה אתה חבר שלו? מה עם עומר? אתה עומד לספר...

מאוד קול. בעיקר בשבילי. הם גם זכו בפרסים מגניבים. תדעו לכם. שלהם, שלהם. לא שלכם. מאור, אתה חייב למצוא חברים יותר נחמדים. עידו למשל.

כן, אתה מטומטם בלי קשר. למרות שפתאום נהיית חכם. כן. איך זה בתור סימן?!

בן אדם מעצבן.

למה תומאס עוזר ללוקא?

מייקי, אני אתעלם ממך בשם האהבה. לא, לך ולעומר. די כבר. לוקא מורטי כבר לא מעניין. לא, הוא לא סיפר. מייקי, אתה מפשל אבל אני אתעלם כי גם אתה יודע שעומר מחכה. המשפט הכי חכם שאמרת כל הפרק.

אולי גם אתה צריך טיפול בשיער?

בטח שבא לה. בטח שבא לה. ובטח שהיא בטופ. אוי, אני מאושר.

אתם יודעים שזוגות נשואים לפעמים באים לגשר ו... עומר לא בעניין של גשרים.

זה בטח יחזק את הטיעון של לוקא.

רק כנסיות וישו יש להם. היא טובה בהכול. באמת טובה בהכול. לא, לא הסרט, חמודה. מייקי, תחשוב שאתה מחוץ לכל זה, לא נוגע לך, זה שם, אבל בינתיים, בעצם מה שקורה, זה שאתה עוד אחד שיורה ויורה, מתרגל לחסל בלחיצת כפתור חיית טרף- גלדיאטור. מה? ציטטתי. טוב, כולנו עבדים, אפילו שיש לנו כזה... כאילו... חברות אפשר לפתור. אם היה לי שקל על כל פעם שיהונתן וילוז'ני היה בלתי נסבל... וחיכיתי לחברה שתהפוך אותו לפחות בלתי נסבל... וגם קיבלתי ספוילר עליהם... היו לי שני שקלים. אבל רקדת איתו! עומר! את רקדת איתו! קלעתם למטרה ביחד! טוב, לפחות היא תבכה על גופו השבור אחרי מה שיקרה לו.

מוזר שהסצנה עם גלידה. זה מסיח את דעתי.

זה לא יהיה מאור. רק אומר לכם.

בסוף זה ג'ובאני.

את צודקת, עמליה, אני מסכים איתך לחלוטין.

מייקי, מייקי.

אני מעדיף את הקוקו של עמליה. חיפשה את מייקי... כן, הם התפצלו, הלכו לדרכים נפרדות...

זה מייקי, נו. אל תנסו לעבוד עליי.​
 
למעלה