פול ספיד- פרק 15

YossihNew

Well-known member
אז איך יהיה למאור מול לוקא במרוץ?

למה מייקי מקנא?

ואיזו מתנה גיא מביא למיקה?

YossihNew

Well-known member
לא קוראים לו יה-לי? מה אתם אומרים. כן, אסתי, את מבינה? ומה קרה לו בעין? הוא מצטרף למועדון גורי אלפי עם העין?

מייקי, הבנו, אתה מעריץ את לוקא מורטי. במקום זה תתמקד בעומר. בסדר, ווינגמן. אני אהיה הווינגמן שלך כשתנסה להתחיל עם עומר. במהרה.

מה קורה כאן ולמה האיטלקים מתנהגים מוזר? אה. פר-אגוסטו. הם מאחרים כרוניים, את החג הזה היה צריך להקדים ביום ובמקרה לחגוג ביום הולדתי. רגע, אז הפרק הקודם היה ביום ההולדת שלי? הארי סטיילס עסוק כרגע עם שוקי... לה בוהם, כמו לה מרמור רק... בוהם. אני לא אומר הרבה אבל קים שחקנית טובה מאוד. אולי גם עליה נעשה פינת הדמויות.

על יונתן רוזובסקי לא נעשה פינת דמויות. נוסיף אותו לזאת של קים. כן, איש כנפיים. זה ברור. עזוב, אייל, תן כתף. אתם יודעים שגיליתי שבאפלו ווינגס לא עשויים מבאפלו?

במקום מאור, זה צריך להיות מייקי נוהג. ובמקום מייקי זאת צריכה להיות עומר מתחבקת איתו מאחור.

וואו, איזו הפתעה. אתה מגלה לה על זה בסרטון. אחי, אתה חייב להפסיק עם הסיגריות המגולגלות האלה. איזה קטע, עברו כמה שעות. וואו, זה... מה אלה הייתה אומרת? זוג מזעזע.

לא מצחיק. אתה רוצה לשמוע בדיחה על סוס? אתם יודעים שאייל... ספיק ספיק אבל לא מספיק. אייל, אתה לא הולך אחריה לסדרה השנייה. תן לקים פרטיות.

עומר, את מזכירה לי את עמית. והנה זה הלך. אבל לא נורא.

מכל הדמויות שמיכאלי שיחק... מכולן... וגם השיער לא בסדר. מצד שני עומר באמת בודדה ובאמת מקנאה שאין לה זוגיות, אבל אני מטפל בזה, לא לדאוג.

בנוגע לזה שאני מטפל בזה... אין כבר דרך חזרה אם זה טוב ואם זה רע. רגע, מה עם חוק שלא מדברים על המרוץ? מרוץ מטופש. היי, למה הלבן מול השחור? בגלל זה אייל לא פה, תדעו לכם. הוא נגד הגזענות.

כן, לגמרי בגלל זה! לגמרי בגללזה הוא מעדיף ללמד את מיה את רזי המנגל. ואנה קורעת בתפקיד.

איפה אלה שתעיר לך? עמליה דמות מפוספסת כי היא לא מדברת על קומיקס בכלל. כן, אבל מה לגיא ולזוגיות רעילה... זה לא שהוא קורא את זה כל יום ופועל לפי זה... מיקה, אמרתי, אני מתעסק בחבר של עומר.

ז'אן פול, מה קרה? לא משנה.

כן, אבל ההבדלים בצבע העור... איך אתם משפחה? לא, לא, כתוביות למיה!

הו. סתם חשבתי לעצמי שהוא יקיא בצד. מייקי יחליף אותו. ברור.

אני מעדיף את נוי. לא, לא סינדרלה.

מסכנה לגמרי.

הו! זה לגמרי מאור! בטח! בטח! הוא לא מכיר אנשים עם עין זכוכית כזאת, נכון? וואו, הוא ניצח. לא רע יחסית לאלוף ישראלי. כן, מייקי, בכל זאת חבל.​

YossihNew

Well-known member
והשבוע בפודקאסט- נאיה פדרמן (מיקה) ועידו וידו ירימי (לוקא).

למעלה