פול ספיד- פרק 14

YossihNew

Well-known member
אז מהו המרוץ הבלתי חוקי?

איך הנבחרת תגיב למאור ומיה?

ולמה גיא עוזר לעמליה?

YossihNew

Well-known member
כמה פעמים נצטרך להסביר לאנשים- דברים לא חוקיים כמו גלישה ומרוצים זה לא הוגן. זה סתם מתכון לצרות וכנראה לאנשים בשם יהונתן שהצליחו בסדרה של מיכל קופר קרן בזוגיות עם אישה מסודרת. איזה קטע, החג הזה יום אחרי יום ההולדת שלי. טוב, הם באמת בקיץ. חג לא דתי על העלייה של מריה לשמיים. רק באיטליה.

הצרפתי הזה טוב למשהו? למה הוא עוד פה, נגמר הסיפור שלו. אבל רגע, לא בזה נפצעו?

מייקי ועומר אחד ליד השנייה. מייקי ועומר אחד ליד השנייה. לא את ההוא על האופנוע הירוק, הם לא יצילו!

אייל, אתה צודק. רק שאתה... טועה. גם וגם. כן, הבן אדם קטלני ויש לו גם חברה גרוזינית. עמליה, תלקקי לגיא אחר כך. אני חושב שכל חיי ארצה לראות את עומר ומייקי עוקצים אנשים ביחד. אני לא מבין, הגיא הזה לוקח מהן את עמוד השדרה? טוב, לא משנה, מייקי ועומר. עומייקי שלי. וואו, אחות של קווין יפה. וחמודה. היי, מאור. מאור, בחייך.

חכה חכה, גם לה יש אופציות שונות! נועה וגיא יעזרו לה! וקלטתי ש"טוטי" זה כולם באיטלקית. ואני חשבתי שזאת ילדת בת מצווה. ככה הבנתי.

אז תנהלו ביניכן שיחה על כמה שגיא צדק. הבחור הזה מסוכן. אה, בואי לא נכניס את מייקי לפה! רק לפה של עומר שייכנס! לעומק!

ז'אן פול, הקוד הסודי זה חסמב"ה. אבל שני דברים: 1) אתה לא יכול להחליף בין את ואתה באמצע משפט. 2) אתה לא מתקבל לפרס צרפתי השנה ע"ש מיתר פרהט. דקור, דקור...

טוב, לפחות לעומר יהיה רק את מייקי.

אתה יודע שיש לה חולשה ליהודים. טוטי. או משהו. היא אוהבת יהודים, היא אף מתנצלת בפניהם המון. לה מטינה... גם את זה אני מכיר.

מאור, למה אתה בטלפון? אייל, אתה מטומטם. ממש. אייל, איפה אתה ואיפה הקו? טוב, ברור, במקרה שלהם רק גיא צריך לעצור לפני הקו, השאר יעצרו לבד. זה מידבק החרא הזה. טוב, לפחות גיא לא אמר להן לעשות את הריקוד המטופש הזה בו הוא מסתובב על הרצפה. כן, אני יודע, נוי אוהבת את זה משום מה. היא אמרה תודה למייקי. והוא עוקץ איתה בכיף. עוקצים כמו נחש וקרץ. סתם סלנג. אתם צריכים לעקוץ, זה בסדר. אוי, יד על הכתף.

רגע, למה הייתה קבוצה של שלושה ואייל לבד? מה ההיגיון? מילא אם מאור היה, אבל כשיש מספר זוגי?!

גם לה יש אופציות אחרות!

אין אמונה בצרפתים האלה.

אתה השטן. אתה השטן! השטן החייה אותך, אתה השטן!!!!!!!!!! אני ידעתי!!!!!!!!!!! מייקי, אם אתה צריך מודיעין עליו, יש לי את זה. קוראים לו יה-לי במציאות. מי המקורות? בסדר, גם הם טעו כמו עומר.

גם אחות של מאור תהיה טובה יום אחד. ממש.

כן, כן, בואו נדבר על כמה שהוא צודק וחכם ונחמד. קרציה? אבל אתם לא עוקצים... לא טוב, גיא. לא טוב. לא מסתבכים עם מלכת סדרות. אה, אבל יש לך תוכנית. אפילו כמה.

אז למה את עזבת את רועי? אני רואה רקדנית מצוינת. אה, רגע, טעיתי. זה פשוט מלא לירון בשבועות האחרונים וגם על זה חשבתי. עומר יכולה לחסל.

איזה נבלה. היא גם עסוקה מדי בשביל להתחיל איתך. היא עסוקה עם הספר ההוא.

בסדר, ח'אלד ושירה.

שניכם רק צרות.

זה מתפשט הדבר הזה.

אז אולי זה באמת יהיה מאור בסוף. רגע... לא, יש עוד כמה ימים עד לתאונה.​

למעלה