תגידי אסתי, יש לך שם? אה, זה בטח בגלל המירוצים ה...
מי קוראת לו בשמו? אה, הוא. יש לו מבטא מוזר בחלום. אתם יודעים שאנה עומדת לשחק עוד איטלקייה בספין? והיא באמת כזאת. אני מנסה לעקוב אחרי הכתוביות ולא אחרי המילים. השפה הזאת מוזרה. חוץ מבמטבח. שם מותר לדבר ככה. יש "חיים בסרט" באיטלקית? חכו עד שתראו מה סופיה עושה עם הישראלים. רמז- זאת לא עמליה שרוכבת.
בסוף זאת כן תהיה עמליה. לא יודע, מוזרים. גם יש לו שיער מוזר. עומר, תתעסקי בעניינים רומנטיים שלך. לא שלה. שאפו? ממתי אתה אומר שאפו? אסור לך. הפרידה מכוכבה הטריפה אותך. מייקי והמצלמות... הנה זה בא.
במביני במביני, אבל... תשמעו, הראש שלה לא מחבת.
כן, יש דרך. בוא'נה, זה לא... המדרגות של הקיבוץ בכדברא? הוא לא היה שם. זאת הייתה העונה בלעדיו.
הישראלים בטח כבר הבינו. הם בטח כבר הבינו שמייקי מת על עומר. כן, הם זוג שאוהב ביצים. להם אין ביצים אבל...
גיא יהרוס דברים. תשמעו. מייקי, תפעיל את האלמוני. אה, יפה. יפה מאוד, מייקי. הבחור מתנהג כאילו הוא הולך על ביצים. לא? יופי סופיה. אה... עמליה. אה, רחפן. כן, גם לי זה מסביר. המון דברים. דניאל, תירגע עם הרחפן שלך, אחי. ותגידו לי, רועי סתם יהיה תקוע בארץ כשעמליה מתגעגעת? איזה מין זוג זה? ברור שאת לא, שיר המעריצה שלו.
אני מהמר עכשיו- קים בן שמעון תהיה שחקנית אדירה יום אחד, בכל הסדרות החשובות. נו, באמת, מיה, את נפלת לטריק ישן מאוד. כן, אייל. חבר'ה, כשאייל מחבר את זה לפניכם... משהו לא בסדר. אוי לא, אבי ברכה יוצא. הוא משתגע כל הסדרות. ומירי! שמעת שאבי בוגד בך?! היא לא אהבה את זה אבל אני שם לנחם.
הכול יהיה טוב כשמייקי יעזוב את השטויות האלה ויתחיל כבר עם עומר פרנקו! הבחור הזה חשוד. מייקי, מהלך יפה. מישהו אמר לך לעשות את זה, נמרוד? לא. רק אתה החלטת. אז אתה אשם. והוא יהיה עם אחותך.
תראה, הסיבה היא ש... מי משוגע? מאור משוגע. עוד שיחה של בן סולטן עם ממונה עליו על פוטנציאל.
עזוב, מייקי, זה הקטע שלו. עומר. עכשיו. אז הגיע הזמן שתצא עם מישהי מתחרה. שוב אין לך חברה? זה גם מה שציידים עושים. חבל, מייקי, פספסת שיחה מעניינת בנושא חשוב.
עזבי, עמליה, את לא צריכה כי זאת לא את רוכבת. אני מקווה שהוא לא יפצע אותה.
הוא לגמרי עושה את זה על דעת עצמו! מישהו דיבר איתו? אמר לו? לא. רוב הסיכויים שאנשים בכלל לא זוכרים שיחה איתו. לא, אבל תמחק בתנוחה הגיונית, שתגיד שזאת הייתה טעות.
אתה עושה גם שיעורי ברייקדאנס? בסדר, אז לך לאחת מאלפי חברותיך האחרות.
מה עכשיו, אלמוני? כן, גם מאור. אה... הוא פעל על דעת עצמו! אף אחד לא אמר לו כלום!
נכון? את חכמה, עומר. אבל תורידי את המגבת.
הכול יהיה בסדר בסוף, את תראי, מיה. כן, זה הזמנים של פרידות וכאלה. רק איזו סוג של הפסקה? הפסקה תמוז-ניב או הפסקה רוס-רייצ'ל?
תודה, אלמוני, שירתת אותנו נאמנה. אידיוט שימושי.
כן, אבא של מייקי, תעשה לו את זה. הוא צריך להתנחם אצל מישהו. מישהי. כן, תגיד לו ככה.
הו! עומר! כמה נוח שאת פה! בואי נדבר על העניינים. או פחות נדבר. בואו, תעסיקו את הפיות. מדהימה, כן. אה... כן... בואו, לכו. אחלה של זריקה.
נכון, מה אתה מתערב בכלל. עמליה, זה מידבק. נו, שוב פעם. אבל בנוגע לעומר ומייקי...