פול ספיד- פרק 12

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה בדייט של מאור ומיה?

איך יהיה לנבחרת מול הצרפתים?

ולמה מייקי מוביל מרד בשביל עומר?

YossihNew

Well-known member
באמת לא רואים אף אחד. מעניין.

מייקי, מה עם עומר? כן, גרבי המזל. ברור. אייל, אמרנו לסתום. מייקי מחמיא לעומר. אייל, סתום. אתה חייב את עומר.

כמה רומנטי, מייקי! אה... אוקיי, לא ידעתי שכל השאר יצטרפו. גיא מאוד שכנע אותי. אבא של עומר, אתה לא יכול לקחת את הילד השני? יש עוד ילד.

אני הבנתי. לא הצלחתי לעמוד על טיבה של אנה סטפני. בגמר, בגמר.

בסדר, רק תסגרו מי בסוף. למרות שזה נחמד כל ההחלפות עם האופנוע. תפסיק לנג'ס לה כבר! בטח נמאס לה.

למה האיטלקים איתנו? אנחנו לא בפול גז, אנחנו בפול ספיד. מעניין אם גיא או מיקה. סופיה היא אופנוענית אמיתית. מאור רביעי? בטח האופנוע. אני בטוח שבסוף עומר תנצח. כל הזמן מקום שני. אייל, תפסיק עם הגרביים.

אני תמיד בעד האנגלים. שמעו, השמות של כולם סטריאוטיפים. מדהימה, מדהימה.

מאיפה אתם מכירים את השיר?! גם לכם יש?!

איזה חמודים הם. המשפחות לא עומדות מאחורי עומר. לא יודע מה ההבדל.

אני מעדיף להגיד שאנחנו נוקמים באיטלקים על מה שעשו לנו למקדש. לא נסכח ולא נשלח. גם כאן הוא אריק?! ריבונו של עולם. דברים מוזרים קורים.

גיא, נו, באמת, אתה כבר בנית על הסדרה השנייה! פול ספיד, לא גז. צודקת, מיקה. צודקת.

גיא, פישלת.

בסדר, אז לך תרקוד. עכשיו תגיד שאתה אוהב אותה ותסתכל לה ב... איזו דמות מזעזעת.

עומר, החולצה הולמת אותך. אימא הייתה עסוקה בקמפיין שלה. נכון? בדקתי וזה נכון. הבנת את זה בגלל מייקי? טוב, גמרנו עם זה. אפשר לעבור לאפיק מועיל יותר של עומייקי? כאילו רומזים לנו שזאת הייתה היא.

לא הבנתי את הבחור הזה. אבל אתם הודחתם. לא... תשמור, אייל. תשמור.

סופסוף.

מייקי. קום וחבק אותה. או יותר מזה. יותר מזה. נו, יאללה כבר, אתם לא יכולים לעשות יותר מחיבוק?! כולם כבר יודעים ש... טוב, גיא ומיקה סתם מעצבנים, גיא מעצבן. סימן ראשון לזוגיות רעילה. אופס.

כן, אז שבעה פרקים לגמר? הם ידעו, תכף ידעו. הנה, הם יודעים. מה, גם אתה תחבל באופנוע?

דוקטור! דוקטור!​

למעלה