פול ספיד- פרק 11

YossihNew

Well-known member
אז לאן עומר ברחה?

מי מצא אותה?

ואיך אבא שלה יגיב?

YossihNew

Well-known member
ככה פתיח? בלי סצנה מקדימה?

כן, אסתי, אני הבנתי שהסיפור מסתבך. זה החממה. זה ממש החממה.

אגב, אם אני הייתי עם רועי בפרמיירה של בני מצווה, שחר הייתה פוגשת את יוסי ורועי. נציגים של שתי הסדרות שלה! נכון? אני חושב שמשהו לא בסדר במבנה פה.

מייקי, חכה, אני בונה עליך הפרק. נציגי משפחת סלקטר מסתבר שולטים היום. אייל, אתה יודע שהחושך לא מחמיא לך.

תיכנס אתה לראש שלה, אתה הכי מתאים לה. לא, עומר לא נהגה באופנוע ההוא, אנחנו יודעים שלא.

אדי לא נעל? אייל וגיא לא יצליחו לשמור בלי לעשות מזה שכונה. ולעשות שכונה בחממה זה...

כן, נשמע לי הגיוני שמצלמים אתכם. מייקי, אתה מבין, עכשיו אתה צריך לעשות ניקסון. אה, אז נועה בת 25? ביגרו את קים, היא נולדה ב-2002. אייל, אתה לא תעזור לנו פ... בדיוק. בגלל זה. אה. אתה מבין במשפחה הזאת ובריגול אצלם אני מבין.

זה תמיד באזורים בלי קליטה. מי נוסע על הוורוד בסוף? מייקי שוב? כן. סימבוליות נשארה. גם כי גנבו לו את האופנוע כמובן...

מה נמרוד מבין בעומר...

אין קליטה, מאור. אין קליטה.

עמליה, את גורמת אולי לבעיות קליטה? זה קורה כבר פעמיים. אייל, עזוב אותנו. אין לו מושג. לא, את אמורה להבין שהוא לא בסדר. נכון?

קלאץ'? הוא לא קלאץ', הוא ספיד. כן, בסוף הוא יקבל מלא תפקידים וחברה מוכשרת. זיגי ביקום אחר. כן, כן, הוא... למד... מעומר אדם. זה יעל שלביה, היא משפיעה עליו.

אולי עומר ומייקי ביחד ומאור עם האופנוע. אייל, אתה צריך לשחרר ממנה.

כן, שמענו על זה שמחקו את הקטע הזה. זה החשיד. לא, לא תאונה. די. זה כמו משחק מרקו פולו מאוד לא כיף. גם את האופנוע היא נטשה?

בסדר, אנשים נעלמים. זה קורה. ככה את מדברת לחבר שיהיה איתך תכף בסדרה שלישית? ואולי עוד פעם בן הזוג שלך? נמרוד באמת מדרדר את המצב. איזה תרחישים קיצוניים, מי סיפר לך, אחותך? תעזוב אותה, נמרוד. מי הסוכן שלך? הוא לא זרק אותך?

היי, עומר. דאגנו בלשון רבים? אם היה לי שקל על כל פעם שיהונתן וילוז'ני שיחק דמות מעצבנת עם רומן יפה... היו לי שני שקלים. לצאת עם מישהי? מי זאת מישהי? יופי, אני חיכיתי לדבר הזה.

זה לא קצת חשוד ככה? ולמה התסרוקת שלו פתאום... אייל! סתום ת'פה! שוב הקונדישינר? אייל! סתום ת'פה!

קדימה, עומר, תדביקי אותם, לא להיות איטית כרגע. אה, אז תחבקי את מייקי מאחורה. ולמה הוא עדיין בוורוד? ואיך הם יקחו את האופנוע? חיבוק. היה חיבוק.

לא, נו, לא כדאי, היא בדרך.

הוא מעדיף שחייה. נכון?

אתם ביחד? ממתי? טוסי למשרד, עומר. אייל, סתום ת'פה!

עומר, תנסי לאזוק את עצמך שוב. מגורי הסגל? סידרת לעצמך מגורים?

אבל ממתי הם שוב ביחד? ממתי? אולי הם יחזרו בסוף.

אין מצב, גם לאבא שלך קוראים יהונתן? אה. זה של נמרוד. אני מבין, אנחנו מנסים לבלבל את כולם בנוגע לאופנוע. מה מחר, אני מדבר על היום. תביאו את עומר. כן, התגבשו יפה. בעיקר מייקי. שאני רוצה שיתגבש ממש עם עומר.

ממתי הוא עם אסתי? הוא לא עם כוכבה?​

למעלה