זאת אוולין גרין, כן? לא? מה הולך?
בפרק המחצית מגלים תגליות. מסכנה עומר. אפילו מייקי קצת... עצוב. טוב, לפחות זמן איכות עם אחיה.
ריב בין אחים. הכי כואב. זה בטוח ריב שהם עשו כמה פעמים לפני. בזה של הלחם חיפשת? ברור שהם אצלך, נו.
ברור, אייל. ברור. בסדר, גם במונדיאליטו הגענו מקום שלישי. אני לא מבין, פנטומימה? איך הוא עשה את זה? כן, חסרה לי רוכבת. לא מול איטליה, כמובן. זה מחכה לנו לגמר.
בגלל שהיא מסכנה היא עזבה. מי? מה? מי אתה? שנמרוד יעזור קודם לאחותו. הוא התכוון הורס.
שים אתה גז וגזגז. ריב בין אחים. לא כואב לי עליו. כואב לי עליה. תראו אותה, מסכנה.
מייקי מתגעגע לעומר. מה קורה כאן? כן, בחורה. עמליה? מה, בזיווג של מלכי סדרות? השומר אחותך אנוכי? הוא באמת נבלה. והנה מייקי חזר לעצמו. לא, לא ראינו, תשגיח על עצמך.
אבל זה לא מה שגרם לתאונה. אם ההורים שלה דואגים שזאת היא, ושבועיים אחרי, אז היא לא עזבה. נעלמה, נעלמה, לשון ירון ארזי? נעלמה.
כן, מאור, ספר לה על הנימוסים. מה? באמת? אתה רואה? היא כבר מופתעת! גם הנשיקה מפתיעה. לוקה לא מפתיע.
אז אל תגיד לי "חיפשתי בכל הפנימייה". היא כל כך מסכנה. כל כך. יום אחד עומר תהיה מלכה שלי. יום אחד.
אני לא מבין, הם יהיו ביחד או לא? ברור שלא, אבל למה לרמוז לזה בכלל? כן, הוא בן אדם לא מתאים, יותר מדי אופציות.
עומר ברחה? לא יפה. שכחתי באיזו סדרה כבר... אילת. כמובן.
עומר, די, איפה המפתח? אה, בלעת אותו. מצוין. לא, לא, אבל תשירי "לא זזים מפה". מסור? אני עם אייל. כלומר... ברור שאת השרשרת אבל... בחייאת.
מכל השיחות בין האחים והסצנות בין האחים זאת חייבת להיות המוזרה ביותר שראיתי מימיי. בלעה את המפתח! לא, בסוף סתם בכיס. רואה עומר, היית צריכה לבלוע. יש לי בטן מלאה על מר פרנקו! אי אפשר לסמוך על משפחת פרנקו! חוץ מעומר כמובן. ועמית. ומטילדה. דויד אי אפשר לסמוך עליו.
מאלתרים.
אנחנו הישראלים אלופים בלאלתר ולחרטט. מה היא שרה? זה שיר אמיתי? איפה אייל? אייל מתקשר? מה מיקה?
ברור שהיא ברחה. אבל זאת לא היא. התאונה עוד שבועיים.