פול בפיניקס

88nothing

Active member

פול ונאדר לפיניקס
אוברה, רוביו, טאי ג'רום, ג'לן לנסק(מי?) ובחירת סיבוב 1 ב2022 לOKX

88nothing

Active member
לדעתי טרייד טוב לפיניקס, הם הצליחו לשמור על בחירה 10 שלהם, נתנו את אוברה(חוזה לעונה 1) ואת רוביו(35M ל2 עונות).
פול ישלים חמישייה מצויינת עם בוקר, בריג'ס, קמרון ג'ונסון ואייטון.
מקבוצה שלא ברור לאן תלך, מדובר עכשיו על קבוצה שבהחלט מסוגלת(וצריכה) לעשות פלייאוף במערב הקשה.
מקסימום יש להם חוזה נגמר של 44M בעונה הבאה למכור.

OKC: רוביו כנראה לא יסיים שם את השנתיים, אבל יהיה כיף לראות אותו ליד שג"א. אוברה חוזה נגמר, ולא יפתיע אם יועבר באמצע העונה לקונטנדטרית תמורת נכסים עתידיים(טרייד על שם מרקוס מוריס).
וכמובן עוד שחקנים צעירים ובחירות לאוסף.

OrEl74

Well-known member
מנהל
טרייד טוב כי זה בכל זאת כריס פול אבל לדעתי שילמו מחיר מופקע

דיאנדרה אייטון קיבל שידרוג משמעותי עם רכז שיודע ואוהב להפעיל שחקנים כמוהו.
בהחלט יש למה לצפות מפיניקס העונה.

אוקלהומה גם שיחקו אותה לדעתי, עושים ריבלנד כמו שצריך.

Little Sharky

Active member
ככל שעובר הזמן פול הולך ומתרחק מהחלום מלהיות שחקן משמעותי בקבוצה שלקחה אליפות.
בקצב הזה הוא יהיה סוג של רונדו עוד כמה שנים באיזו קוטנדרית. (שזה מקרה אופטימלי עם האפקט שהיה לרונדו אשתקד).

פיניקס נראים סולידי, אבל אפילו מקום שמיני במערב לא משימה קלה השנה.
מבחינתי לייקרס, גולדן, נאגטס וכנראה הקליפרס בבירור עדיפות, ואז יש את יוטה שלדעתי ידברו חזק העונה, מאבריקס ופורטלנד.
יוסטון אומנם יצאה מהתמונה ככל הנראה אבל גולדן חזרה לתמונה.
זה יהיה מדהים מבחינתי אם פיניקס יצליחו לשחזר את ההישג של פול וOKC עונה שעברה ולנעול מקום חמישי בקונפרנס.

הקרב ה4 ראשי על זה על מקומות 5-8 יהיה מעניין בלי ספק [יוטה-פיניקס-דאלאס-פורטלנד]

ויסלחו לי אוהדי ממפיס קשה לי לראות אותם מתברגים לתמונה

Krit123

Well-known member
ככל שעובר הזמן פול הולך ומתרחק מהחלום מלהיות שחקן משמעותי בקבוצה שלקחה אליפות.
בקצב הזה הוא יהיה סוג של רונדו עוד כמה שנים באיזו קוטנדרית. (שזה מקרה אופטימלי עם האפקט שהיה לרונדו אשתקד).

פיניקס נראים סולידי, אבל אפילו מקום שמיני במערב לא משימה קלה השנה.
מבחינתי לייקרס, גולדן, נאגטס וכנראה הקליפרס בבירור עדיפות, ואז יש את יוטה שלדעתי ידברו חזק העונה, מאבריקס ופורטלנד.
יוסטון אומנם יצאה מהתמונה ככל הנראה אבל גולדן חזרה לתמונה.
זה יהיה מדהים מבחינתי אם פיניקס יצליחו לשחזר את ההישג של פול וOKC עונה שעברה ולנעול מקום חמישי בקונפרנס.

הקרב ה4 ראשי על זה על מקומות 5-8 יהיה מעניין בלי ספק [יוטה-פיניקס-דאלאס-פורטלנד]

ויסלחו לי אוהדי ממפיס קשה לי לראות אותם מתברגים לתמונה
פול היה צריך ללכת לבאקס. הפשרה הכי נכונה לליגה, אפשרות ריאלית שיסיים עם אליפות וימנע מיאניס לחבור ללוקה או משהו כזה.

Rapgamer

Well-known member
פול היה צריך ללכת לבאקס. הפשרה הכי נכונה לליגה, אפשרות ריאלית שיסיים עם אליפות וימנע מיאניס לחבור ללוקה או משהו כזה.
יש משהו מפתיע בכך שמילווקי לא יכלה להשוות את ההצעה הבינונית של פיניקס.
אולי אוקלהומה ממש בונה על הבחירה ב2022. למרות שגם מילווקי יכולה להיות הרבה פחות טובה עד אז.

Krit123

Well-known member
אני חושב ששני הצדדים יכולים להיות מרוצים סך הכל. אולי פיניקס היו מעדיפים להימנע מלתת בחירת סיבוב ראשון, אבל כמו שיבגני אומר לפחות שמרו על הבחירה הנוכחית.
קיבלו גם את נאדר על הדרך, ונתנו את הצעירים הפחות טובים שלהם.

אוקייסי עוד יצליחו להעביר את כול הבחירות האלו תמורת טבעת אליפות בטרייד ישיר. הם פשוט טובעים בבחירות, חח אין להם אינטרס לנצח.
עוד נקודה לשים לב אליה, עכשיו יצא דיווח שפורזינגס לא יפתח את העונה, דאלאס בסיכון לפספס פה את הפלייאוף אלא אם כן לוקה הופך לסופר סאייה.

Little Sharky

Active member
אני חושב ששני הצדדים יכולים להיות מרוצים סך הכל. אולי פיניקס היו מעדיפים להימנע מלתת בחירת סיבוב ראשון, אבל כמו שיבגני אומר לפחות שמרו על הבחירה הנוכחית.
קיבלו גם את נאדר על הדרך, ונתנו את הצעירים הפחות טובים שלהם.

אוקייסי עוד יצליחו להעביר את כול הבחירות האלו תמורת טבעת אליפות בטרייד ישיר. הם פשוט טובעים בבחירות, חח אין להם אינטרס לנצח.
עוד נקודה לשים לב אליה, עכשיו יצא דיווח שפורזינגס לא יפתח את העונה, דאלאס בסיכון לפספס פה את הפלייאוף אלא אם כן לוקה הופך לסופר סאייה.

אני מת שדאלאס תצליח להנחית איכשהו את פול ג'ורג'.
לדעתי אין מקום יותר טוב מדאלאס בשבילו.

לוקה כבר עכשיו מראה לידרשיפ שאצל קוואי פשוט אין או לא מורגש, אבל ללוקה יש פרזנס שלדעתי מדבר גם מחוץ למגרש.
קרלייל אומר שאנשים לא יודעים כמה הוא ווקאל לידר, כנ"ל JJ שסוגר כבר מי יודע כמה עונות בדאלאס.

יש לי הרגשה שבפוזיציה הזו יהיה לג'ורג' הרבה יותר קל לפרוח מאשר לצד קוואי.

Rapgamer

Well-known member
בום.
פיניקס מביאה את פול מבלי לוותר על בחירה #10 השנה- זו הצלחה במשא ומתן מצדה.
אוקלהומה מכוונת ל2022 כי זו עונה אחרי שפול מסיים חוזה, יש סיכוי לנפילה של פיניקס ובחירה טובה בדראפט. כך שאפשר להבין גם את הצד שלהם.
נראה מה תהיה ההגנה על הבחירה, זה עשוי להכריע את זהות המנצחת בטרייד, כמו גם לראות את היכולת של פיניקס לבנות קבוצה מנצחת לטווח הארוך.

טרייד שנראה טוב לשני הצדדים - אבל לא ברור כמה הוא טוב לכריס פול.
כריס פול לא עושה רושם שהוא מוכן להיות הזקן שממנו כולם לומדים - וגם אם הוא יהיה משמעותי מספיק כדדי לעשות פלייאוף, הוא לא יעבור סיבוב.
בעונה הבאה הוא יהיה חוזה נגמר, ויכול להיות שהוא יצליח לנחות בקונטנדרית - אולי אפילו בטרייד סוף עונה או אחרי buy out אם הוא יסכים לזה.

אוקייסי סגרו את הבסטה שהם הקימו עם דוראנט, ווסטברוק, איבאקה והארדן ומתחילים מחדש - לא בטוח שלא יכלו לקבל על פול יותר מאוברה ובחירת סיבוב ראשון בעוד שנתיים. מעניין לראות אם הם יצליחו לשכנע את הליגה שרוביו דווקא נכס ששווה להעביר בתמורה לבחירות עתידיות (הימור שלי - יקבלו עליו בחירת סיבוב שני, אולי שתיים)

88nothing

Active member
כמה שאני חושב על זה יותר, אני יותר ויותר אוהב את הצד של אוקסי.
הצד של פיניקס ברור, הגיוני לחלוטין והם ממש לא הפסידו בטרייד!

הצד של אוקסי הוא משהו אחר, הם קיבלו בחירת דראפט נוספת(כנראה) בדראפט 22, שזה דראפט כפול(שחקני תיכון כנראה יוכלו להבחר) והבחירה הראשונה(הצפי עכשיו) אמורה להיות אמוטי בייטס(הראשון שזוכה בשחקן השנה של התיכונים בכיתה י')
אבל נניח את זה בצד.

רוביו קוסם עם הכדור ביד, איתו ההתקפה של אוקסי לא תיהיה משעממת.
אוברה הוא הSF\PF שהיה חסר להם(בטח אם יהיה S&T על גלינארי), אוברה כשלעצמו הוא בעל ערך טרייד.
וחוץ מזה הגיעו פילרים נוספים על חוזי רוקי.
אותי ממש לא יפתיע אם במהלך העונה קבוצה כלשהי תסבול מפציעה ובמהלך העונה יהיה טרייד על רוביו תמורת נכסים.

למעלה