פולקע

פולקע ../images/Emo32.gif

זהו המקום לקשר אותנו למקומות מגניבים, לספר חוויות מהתורנויות בקיבוץ או לדבר על כל דבר שלא קשור לאסף הראל! לכו על זה.

la bella dama

New member
חחחחחחחח

אוקי...חוויות... תורנות בוקר זה בלעעע!! אחרי שכולם אוכלים את הארוחת עשר אני צריכה לנקות...כאילו לשתוף כלים וכל מיני..ואז מאחרים לשיעורים...ואז המורים מתעצבנים על היגורניקים..ה עוד חוויות? תורנות ערב זה בלעע!! אחרי שניקו בהפסקה הגדולה אנשים ממשיכים ללכלך אז אני צריכה לעלות ב10 וחצי בערב לנקות אחריהם.. נכון אתם רוצים עוד? נשמור לפעם אחרת!!חחח נועם..ספר גמתה משו!!

חוויות שהייתי מעדיפה לשכוח....

מכיוון שמידי יום אני עוברת מסע מחודש, אוכל לכתוב טור יומי... והפעם: הבירוקרטיה המאוסה במדינת ישראל! מעשה שהיה כך היה: לפני כיומים הבחנתי כי אבדה/נגנבה תעודת הזהות שלי!
מכיוון שהזדקקתי לה באופן דחוף ונמהר, התבקשתי להוציא ת"ז חדשה. הדבר כרוך במספר דברים: להצטלם
תמונת פספורט עדכנית, להביא עימי דרכון, ו75 שקלים מזורגגים! וכמובן כמובן להגיע עד חצות היום! לא יאחר מכך! 12 ודקותיים לא יתקבלו. אקצר את הסיפור ואומר כי התדפקתי על דלתותי משרד הפנים בעירי האובה, בעודי בוכה בדמעות תנין... עד הדמעות כלום לא עבד! רחמי שומר הסף נכמרו עליי, והוא השחיל לי מספר ליד, והרשה לי להכנס ולנהוג באופן טבעי, כאילו הייתי שם מזמן! האח! מזל שיש לי יכולת לבכות במהירות, משום שללא כך הייתי צריכה לנקוט אמצעים קשים אחרים, שלא אעלה אותם על הדף כרגע....
זהו! אני הולכת כמו בכל לילה, לראות כל לילה. בנתיים שיהיה אחלה לילה. אני.

למעלה