פולקסווגן טוארג`.

מני 22

New member
פולקסווגן טוארג`.

מה אתם אומרים על הרכב הזה? זה נראה לי משהו טוב כמובן ה10V אבל למה כל כך יקר? מה זה 563,000שקל זה הרבה מאוד כסף.

מני 22

New member
התנצלות

אני מתנצל שהודעה הגיע 3 פעמים זה קרה בטעות סליחה. נוAה של ים אם יש אפשרות למחוק את ה2 הנוספים אני מאוד יודה לך. ביי לכם.

לא נורא .

לגבי מחיר הרכב יקר זה יחסי כי א. יש יותר יקר ב. אני מאחל לך שיבוא יום ש500000 יהיו עבורך כסף קטן - ויש בארץ הרבה כאלה אולי יום אחד גם אתה.

מני 22

New member
אתה גדול.

תודה תודה אמן אמן ותאמין לי אם יהיה לי הרבה כסף אני קונה גם לך. מכל הלב. אבל אני מאחל לך שלא תצטרך ממני אלא שיהיה לך מספיק. ביי ושוב תודה.

מני 22

New member
סקרנות.

סתם מתוך סקרנות אם יש לך מספיק אז באיזה רכב שטח בחרת? בקיצור איזה רכב יש לך?

יש לי טרקאן משופר מודל 2003 וגם

שברולט קטנה למכולת חוץ מזה צרכי אינם גדולים במיוחד אני אדם צנוע ומבוגר ואם ארגיש צורך לרכוש יותר אני יכול דרך אגב הטרקאן יהיה למכירה בחודש אוגוסט אני רוצה מודל 2005

מני 22

New member
חלום....

יש לך טעם טוב. וזה מה תחשוב. שתמשיך להיות מאושר תמיד.

מני 22

New member
חלום....

יש לך טעם טוב. וזה מה תחשוב. שתמשיך להיות מאושר תמיד.

אילן די

New member
נהגת בו ?

קודם כל את השם מבטאים טוא-ראג (לא ג') או יותר פשוט באנגלית - Twa-reg. השם המסובך הזה זה אחד החסרונות הבודדים של הטואראג. השם אגב - הוא שם של שבט שחי במדבר סהרה. הטואראג חולק פלטפורמה עם פורשה קאיין (היקר יותר). מדובר ברכב שמשלב נוחות נסיעה בכביש ותא נוסעים ברמה של מכונית פאר עם יכולות שטח, במיוחד עם מתלי האוויר (אופציה). מערכת מתלים זו יכולה להנמיך ולהגביה את האוטו בהתאם לתנאי השטח או כפי שבוחר הנהג. כך יכול הטואראג להגביה את עצמו לקלירנס של 30 ס"מ (!) ולצלוח מים בעומק של חצי מטר או להוריד את הרכב לגובה נמוך ולנסוע על כבישים מהירים בנוחות ואחיזה מפתיעים לרכב שכזה. בניגוד לרוב הכלים שקיימים היום בשוק, הטואראג נבנה כדי להיות רכב כביש-שטח מההתחלה. הוא לא בנוי על פלטפורמה של משאית (כמו לדוגמא טויוטה 4Runner או שברולט בלייזר) או של מכונית (במוו X5 למשל) וכך באמצעות תכנון מראש - האוטו מקבל חוזק שילדה ומרכב עדיפים. כמו שאתה רואה - אני מאד אוהב את האוטו. כל כך אוהב עד שרכשתי אחד כזה. ונהגתי בכל SUV שקיים בשוק היום לפני הקנייה. רכשתי את ה- V8 משלוש סיבות : 1. אני גר בארה"ב וכאן מחיר הסולר כמו מחיר הדלק. 2. מחיר ה- V10 גבוה בצורה מגוחכת מעל ה- V-8. 3. V-10 אסור לשיווק בקליפורניה בגלל תקני זיהום אוויר. ה- V-8 חזק למדי. 310 כ"ס מושגים בסל"ד נמוך יחסית והמומנט (305 פאונד לפיט. לא יודע איך לתרגם למטרי) מניעים את הטואראג ששוקל למעלה משניים וחצי טונות בזריזות מפתיעה. איפה עוד אפשר למצוא רכב אוטומטי במשקל כזה שיודע לפתוח מ-0 ל-100 ב- 7.2 שניות ? (נתון רשמי). תיבת ההילוכים אגב, היא תיבה אוטומטית לומדת בעלת שישה הילוכים. כבר הזכרתי שפנים הרכב מפואר. כשאני אומר מפואר אני מתכוון ברמות של מרצדס S או לקסוס LS. הוא משלב עץ (מיערות הטארגה בסקנדינביה) ומתכת יחד עם עור איכותי. לחובב גאדג'טים, האוטו הזה מתאים כמו כפפה. יש בו כל כך הרבה פונקציות והגדרות שאת כולן כמעט ניתן להגדיר באמצעות ה- MFI. זהו מסך צבעוני גרפי שממוקם מול הנהג ובאמצעותו אפשר לנווט בין התפריטים ולהגדיר מערכות ברכב בדומה לתוכנת מחשב (לדוגמא - "אחרי שאני יוצא מהאוטו תשאיר אורות דולקים ל- X שניות" ולהגדיר את מספר השניות" או "כשהאוטו עובר את ה-80 מייל לשעה - תודיע לי". ה- MFI גם נותן הודעות מסוגים שונים, לדוגמא כאשר מנסים להגביה את הרכב באמצעות מתלי האוויר במהירות גבוהה - הוא אומר לך באנגלית פשוטה שהמהירות גבוהה מדי בשביל הגובה המבוקש ולא סתם מדליק איזה נורה בלתי ברורה. ישנה גם מערכת לבקרת לחץ אוויר בצמיגים. המערכת מודיעה כשצריך למלא אוויר באחד הגלגלים (או כשיש פנצ'ר) ומחשבת גם באיזה לחץ למלא (מתחשבת בטמפרטורת הגלגל ובלחץ הקיים בו כבר). יש עוד המון דברים קטנים למשל כשמשלבים לרברס, המראה הימנית יורדת קצת וזזה ימינה כדי לאפשר לך לראות את המדרכה הקרובה. חמוד. רוצים לשטוף את האוטו ? אפשר לקפל את המראות בלחיצת כפתור). את ידית האיתות אפשר להזיז קלות בלי לנעול ואז האיתות יעבוד 3 פעמים - טוב מאד כשרוצים לעבור נתיב. המזגן למשל - יש מצב סירקולציה מיוחד שבודק את איכות האוויר באוטו ומזרים אוויר מבחוץ מתי כשצריך. רוצים לשבת במזגן כשהאוטו לא מונע ? אפשר. המזגן גם יכבה את עצמו לפני שהמצבר ישבוק. הווישרים מופעלים אוטומטית בגשם ויודעים לשנות מהירות בהתאם לחוזק הגשם אוטומטית. זו רק כמות קטנה של דוגמאות שעלו לי כרגע לראש וזה עוד בלי מערכת הניווט. כמובן שיש את כל הדברים הרגילים - מושבים חשמליים עם זכרון, חימום מושבים וכל הפינוקים. למרות הפינוקים ואיכויות הכביש של הרכב - הטואראג הוא חיית שטח. לצורך תכנון הרכב נעזרו וולקסוואגן בנהגת שהיתה אלופת ראלי פאריס דאקאר. היא עזרה בתכנון ובדיקת הרכב לשטח. כשקונים טואראג מקבלים גם CD וקסטת וידאו, שם היא מלמדת איך להתמודד עם מצבים שונים בשטח. אם כבר הזכרנו את פאריס דאקאר, הטואראג ישתתף בו השנה אבל כיוון שהוא חדש, וולקסוואגן הודיעו שהשנה הם בעיקר יבדקו אותו אבל שנה הבאה הם ילכו על ניצחון. אני ממליץ לך לקחת נסיעת מבחן. אני בטוח שתתרשם מאד מאיכות הנסיעה בכביש. אשמח לענות על כל שאלה.

מני 22

New member
על כל שאלה?

יש לי רק שאלה אחר אחרי שקראתי את הכול והיא האם יש לך לתת לי מזומנים להעביר לפולקסווגן. אבל ברצינות כמה דברים א. ה וי 10 מגיע אם המתלים לא באופציה לפי אך שהבנתי אז ככה שלכן זה המחיר. ב. הרכב וי 8 לא משווק בארץ הקודש בנתיים בכל אופן. ועוד דבר כל מה שכתבת זה מאוד מושך השאלה היא מה עושים שזה מפריע למשל אני לא רוצה ברוורס לראות את המדרכה אלא את המראה של הרכב ליד אפשר לבטל את זה? וזה תהנה ושתיסע בדרכים קשות. וישרות ביי ותודה.

אילן די

New member
צ'ק גם טוב ?

ברור שאפשר לבטל את הפיצ'ר של המראה. למעשה אתה זה שקובע לאן המראה תזוז ברברס. המראה תזוז רק כשמתג כיוון המראות מכוון למראת ימין כך שאפשר לכוון אחרת ובכך לבטל. תודה.

למעלה