פולציסטית וסכרת

diklak

New member
פולציסטית וסכרת

האם מישהי לוקחת כדורים של סכרת כמו גלוקומין? אני פולציסטית וראו שרמת האינסולין של יחסית גבוה והבנתי שיש קשר בין פולציסטיות וסוכר ולכן הביאו לי גלוקומין לייצוב רמת הסוכר בתקווה שזה יעזור לביוץ יחד עם האקקלמין. אני לוקחת כבר כ חודש ובשבוע האחרון אני סובלת מהרבה מאוד ביחילות שבפעמים האחרונות אפילו הקאתי. האם מישהי מכירה את התופעה התופעה הזו? רשום בדף של התרופה שזה גורם לבחיול ולפעמים הקאות אבל זה היה לי רק בשבוע הראשון כשהתחלתי לקחת אבל בשבוע האחרון זה שוב חזר וממש הרבה. מה לעשות?????

תראו איך אני מצביעה יפה

הי דיקלה לי יש שחלות פוליציסטיות וחריגה פצפונת בבדיקת העמסת סוכר ולקוחת כבר חצי שנה (עם הפסקות שלילים) כדורי מטפורמין, חוץ מההתחלה בשבועיים הראשונים היה לי ממש קשה להתרגל לכדור לא זוכרת תופעות כאלו. אצלי בחילה מתקשרת אוטומטית להריון, יש סיכוי? אולי ניצחת את הכדורים?

ססוני

New member
הי! כתבתי כאן מספר פעמים מנסיוני,

אמנם אני לא פוליציסטית, אבל גם אצלי נתגלה יחס לא תקין בין האינסולין והגלוקוז ומאז אני לוקחת גלוקומין על בסיס קבוע. שני דברים חשובים שהסבירו לי כאשר התחלתי לקחת את הכדור הנם: א) ישנה תקופת הסתגלות לא קצרה במהלכה את עלולה לסבול מכאבי בטן ובחילות. מומלץ לקחת את הכדור על בטן מלאה ב) מומלץ לקחת את הכדור לפני השינה. לא ראיתי הוראה מפורשת לכך, אבל מנסיוני, עם הזמן, אכן המצב השתפר. אני מקווה שעזרתי, אבל אם את ממש סובלת על תסתמכי עלי וגשי לרופא שלך, חשוב שהוא ידע איך את מרגישה.

חבובי

New member
הי, גם אני....

לוקחת גלוקומין/גלוקופג' (מה שבא..) כבר כמה חודשים. בשבוע הראשון לקחתי אחד ליום - שעשה לי סמטוחה בבטן... בחילות, סחרחורות... עכשיו אנילוקחת 2 ליום. לפעמים כשאני לוקחת את הכדור יש לי בחילה בכמה דקות (2-3-4-5) שאחרי הבליעה. אין ספק שהטעם שלו זוועתי... אומרים שפוליציסטיות שלוקחות את הכדור הזה יכולות להגיע לביוץ ספונטני אחרי כמה חודשים... (אני עדיין מחכה לספונטניות...) הוראות שאני קיבלתי בעניין לקיחת הכדור הן שחיבים לקחת עם/אחרי האוכל בלבד. מאחלת בהצלחה!!!!

רונית 251

New member
מה היו הרמות אצלכן שבגללן קיבלתן גל

לי יש אינסולין 25 וסוכר תקין והעמסת סוכר אחרי שעתיים 130. הרופא שלי אמר שאבגלל הנתונים אצלי זה לא יעזור.גם אני פוליציסטית

poli4

New member
../images/Emo41.gifשאלה למתקדמות-אני בלחץ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז ככה: עקב תגובה מאוד חזקה לטיפול יש לי המון זקיקים והחליטו לא לתת לי כוריגון וגם לא לעשות הזרעה. יש לי 9 זקיקים בגדלים 15,16,17,18. הפסיקו לי את הטיפול ואמרו לי שאני אבייץ לבד מחר או מחרותיים ומעכשיו אני בכוחות עצמי ... האם בטוח שאני אבייץ ???? יכול להיות שלא יהיה ביוץ??? אם אני לא מזריקה יותר - הזקיקים ימשיכו לגדול עד הביוץ ????? איזה זקיקים יבייצו (מבחינת גודל???) אמאלה .....

חגיתלה

New member
פולי ../images/Emo25.gif

לי זה קרה פעמיים. אנחנו הפוליציסטיות. בעייתיות. מה לעשות. עידוד קצת יותר בעייתי לתת לך. חלק יבייצו. חייבים. אבל חלק יכול להיות שלא. תשתי המון. כמו שנועם אומרת תתחברי לבקבוק. מים לא יין. וגם אם תעברי לגור בשירותים - אין ברירה. הזקיקים ימשיכו לגדול ואני מאחלת לך שיבייצו. רופא אחד אמר לי לא לקיים יחסי מין במצב כזה כדי למנוע סיבוכים. רופא אחר אמר לי להנות למה לא. אז לא יודעת לענות לך. הפחד הוא מהריון מרובה עוברים, ציסטות, כאבי, התייבשות. פולי, המון בהצלחה.

Galit29

New member
פולי , אני במקומך

הייתי סוחבת את הבעל למיטה ולא יוצאת משהו כמו שלושה ימים. ואפילו את ההגדה של פסח קוראת במיטה - יאללה , עם ייבול כמו שלך תני לנועם לעשות
על הפסקת טיפול באמצע. זקיק מבייץ בגודל של 21-22 אם אני לא טועה ויש להם קצב גדילה של 1.5 ליום אז קדימה להשתפן.

Galit29

New member
אז רגע עכשיו ראיתי את

התגובה של חגיתלה. אז אני לא יודעת אם כדאי להשתפן. אבל לא כל הזקיקים הם בגודל של ביוץ.....חכי למומחיות. לי בהפריות הזקיקים האלו ממש יאמי, לא יודעת לגבי הזרעות

למעלה