פולספגן יקרה

קומרן

New member
פולספגן יקרה

כניראה שההודעה שלך צונזרה, תוכלי לשלוח לי אותה במסר

פולספגן

New member
שלחתי מסר לנועה שתשלח לי את תגובתי ואז אשלח

לך אותה. בינתיים נסה לשחזר את שאלתך ואז אוכל להשיב לך מחדש.

Cahill

New member
למה שלא תעשה העתק והדבק לכאן?

עצוב שהגולשים צריכים לעלות את הרמה של הארוח והמבין יבין!

קומרן

New member
דנו ב"זכרון של מים)

שאלת מה ההבדל בין לקחת בבקבוק אחד כמה רמדיס מול לקחת כמה בבקבוקים שונים, הסכמנו שמבחינה כימית הדבר יכול לשנות (אילו היה מדובר בחומרים שאינם מים וסוכר בלבד) ותהיתי למה במים זוכרים, את טוענת שהדבר יהיה הפוך... אני לא זוכר אם הסכמנו על זה אך טענתי שאין שום סיבה לחשוב שלמים יש זיכרון (לפחות לא שהם בצורת נוזל חופשי) חוץ מהאמונה של ההומאופתים ואולי עוד כמה אנשי ניו-אייג'.

פולספגן

New member
טוב, נעה שגיא הומאופטית עוד לא חזרה אליי, אך

אנסה לשחזר את תגובתי. אל תצחק, אך ממה שהבנתי מההומאופתים מדובר על אנרגיות של תדרים הבאים ממולקולות המים (הם מוזמנים להרחיב ...). לא טענתי שהדבר יהיה הפוך, אלא שבין כה וכה נשאר רק מים "זוכרים", אז לא מובן לי למה יש הבדל בין שניהם. בכל אופן, שאקבל את המסר מנעה שגיא הומאופטית ששם הרחבתי יותר, אז אעשה העתק והדבק לחלקים הרלבנטים מהתגובה שלי.

קומרן

New member
אולי היא יודעת כמוך

שההסבר הזה הוא לא יותר ממבמו-ג'מבו ולכן הם לא יכולים להרחיב יותר מזה... לפחות עד כמה שאני יודע, ה"תדרים" של מולקולות המים או יותר נכון הרטט שלהם הוא כאוסי לחלוטין ולכן מאוד לא סביר שהוא מכיל בתוכו זיכרון כלשהו...

קומרן

New member
אוי, נעה (שגיא הומאופטית)

דווקא בשרשור הספציפי הזה אין אפילו הסבר אחד שלך או של שאר ההומאופתים, רק הסברים מדעיים ששוללים את הטענה הבלתי מוסברת.

אני מניחה שאתה מרוצה

וכעת אפשר לסגור את הנושא . אין עדיין הוכחה מדעית למה פועל בהכנה ההומיאופתית.. יש מחקרים המראים על יעילות השיטה במחקרים שבדקו השפעתה על מחלות ובעיות מסוגים שונים וגם את זה לעסנו. אין פה מה להסתיר, אלא לחכות לפיתוח של הכלי שיהיה מסוגל למדוד ולראות מה כן מצוי במים בהם דולל חומר המקור שהוא הרמדי . להזכירך, גם בקטריות לא ראו לפני המקרוסקופ!!! ההומיאופתיה כל כך חכמה ועילאית שהיא מקדימה את המדע!!! אין לי מה לחדש בנושא .

למעלה