פולספגאן טרנזיט

איציק78

New member
פולספגאן טרנזיט

שנת 95 שעשה מיליון 200 ק"מ עשו עליו גיר חדש לפני 70.000 ק"מ כמה שוה. ואיך אפשר לבדוק אותו ......... זה לא TDI זה דיסל...

ceyal

New member
אתה מערבב

לפולקסווגן יש את הקרוול ואת הטרנספורטר הטרנזיט שייך לפורד. בלי קשר - מליון ומאתיים אלף קילומטר ב-נגיד 10 שנים? 120 אלף קילומטר בשנה? זה לנסוע מאילת למטולה וחזרה כל השנה. אם אתה לא טועה - אני לא הייתי נוגע באוטו הזה עם מקל. ו..TDI זה דיזל.

איציק78

New member
סיבכתי אותי קצת

אכן זה טרנספוטר. מדובר ברכב דיזל לא טורבו, מה אתה אומר? ואם יש לך איזה טובה בשבילי תתקבל בברכה.

ceyal

New member
על איזה סכום חשבת להשקיע?

רוב הסיכויים שרכב כזה טחון מכל הכוונים. אלא אם כן השריעו בו אם זה כך היו צריכים להחליף שם את כל האוטו פעמיים.

ceyal

New member
בסגום כזה אתה יכול להיות בררן

לדעתי אל תיגע באוטו הזה חכה למחר - יגיעו מומחים ממני למכוניות גדולות ותקבל יעוץ. אתה יכול להסתכל במחירון של YNET ע"מ לקבל מושג מה אתה יכול לקחת ב 40000 ש"ח.

מוטציה1

New member
חשבת על ניסן לרגו?

גם רכב מסחרי וגדול. אמינות לעילא ולעילא, גם נוח מאוד לנהיגה. אם אתה מתקשה למצוא פרטי, תחפש אצל חברות. לפי דעתי בתקציב הזה יכנס לך בול לרגו שנת 99'. כמובן, גם דיזל. מה זה תל"ל?

איציק78

New member
אז ככה אני מחפש אוטו

א) שאני יכול לפרסם את העמותה עליו. (אוטו גדול בשביל פירסום) ב)שאני יוכל להעביר איתו דברים . ג)שאני יוכל ליסוע איתו הרבה בלי כאבי ראש, (מוסכים) למי שיש הצעה מענינית שישלח. נ.ב ואלה ששואלים מזה תל"ל זה תנועה לחינוך לעזרה שמארגנת מסיבות לילדים חולים CP ופיגור שכלי וביקור חולים בבתי חולים, ועזרה למשפחות שזקוקים לנו.

שי ז.

New member
אתה יכול ללכת על יונדאי H100

או אם מספיק לך אוטו קצת יותר קטן על ברלינגו/קנגו.

שי ז.

New member
בוקר טוב איציק,

אל תיגע בו אלא אם אתה מתכוון לשדוד בנק בזמן הקרוב. לפי הקילומטרז' זה אוטו שעבד בהסעות או כמונית וזה אומר שהיו לו חיים קשים מאוד. מעבר לזה החלפים שלו מאוד יקרים (שיפוץ ראש מנוע יכול להגיע ל 15,000 ש"ח במוסך שאינו מורשה ע"י היבואן ויותר מזה במוסכי השירות שלו). השאלה היא מה אתה מחפש מהאוטו ומה השימוש המיועד.

למעלה