פולנים יקרים שלי,

א י י ז ק

New member
פולנים יקרים שלי,

אני עשיתי את שלי.. עכשיו זה החלק שבו אתם נותנים לי כתובות אימייל ואני שולח לכם תמונות. מקווה לראות אותכם ביום שני, מזל טוב הדר, והמון ברכות מאשדוד עיר האורות הכחולים המהבהבים, איציק

Hbentzur

New member
הו! אתה די זריז אדוני....

עופר- אנחנו מנסים לארגן פעולה משותפת של אשדוד ושלנו יום שני הבא! ככה נחגוג לאיציק שיש לו יום הולדת ביום ראשון, לדובי שיש לו יום הולדת עוד שבוע וקצת וגם לי יום הולדת יחד... וחוץ מזה פגישת הסיכום של פולין תהיה כנראה ב-9.4 שזה עוד מעט. איציק תודה רבה רבה מראש על התמונות! [email protected]

איציק

אתה משהו משהו , רק תוודה עם הדר שהיא מקבלת את התמונות, יש פה ביקוש... תודה

א י י ז ק

New member
מקפיץ..!

פורום נחמד יש לכם. =] פולנואידים שכמותכם, איך אתם מגיעים לדרום החם שטוף החול והשמש ביום ראשון?

Hbentzur

New member
הו הו אל תשאל! ../images/Emo2.gif

על כנפי העוף הקסום שלנו! כן כן, זה נכון! שמעת על סיפור שפעת העופות במעלה החמישה? אז זהו, שלא באמת הייתה שפעת... התקשורת רק רצתה שתחשוב ככה! פשוט כל הלול התחיל לפתח יכולות תעופה מדהימות וכנפיים שריריות שמסוגלות לשאת בני אדם לכל מקום שרק ירצו! אז כמובן בעלי תחנות הדלק התחילו לחשוש, ומצד שני היה לחץ של החקלאים שלגרגירים והזרעים שלהם נהיה ביקוש עצום! אבל כמובן שהאיכרים העניים והסוציאליסטים הפסידו לבעלי תחנות הדלק העשירים והקפיטליסטים. וככה פורסם הסיפור כ"שפעת עופות". אבל מחנה הר-אדר הצליח להציל עוף אחד ואנחנו מגדלים אותו בסתר בחדר פעולות השמאלי... (אבל אל תגלה) ודרך אגב, מי שגנב לעוף ביום שלישי את האוכף- לא זה לא מצחיק! אתה מתבקש להחזיר אותו ומהר.

הדר בן צור היקרה......

אין לי מושג על מה את מדברת אבל אין ספק שראית יותר מדי נילס אולגרסון בצעירותך.

Hbentzur

New member
אין ספק.

והייתי בטוחה שהשורה בשיר אומרת "עם העבדים לאופק בוא נעוף" במקום "עם האווזים לאופק בוא נעוף"! זה היה רגע קשה לגלות שזו לא השורה המקורית... ואז התחלתי לדמיין את נילס פוקד על צבא של עבדים, ומאז לא יכולתי לצפות בסדרה.

הדר, מצבך עוד טוב.......

אני הייתי בטוח שהשורה בשיר היא "בוריס בוא נעוף" עד שגיליתי שזה "בוא נילס בוא נעוף".......

Hbentzur

New member
בוריס?

בוריס ניקולאיביץ' ילצין?! לא נראה לי שהוא יכול לעוף...

למעלה