פולנייה וסקס

ראנטה

New member
פולנייה וסקס

שלום רב, אני באמצע שנות ה-20 לחיי, תמיד אהבתי סקס אולם אני לא גומרת. ניתן לספור את מקרי הגמירה שלי על שתי כפות ידיים, אני מייחסת לכך את זהותי הפולנית (בדיחה). אני חושבת על מיליון ואחד דברים תוך כדי סקס כמו: איך אני נראית, האם גם הוא נהנה, האם המיטה רועשת, מה יש לי לעשות מחר וכו'... המצב קשה... אני כן נהנית מהחוויה אבל לא מגיעה לסיפוק המיוחל. האם לדעתכם אני אבודה?. יש לציין שאני לא כל כך מענגת את עצמי למרות שקניתי "רוקט פוקט". אשמח להצעות או המלצה על סקסולוג רנאטה

../images/Emo24.gifראנטה

כמו בחיים, כך גם במין, ניתן להגשים חלומות! מתוך פנייתך אני מבין את מצוקתך אך טעות גדולה וכפולה את עושה, כשאת מרימה ידיים! כדי להגיע לפורקן ולא רק בחלום, את אמורה להוריד את ידיך ולאעזר בהן על מנת לחוות אורגזמה. אל תוותרי על החוויה שיש סיכוי שאם תתני לעצמך, תרתי משמע.....תגיעי! מאותו מקום עליו את מדברת שאת אוהבת סקס, את יכולה להפיק את המרב אם תרשי לעצמך לתת "פס" לגבר שאיתך, ולבלות לילות מספר, על גבך, בגפך. במידה ותרשי לעצמך לתת לאצבעות ללכת בשבילך...ייתכן ותגיעי לאורגזמה המיוחלת! כ-11% מאוכלוסיית הנשים לא חוות אורגזמה, בין עם לבד ו/או עם בן זוג. יחד עם זאת, נכון להיום, הגישה המדעית גורסת, שאם אין איזו בעיה גופנית, האורגזמה היא חוויה הניתנת ללמידה! לדעתי קביעה זו תשתנה אבל עד אז..... הצעתי הלבבית היא לנסות להביא את עצמך תוך כדי אוננות, לאורגזמה. אם ולאחר שתגיעי לבד לאורגזמה, תוכלי להנחות את בן-זוגך, מה לעשות לך על מנת שתוכלי לחוות אורגזמה גם איתו. הספר "לעצמך-מיניות האישה", מתאר באופן מפורט ומדויק מה עליך לעשות על מנת לחוות אורגזמה. מעבר לכך, אם כל מה שתעשי ותנסי לא יצלח, יש בכל בית-חולים מרפאות לטיפול מיני. מרפאות אלו, המסובסדות על-ידי קופות החולים,מציאות טיפולים קבוצתיים ו/או פרטניים לטיפול בליקוי אשר איתו פנית למדור. יש נשים אשר מתאים להן יותר תהליך בקבוצה המהווה בשבילן קבוצת תמיכה ומנוף לשינוי. יש נשים שיותר נכון להן תהליך אישי פרטני אשר בו הן יכולות להביע את מיניותן באופן חופשי וממצא יותר. ביטוי מיני זה יאפשר עבודה על איבוד שליטה, עבודה על פנטזיות ומימושן, עבודה עם ויברטור ועבודה בטכניקות שונות של אוננות. תהליך זה יכול להתקיים עם ו/או בלי בן זוג. כל התהליך הזה נעשה, תוך כדי עבודה על תכנים נפשיים עמוקים יותר כגון פחד מאובדן שליטה, קונפליקטים ואמביוולנטיות לגבי מיניות ורגשות אשם לגבי ביטוי והנאה ממין. אל תוותרי!! עידן מיליצ'ר

למעלה