פולניות או מרוקאיות ויעל בר זהר

funkusit

New member
פולניות או מרוקאיות ויעל בר זהר ../images/Emo68.gif

ההייייי! מחוברים חזרה! חצי חג חיכיתי לרגע הזה אני לא יכולה שלא לחלוק את התמכרותי האדירה לסדרה הזאת. שי גולדן, שבדרך כלל אין לי כוח לקרוא את הרוע שלו, הרג אותי מצחוק הפעם עם הקטע עם "לאישה" והכתבה על יעל בר זהר. התגלגלתי מצחוק וכל כך נהנתי מההתמקדות אכזרית שלו בתחת ובציצים שלה. זה היה מתריס ומעולה. נשים חייבות להבין שכשהן מצטלמות בפוזות כאלה, גברים יאוננו על תמונותיהן. (לטוב ולרע). אהבתי את הישירות. סצנה חזקה שאלון עידן (עורך העיר תל אביב) כבר הספיק לעבור אותה ולכתוב עליה בטור שלו - הוא תיאר איך הוא צופה ביעל בר זהר מתראיינת בטלוויזיה ולא שומע כלום, אלא מתמקד בחזה שלה שאי אפשר להתעלם ממנו.
והיחסים גולדן לבין אישתו מדהימים. כמה דיבורים ובלי צעקות, בלי ריבים. לכל שאר הדמויות בסדרה יש כל כך הרבה בלגן ורעש - בבית, מסביבם, בתוך הראש שלהם, בלב. אצל שי גולדן הכל שלו, שקט ורגוע. הכל בשקט, בדיבורים בנעם. מדהים
רן שריג באופן כללי קורע אותי מצחוק ובפרק האחרון - בשיחה עם נירו על פולניות או מרוקאיות., צחקתי בקול רם. "כוסית זאת עבודה"! גאון. שוביניזם קשה, עמוק ומושרש שאני לא יכולה שלא לצחוק ממנו. לא מוסרי, אני יודעת, אבל מה לעשות, מצחיק.
ומעבר לפרק ה"סמרטוט-מן" הגאוני, היה פרק בו הוא נתן נאום על כל התל אביביות שהתאמנו על חתולים וכשהילדים נולדו החתולים עברו לאימוץ. הבן אדם גאון.
והדבר היחיד הטוב בדודו בוסי הפטתי והעילג (ודווקא קראתי ספרים שלו) הוא ערן סבג.
את היחסים בין ישי היזם וחברתו אני נורא אוהבת, אבל הם לא היו הפרק אז אפסיק כאן את החפירה

dana735

New member
אני דווקא מאד אוהבת את בוסי

מסכימה עם כל מילה קשה לי קצת לאהוב את רן ועידית אני אוהבת מאד דברים קטנים ברן...את עידית לא כל כך אני אוהבת את אשתו של ישי וגם את שי ואשתו המקסימה אף על פי שהיא לא גילתה אמפטיה כלפי רן אחיו ואביו אריה. אני מתגעגעת ללואיס

שירה 152

New member
כמה השגות

ישי נשוי לדפנה שלגמרי מתעללת ומזלזלת בו. שי גולדן עם כל הקוצים והציניות הוא אחד הגברים הכי רכים שראיתי, לעומת אשתו שאמנם מדברת בשקט אבל לא מגלה שום אמפתיות כלפיו, מלגלגת על רגשותיו ללא הרף ולא רואה אותו ואת מצוקתו, אידליה זה לא המצב שם, גם סוג של התעללות. רן שריג המתקרבן וכמה רע לו וכמה הוא מסכן בעצם שחקן ולא תמים בכלל ודודו בוסי אם זה לא היה עצוב זה היה בהחלט קורע.

איך טובים?

לא הצלחתי לראות שום שיחה ביניהם, הכל ריק ושטוח. הבנאדם בוכה כשהוא רואה את אמו רוקדת בחתונה שלו, אמו כזכור נפטרה, והיא אומרת 'למה אתה בוכה?'. וזהו, פה זה נגמר. כך היה כשדיבר על אחיו ועל המוסד. הכל מסתיים במילה ריקנית ושטוחה. השיחות ביניהם מסתיימות לאחר 30 שניות בעוגיות, סנדוויץ' או קציצה. גם העובדה שהוא מרבה לפנטז על נשים אחרות ויפות ולא מראה שום תשוקה אליה, מעידה על הקרירות והנימוס האנגלי השורר שם. אז נכון, מנומס ורגוע. אבל נטול רגש וחבל, כי נראה שיש לו הרבה רגשות בפנים. והקטע במסעדה בו דיברה על רן ואריה בעודם אוכלים, מולם, במסעדה, היה בלתי נשכח. מצטערת, היא אולי נחמדה ומתוקה, אבל נטולת רגש וכנראה משחקת משחק מול מלצמה. עוד לא ראיתי אישה שבעלה מספר לה שחלם חלום מיני והיא לא שואלת - מה ועל מי. משהו שם חסר. והעובדה ששי דיבר על כך שהתחתן כי חשב שאף אחת לא תיקח אותו, מוכיחה את זה. שוב, היא אולי נחמדה, אם רוצים לחיות חיים נטולי רגש ודחפים. אצל רן שריג הנרגן לפחות רואים אמת בקשר, כשהיא כועסת ברור שהיא כועסת, יש שם אמת. והתשוקה היא בעיקר לאשתו.

funkusit

New member
לא מתוקה!

אני לא חושבת שהיא מתוקה בכלל, אבל אני חושבת שהיא מאוד על הקרקע, מדברת - לא צועקת, אומרת ולדעתי מאוד תומכת. זה שהיא כל הזמן מזכירה לו שהוא לא בן אדם מרוצה זה דווקא חיובי לדעתי אבל יכול להיות שמה שאמרת שאצל רן ואישתו "יש שם אמת" - וואלה, יש בזה משהו :) מחכה בקוצר רוח לפרק של הערב :)

למעלה