פולי סויה

cbhnhi769

New member
פולי סויה

שלום!
הבנתי שפולי סויה הם נחשבים בקטניות לחלבון מלא נכון? קניתי בטבע מרקט פולי סויה במשקל שהם נראים כמו תורמוס כזה, האם זה נקרא חלבון מלא?
ומהו הערך התזונתי שלו ל100 גרם לפני בישול :, פחמימה שומנים וחלבון.
האם אפשר לצרוך 50 גרם חלבון מפולי הסויה מתוך ה110 גרם חלבון שאני צורך ביום? ( ה60 הנותרים באים מטונה ושייק חלבון).
אני יותר מאשמח אם תשיבו לי לכל שאלה בפרט.
תודה.

תשובה

שלום
פולי סויה הם חלבון מלא
הערך התזונתי כתוב על האריזה
אפשר לצרוך - למה לא?
אני חייבת לציין - שמתי לב שיש לך הרבה שאלות בנושא תזונה ואתה מאוד רוצה לדעת פרטים - מדוע אינך פשוט פונה ליעוץ תזונתי מקצועי? שם יוכלו לתת לך תפריט מותאם אישית שלוקח בחשבון את הצרכים שלך ואת המזון שאתה אוהב ורוצה לצרוך. אנחנו עונות בשמחה אבל באמת שלדעתי זה יעזור לך יותר.
בברכה
נטלי

cbhnhi769

New member
פולי זה זה סוג של פול?

תודה לך על התשובה, למה אני שואל הרבה שאלות?! כי פניתי לייעוץ וכבר אני מבולבל האמת, ייעוץ אחד אמר לי שלא מחשיבים את החלבון שנצרך מקבוצת הפחמימות בסך היומי, ואחד אמר ככה וכ"ו.
לגבי הערך התזונתי אין לי מושג מהו, כי אני קונה אותם במשקל בטבע מרקט,
תודה.
ודרך אגב ייעוץ אחד אמר לי שלא יכולים לצרוך יותר מדי מקבוצת הקטניות והדגנים כדי שיהווה חצי מכמות החלבון היומי שאני צורך , וכמו כן לא ניתן לצרוך פולי סויה שיהווה את חצי מכמות הגרם חלבון היומי!
שאלה שאולי לא קשורה: האם פולי הסויה שראיתי זה באמת זה? האם נראים כמו תורמוס או כמו חומוס!
תודה.

האם התייעצת עם דיאטנית קלינית?

עם אדם מוסמך, בוגר מדעי התזונה באוניברסיטה?

אני שואל מכיון שיש בשוק הרבה מאוד "יועצים" בוגרי מכללות אלטרנטיביות או חסרי הכשרה בכלל.

cbhnhi769

New member
תגובה

שלום!
הייתי מודה לך אם היית עונה לשאלות ששאלתי בנושא של העניין של פולי הסויה!!!
תודה, וכן התייעצתי עם אנשים כגון דיאטנים ובוגרי מכללות.

למעלה