פולישוק רצה לכנסת

ATAF151

New member
פולישוק רצה לכנסת

אני מאחל לה בהצלחה, רק תוהה איך מי שהיתה בשינוי האולטרא קפיטליסטית בסגנון כלכלת ביבי, עוברת למפלגה שהיא כיום אולטרא סוציאליסטית בסגנון יחימוביץ.

gabiskon

New member
אבן נגולה. אני מקווה שתצליח

ושגם היא, כמו חופרי, תגיע בסופו של דבר למקום לא ריאלי.

נינה לי

New member
פנים רבות לפולישוק

והמשותף לכולן: הכמיהה להיות בשלטון.
לצורך כך היא מוכנה להחליף הרבה מסכות.

ATAF151

New member
אפשר למצוא תירוצים לטובתה

יתכן שלשינוי היא הגיעה בעיקר על הרקע של עניינים אזרחיים, יחסי חרדים חילונים וכדומה, וענייני הכלכלה הקפטילסטית לא כל כך היו בראש מעייניה. וכנ"ל עכשיו היא בעבודה לא בגלל הסוציאליזם של שלי אלא כדי להחליף את השלטון.

ezra35

New member
בתור אחד שהצביע לה- אכזבה גדולה

איפה היא שמה את כל מה שאמרה נגד חופרי?
היא התחלפה עם מרץ?

אין גבול לציניות (לא רק שלה).

ATAF151

New member
אני לא רואה בזה ציניות

בהמון ערים בארץ (למעשה ברובם) מתמודדים שונים חוברים לקואליציה העירונית. ולמשל בירושלים, החרדים לא חשבו לרגע לא להצטרף לקואליציה של ברקת.
למה לא להצטרף ולשפר מבפנים? למה להפקיר את העיר למה שהמתמודד השני רואה כדרך ניהול לא תקינה. ולמה אסור לחשוב שראש העיר שיפר את התנהלותו ולכן להפסיק להתנגד לו.

היתה בשינוי, רצה לעיריה בשיתוף עם רשימה דתית

לא עמדה בהסכם רוטציה ודפקה את המתמודדת שחברה אליה.
היתה אופוזיציה לוחמנית רק כדי לחבור לקואליציה.
שלא להזכיר את העיכובים ב 531.

תזכיר לי מה בדיוק היא תרמה לעיר בשבתה במועצה?

ATAF151

New member
לא מדויק

1. היא הייתה עם רשימה דתית מתונה מאוד ופלורליסטית שכבר רצה בעבר שנים רבות עם מפלגת העבודה.
2. יש ויכוח בינה לבין הלפרין האם היה הסכם רוטציה, ומאחר שיש ויכוח כזה, ואין אנשים אחרים שמעידים חד משמעית לטובת הלפרין, אין לנו אלא לדרוש מהלפרין הסכם כתוב ביניהן ובהעדר כזה להאמין לפולישוק או פשוט לא להתערב בנושא.
3. היתה אופוזיציה עניינית שלא אוטומטית התנגדה לכל הצעה של ראש העיר. ההתנגדות העקרית שלה הייתה למה שהיא כינתה תקציב פזרני מידי, ומאחר ששוכנעה שכעת התקציה אינו כזה, היא הצטרפה.
4. היא אכן ניסתה לדחוף למנהור כביש 531, למען כולנו, והיא אכן נכשלה בזה. זה לא שהיא עכבה את הכביש סתם בשביל הספורט. והעיכוב העיקרי בכביש כלל לא היה בגלל הצעת המנהור אלא בגלל שהזוכה במכרז, לא הצליחה לגייס את הכסף והיה צריך לעשות איתם מאבק משפטי ולאחריו לעשות שוב מכרזים.

למעלה