פולישוק חולמת

ATAF151

New member
פולישוק חולמת

קראתי את הודעתה של מלי פולישוק על התמודדותה לראשות העיר. חלק מהדברים שלה די מנותקים מהמציאות אבל רובם בגדר הסביר עבור הפוליטיקאים בארצינו. מה שהכי הצחיק אותי הוא קביעתה לגבי עוזי כהן ש "אין לי ספק שאם הוא היה בחיים, הוא היה תומך בי לראשות העירייה". זו כבר קביעה שבאמת עוברת את גבול הטעם הטוב, אחרי שכהן תמך בחופרי באדיקות וללא פקפוקים לאורך כל הדרך.

lul5

New member
אתה צודק

איפה הייתה פעילותה העירונית חוץ מלשמור על חלון ביתה שלא יעבור לה כביש מול החלון ועל זה מעכבת את פתרונות התחבורה של העיר איפה הייתה כשצריך למצוא פתרונות חנייה איפה הייתה כשצריך לעזור לתושבי מרכז העיר בפתרונות קהילתיים איפה הייתה כבקשו לסגור את בי"ס זיו איפה היא כשזרמים חרדים מנסים לחדור לעיר והעיר הופכת לדוגמת בני ברק איפה הייתה כשרצו להקים תיכון דתי בלב שכונה חילונית לב הפארק בכלל תחת איזה מפלגה היא נמצאת או שהיא מטעם עצמה? אני מסכים שזו חוצפה! לשייך עצמה לעוזי כהן ובטח הוא היה צוחק על זה

ATAF151

New member
לגבי שאלתך לגבי מטעם איזה מפלגה היא מתמודדת

היא אומרת בראיון שהיא במשא ומתן עם כמה מפלגות. ובמילים אחרות היא מוכרת את עצמה למפלגה המרבה במחיר. ולי נראה שגם כאן היא קצת מפנטזת, קשה לי להאמין שהמפלגות עומדת אצלה בתור למשא ומתן על התמיכה בה.

היא נאבקה למינהור הכביש - לטובת פרנסת בעלה...

שהוא מהנדס מינהור... אגב, למען הגילוי הנאות: ברגע ששמעתי על ההתארגנות מסביב לכביש 531, התגייסתי לעזרה. קודם דיברתי עם אישתו של דני ליטני ששיכנעה אותי להצטרף...אח"כ דיברתי עם פולישוק בלוך שאעזור ביחסי הציבור של המאבק...אפילו הזמנתי אותה לאחד מאירועי ההפנינג בשכונה...עד אשר פתחו לי את עיניי, כאשר הציגו לי עובדות על בעלה וכי כל מה, שעניין אותה זו הפרנסה של בעלה... זה מאוד יפה בעיניי לדאוג לפרנסת המשפחה - אך לא על גב התושבים...הרגשתי מרומה...והפסקתי מיד את הקשר... אז היא הייתה חברת כנסת...ביג דיל...ועוד בתנועת שינוי...התנועה שנפלה והפילה את הממשלה...גם כשהייתה בכנסת לא ידענו מי היא... הבנתי שהיא מתכוונת להתמודד מטעם "קדימה"...מה היא מנסה למכור לנו...?! שהיא תהיה ראש עיר יותר טובה מחופרי...?! זו הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתי בשנה האחרונה...!!! והיא גם מציעה לדתיים להצטרף אליה...?! הרי היא הגיעה לכנסת באותה הרכבת שהשמיצה את הדת והדתיים... או... איזו פטאטית... (אגב, מחר אני רצה לכותל ושואלת אם זה נכון מה שפולישוק אומרת אודות עוזי כהן ז"ל ...מי יודע...אולי בכותל מישהו יענה...?!
...) פולישוק משבחת את ברוידא - כיוון שהיא יודעת בבירור שברוידא לא מתכוון להתמודד ברצינות...!!! ( ומה אם עוזי כהן ז"ל היה בחיים, והיה קורא שהיא משבחת את ברוידא באותה נשימה עימו...?! - לבטח, היה עוזב את הליכוד ומבלי לחשוב פעמיים - מצטרף לרשימתה של פולישוק...
) עוזי כהן ז"ל אהב מאוד את חופרי!!! וחופרי אהב מאוד את עוזי כהן!!!- ללא עוררין... "עוזי כהן ז"ל, חסר...חסר מאוד לעיר רעננה... - יהי זכרו ברוך!!!

lomeshane

New member
זה כ"כ לא הגון לכתוב דבר כזה!!!!

ואיכות החיים שלנו וזיהום האויר לא חשובים? ואולי העובדה שבעלה מומחה למינהור רק עזרה לה להבין כמה הפתרון פשוט. להכפיש אותה את עושה בקלות כזאת, אבל מעניין מה היית עושה אם היו מכפישים פה את חופרי....לי אישית יש בטן מלאה על העירייה הנוכחית וראשיה אבל מפה ועד השמצות... הדרך ארוכה.

lul5

New member
סליחה ..זיהום האוויר באחוזה מתגבר בגלל שאין

כביש עוקף רעננה

lomeshane

New member
ועוד משהו

אם לא היו מערימים כ"כ הרבה קשיים ונותנים תקציב לפרוייקט המנהור, מזמן לא הייתם עומדים בפקקים ומקללים. את את כל הקללות תפנו נגד כל מי שחוסך כספים למנהור על גבינו ועל חשבון בריאותינו !!!! ותמי - עוד משהו- לא על מינוייך לתפקיד בבריכה העירונית כולם התלוננו שנעשה בצורה לא הכי כשרה????? וההכפשות שנעשו פה קודם נתפשות אצלי כנעשות מטעם וקשורות לתעמולת בחירות לטובת ראשי העירייה שאת מייצגת מפאת תפקידך.

lul5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיפה כתבת כל כך נכון

ומה עם הרכבת? מישהו חישב כמה כסף אנו מוציאים על דלק וחנייה כשנוסעים להרצליה ולת"א, וזיהום אוויר שנגרם כשנוסעים ברכב במקום ברכבת, והזמן שמתבזבז בפקקים באחוזה ובתוך הרצליה במעבר לת"א ,ובצומת רעננה במעבר להוד השרון ולכ"ס. מישהו חשב על בריאותם של התושבים שגרים על אחוזה וסביבתה האם היא לא ידעה כי צעד זה לא ישנה את המכרז אבל יגרום לעיכוב של שנים (כבר היום הרכבת בגרעון של 10 מיליארד ויש סימן שאלה לגבי פרויטקים חדשים) כמו כן מע"צ תלוייה בתקציב המדינה וכמו שזה נראה היום יקוצץ תקציב התשתיות הלאומי מה ששוב מעמיד את ההמשך בסימן שאלה)

lul5

New member
אתה צודק ב100%

אחרי שחופרי נתן לה במה היא רוצה להדיח אותו כל יום שאני עומד בפקק באחוזה ואח"כ בהרצליה(ועם תחילת שנת הלימודים זה יתחיל שוב ) אני חושב כמה שאני "אוהב אותה" כל יום שאני צריך להגיע לת"א או הרצליה ולמצוא חנייה לרכב במקום להגיע ברכבת(שהיתה צריכה כבר לפעול) אני חושב עליה ובכלל בראש איזה מפלגה היא עומדת? או שהמפלגה מטעם עצמה

lul5

New member
טוב נעלמה תגובתי אז אקצר (חנה זו את?)

למרות שאמרתי את דעתי האישית אני באופן אישי חושב שמלי גרמה נזק לתושבים יותר משעשתה תועלת גם אחרי שחופרי נתן לה במה היא מבקשת להדיח אותו מה גם שאלתי מאחורי איזה מפלגה היא עומדת? שאת התשובה בנתיים אני יודע

לא, זו לא אני

אני רק מבקשת להעיר ולהעיר שיש להפריד בין המינהור לבין האופן שהקמפיין הזה נוהל. המינהור לכשעצמו - הלוואי והיה קורה. עוד משהו לכולנו לגבי השיח לגבי מועמדים - אנא יותר באלגנטיות...

ביקורת

ראוי לה שתובע עניינית, זה נראה כמו דיון פותח למלחמות המועמדים. אנא, הורידו הילוך. ונסו לא להיות אישיים.

דברים קודמים של חיון לגבי מלי פולישוק לפני

חודשיים בלבד!!! מאת: תמי פלד חיוןו 26/06/08 | 06:49 אתמול שמעתי, ממקור מאוד מוסמך, שמלי פולישוק, מגישה מועמדות לראשות העיר...אותו מקור ידע לספר שפולישוק אמרה שפנו אליה אנשים רבים וביקשו שתגיש מועמדות והיא הסכימה... בזמנו היא אמרה שהיא מעדיפה להיות בכנסת לא...?! - נראה שנוכחה להבין כי, לכנסת אין לה סיכוי... ואולי כיוון שהיא מזוהה עם מפלגת שינוי שזה כבר פאסה...ועם הירוקים...?! הירוקים לא מצליחים להיכנס לבראנז'ה הפוליטית בכנסת - למרות שהמצע שלהם כבד יותר מהמצע של הגימלאים לדוגמה... הכרתי את פולישוק, בעיניי היא אישה מקסימה וחיובית ביותר בעיר...הובילה את המאבק בכביש 531 בגאון, למרות שהמאבק לא צלח... אני לא מאמינה שתצליח לקחת את הראשות מחופרי, בעיניי ובעיני רוב תושבי העיר - חופרי הוא האחד והיחיד!!! אולם אני מאמינה ומקווה, שמלי פולישוק תכנס למועצת העיר - והעיר רק תרוויח... מלי פולישוק היא ליגה בעיניי. מקווה שיהיו לה מספיק מנדטים כדי להשתחל היטב להיות סגנית ראש העיר...והיא ליד חופרי עשוי להיות הדבר היפה ביותר לעיר... יהיו שיאמרו שזו פנטזיה בגרוש... ואני אומרת - לפעמים חלומות מתגשמים...

גאון הדור...גם בדבריי כאן אני מציינת תמיכה -

עד שנכחתי בניגוד האינטרסים (לכאורה) שבמאבק למנהור הכביש... אמא מפרגנת...כדאי מאוד שתעשי כמה שיעורים בהבנת הנקרא... רגע...רגע...זו לא את - שתפסתי אותך גרה בגדה המערבית ובלב הפארק באותה עת, רק בתגובות שונות עם אותו שם...?! מסתמן... שאת לא סובלת מעודף חוכמה...בלשון המעטה...את מוזמנת לחזור ולקרוא כל תגובה כמה פעמים...ואם גם אז לא תביני...אין דבר...לא כולם נולדו מושלמים ...

yorm69

New member
בגלל המינהור מתעכב הורדת קו מתח הגבוה

אני חדש פה אבל בקי בנעשה בעיר , לצערי גב' פולישוק מעכבת את אישור התוואי של כביש 531 מה שגורם לעיכוב הורדת קו המתח הגבוה שחוצה את העיר מצפון לדרום , השאלה מה יותר חשוב או דחוף לעשות , גב מלי היקרה כתושב רח' הפעמונים בשכונת 2005 ומתגורר מתחת לקו מתח שגורם לסרטן מקרינה של 161,000 וואט , איך את ישנה בלילה גברתי, הרי המדינה לא תשקיע עוד מליארדים למינהור , למה רק בשנה האחרונה נזכרת לטפל בנושא.. אנחנו תושבי קו מתח הגבוה לא נתמוך בך .

yorm69

New member
תושבי קו מתח גבוה בוחרים בתמי

תמי את צריכה לרוץ לראשות העיר , את מבוזבזת ,יש לך ביצים של קרנף כל הכבוד אז לפחות תרוצי למועצת העיר גברתי , אני נותן לך את הקול ויש עימי עוד כ250 משפחות שסובלים את קו המתח מעל ראשם .

למעלה