פוליקר בחתונה שלי !!!

Eladf2

New member
פוליקר בחתונה שלי !!!

היי אני מתחתן בעוד שבוע וכלכך רציתי שפוליקר יוציא CD חדש ושחלק מהשירים יהיו בחתונה ( זאת היתה יכולה להיות מתנת חתונה מדהימה ) אבל הוא איכזב אותי אז נסתפק ב"חלון לים התיכון" ו"פנים אל מול פנים" בקבלת פנים, "משב רוח" בשבירת הכוס ועוד שירים מבנזין ויוונית בריקודים. דרך אגב האם פוליקר הופיע אי פעם בחתונה ? ( בלי להעליב אותו
זה פשוט החלום שלי )

Pking

New member
מזל טוב! ../images/Emo72.gif../images/Emo140.gif

זאת באמת הולכת להיות חתונה מגניבה עם השירים האלו ברקע....בכלל, "חלון לים תיכון", זה ממש שיר לחתונות. אין לי ממש מושג אם יודה מופיע בחתונות, עד כמה שידוע לי הוא אחד שמסרב להופיע כשאנשים אוכלים, אבל אני לא בטוח!

ספי סול

New member
עם כל הכבוד למירי מסיקה אין על

הביצוע של יהודה וגם עינייך הכחולות יהיה פצצה בדרך לחופה...בכלל, כל שיר יהיה מרגש ושיהיה לכם מזל טוב ואושר!!! וידוע לנו שיהודה הופיע בחתונה של בן של מנכ"ל של איזה בנק...ככה שאם אתה "יושב טוב" אז יש לך סיכוי שיופיע גם בחתונה שלך, וזה כרוך בתנאים נוספים...(תצור קשר עם ההפקה...) ושוב מזל טוב!!! ***ובמידה והוא יסכים להופיע בחתונה שלך אל תשכח לשלוח לנו הזמנה...

להפך הביצוע של מסיקה לא

מתאים לחתונה, מפני שהוא דרמטי כזה, לא יודעת בדיוק איך להסביר והביצוע של יודה הוא הרבה יותר קצבי, ומעורר.

Eladf2

New member
חברה שלי לא הסכימה

בהליכה לחופה לא יהיה שיר של פוליקר כי חברה שלי לא מסכימה למרות שהיא גם מאוד אוהבת אותו היא מעדיפה שיר שמח אבל גם ככה לפוליקר יש חלק מאוד מכובד.

ilan70

New member
בכניסה לחופה נסו את ....

"סולם יעקב" או "חלום יעקב". בכל אופן זו נעימת הפתיחה של הדיסק ל"עינייך הכחולות". הנעימה תיתן אוירת קודש וצמרמורת עם הצלילים וכשהילד הצעיר פותח את הגרון. בטח שואלים מהיכן אני מבין: אז זהו, שכך היה בחופה שלי ולא הייתי משנה את זה גם היום. הכי הכי חשוב מזל טוב

אח, מילת מפתח

מה דעתך לשים את "אח מילת מפתח" ששר אריק אייינשטיין" לצילים של אהוד מנור (לחן פוליקר כמובן) - שיר אהבה רומנטי ומקסים, שתוכלו לרקוד סלואו ותוכל לשיר לה אותו בחופה. שיר מקסים, מילים מדהימות, לחן מדהים עוד יותר (פוליקר אלא מה....). מזל טוב ענק!!! את השיר תוכל למצוא בדיסק "לאן פרחו הפרפרים" של אריק איינשטיין, רצועה 2. שוב, מזל טוב!!!

shay poli

New member
מזל טוב.

קודם כל הרבה הרבה מזל טוב !!!!!!!!!! בדיוק אתמול היתי בחתונה,וחשבתי לעצמי איך היה יכול להיות אם יהודה היה מופיע החתונה שלי.(זה גם חלום שלי,ואני מניח שגם חלום של רבים אחרים) אז אם תצליח להביא אותו לחתונה תעדכן אותנו כדי שנדע איך להערך.(למרות שעד שאני אתחתן זה יהיה עוד 50 שנה,אם בכלל). מזל טוב כבר אמרתי ?

Eladf2

New member
תודה רבה...

זהו התחתנו, היתה חתונה יפה שמחה מדהימה ומרגשת... ויהודה ריגש ושימח את כולם ובעיקר אותי עם השירים שלו

למעלה